Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Inredning..

Inlägget innehåller adlinks/annonslänkar

Alltså åååh så mycket fint det finns på nätet. Surfar som ni vet runt på pinterest och typ alla möjliga inredningssidor som finns online. Tror att jag kommer ta in möbler i stil med matbordet och steghyllan nedan när vi flyttat. Tycker det är så snyggt att kombinera med allt grått/vitt. Vad tycker ni? Och den svarta vägghyllan funderar jag på att beställa redan nu då det är så bra pris på den.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Rosa

    Måste säga att matbordet är långt ifrån lantligt 😉
    Har den själv i vardagsrummet tillsammans med soffbordet till den och är super snygg med ljusa färger..

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det beror kanske på hur man kombinerar det och sådär 🙂 passar nog både i ett lantligt hem och i ett ”design”hem 🙂 kram <3

  2. Profilbild
    Sus

    Jag har svårt för den lantliga stilen på matbordet men vet att det är populärt 🙂 Svarta vägghyllan var verkligen fin! Den svartvita koppen gillade jag också!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, jag är själv lite kluven i om jag gillar det eller ej. Gillar trädetaljer men det kan ju lätt bli lantligt och det tycker jag inte om.. Men vill gärna få in något i trä iallafall 🙂 KRAM

      1. Profilbild
        Sus

        Ja det är svårt, men stringhyllan med trä tycker jag personligen är fin om man vill ha trädetalj! 🙂 Träram till tavlor, en diskret ljusstake i trä och sådant liknande gillar jag haha! I hall, vardagsrum och sovrum där vi inte har trägolv utan grått och svartvitrutigt har jag varit ganska snål med trädetaljer ändå, men tycker att metall, glas, gjutjärn, en grov brun hallmatta och liknande ger samma känsla av värme! Men absolut är det fint med lite trä också 😀 Jag tror jag är ovanligt snål med trä faktiskt….

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Tack för att du delade med dig 🙂 jättebra tips verkligen 🙂 Förstår dig 😉 Det är jag med, haha, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish