Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Snöstorm

Igår kväll tog vi en promenad tillsammans innan läggdags och guuud vad det snöade. Vi hade en riktig snöstorm! Och snöflingorna var helt enorma. Såg helt sjukt ut! F tyckte att det var härligt men jag avskyr det! Det finns en del saker som jag ogillar och snöstorm är helt klart en av sakerna jag inte tycker om. Några andra saker som jag inte gillar:

– Vitlök! Försöker fortfarande träna mig själv till att tycka om det genom att smaka då och då i mat men NEJ! Det är verkligen inte min grej och jag vet inte om jag någonsin kommer att gilla smaken..

-När jag står och väntar på bussen (och det ex. är snöstorm, haha) och det visar sig vara fullt på platserna som är till för barnvagnar. Då får jag snällt vänta på nästa och det kan ju vara bland det värsta som finns just i vardagen. Speciellt om jag har ett smågnälligt barn, har bråttom eller helt enkelt bara vill hem snabbt för att det är dåligt väder, jag är kissnödig eller vad som helst.

– Snittblommor som inte vill leva! Dom är ju såå fina men ibland har jag riktigt otur och köper en bukett som vissnar dagen efter. Då känner man verkligen att man kastat pengar i sjön. Den fina buketten som F köpte till mig på alla <3 dag var fin och kostade en del. Tråkigt nog så dog den bara någon dag senare. Hade ju hoppats på att den skulle stå iallafall en vecka.

– Att ta sig till duschen på morgonen! När jag väl ÄR i duschen så är det hur skönt som helst och efteråt är det ju också världens bästa känsla! Men just att behöva ställa sig i duschen på morgonen tar av någon anledning emot för mig. Jag tycker mer om att duscha på kvällen i så fall. Vet inte varför, haha..

– Ibland får jag spamkommentarer på bloggen och när dom väl kommer så kommer det oftast över 20 stycken på en gång. Dom är oftast JÄTTElånga och det står saker i stil med att man kan få ett lån på en viss summa om man mailar en viss mailadress eller att man kan få relationsrådgivning om man kontaktar en viss person. Och så är det information kring det hela. Har ingen aning om hur dessa kommentarer blir till men dom är även alltid skrivna på extremt dålig svenska och man ser direkt att det är google translate över det hela. Att sitta och rensa upp bland dessa är inget jag uppskattar. Fine om det kom en då och då men när dom väl kommer så är dom som sagt hur många som helst och det tar sin lilla tid att få bort.

17092181_10212169286488720_376030131_n

Gårdagens snöstorm! Hur är vädret hos er nu? Börjar ni få vår eller har ni också snö på backen? =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Maria Regenholz

    Hej Gabriella!! Tack för en mysig blogg. Läser alltid den när min lilla bebis har sina sovpass. Jag har en fråga ang. er vagn och det faktum att ni bor i umeå (som ofta har mkt snö). Vi har nämligen samma vagn men bor nere i sthlm. Tror det är den sämsta vintervagnen bland mina kompisar då snön alltid fastnar i infästningen på framhjulen o tillslut även innanför stänkskydden till bakdäcken så alla hjul låser sig totalt och man släpar fram vagnen istf att rulla. Nu bor ju vi iof i sthlm med plus o minusgrader om vartannat. Men hur fungerar den uppe hos er i tex den snöstormen du nyss nämnde? Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! Tack för så fina ord <3 <3 Den funkar faktiskt helt okej. Så länge dom har plogat bra så går den att rulla men är det mycket snö som bara ligger "löst" så är det omöjligt att ta sig fram. Slask går den inte heller i så jag längtar inte tills allt börjar smälta ordentligt just av den anledningen.. Så den är ju inte optimal, kram <3

  2. Profilbild
    Lina

    I Malmö var det sol och ett par plusgrader enda fram tills 17 igår, och blev inte mörkt förrän 19. Helt underbart. Men mellan soliga dagar är massvis med gråa med dimma eller lätt regn, då önskar jag hellre snö för att det lyser upp. När brukar våren nå er där uppe? ’
    Ha det bra 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår det 🙂 föredrar också hellre vit snö än mörkt och grått. Oj, så olika.. Men april/maj skulle jag säga 🙂 kram och detsamma

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish