Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fina ni!

Lite av dagens tankar och en status delar jag med mig av här nedan:

– Min mobil har fullt på minne IGEN! Har nu återigen över 53.000 bilder och den säger ”kan inte ta bild” varje gång jag försöker fota. Gaaah! Måste tömma den i datorn igen men det tar ju sådan tid + att det alltid strular så har inte orkat försöka. Men ikväll så måste jag! Något annat störande med min mobil är att den alltid laddar ut utomhus för att den blir för kall. Och nu har batteriet börjat strula helt och den kan ladda ur även inomhus där det är varmt trots att den har 90%. Så den går från 90% till NOLL på några minuter. Sedan vägrar den att starta om man inte kopplar i laddaren. Då startar den och har helt plötsligt kanske 60%.. Skumt.

– Vi har åkt massor med pulka i helgen. Njutit av solen, helgen och varandra. Är så himla glad efter denna helg och det känns som att vi verkligen hann med mycket kul. Fs mamma var barnvakt till Jason ett par timmar igår och vi passade på att käka ute + ta en fika (älska mat, haha!) och sedan åka förbi tomten för typ 165:e gången. Känns så overkligt fortfarande att vi ska bygga ett hus. ”Förstår du att huset  ska stå där borta!?” har vi frågat varandra säkert tio gånger. Ingen av oss förstår än och vi tror ärligt talat inte att vi kommer att göra det förrän huset levereras i början av nästa år typ, haha.. Vi är så glada iallafall!

– Igår blev jag så himla dålig efter middagen. Jag tror att det kan vara quorn jag reagerar på då jag läst om många andra som inte riktigt tål det. Blir helt kallsvettig, får frossa och blir dålig i magen. Allt bara vänder sig. Och det gjorde det typ samma sekund som jag hade ätit klart. Nej usch.. Mådde likadant sist jag hade ätit quorn (och även gången innan det) men absolut inte på samma nivå som nu. Tog en jättelång och varm dusch och bara satt ned och kände värmen från vattnet mot magen. Efter några toabesök mådde jag faktiskt bra igen! Nu har jag iallafall kopplat ihop vad mitt illamående beror på och det är helt klart just quorn som är boven. Har ni varit med om liknande och reagerat på någon mat sådär?

– Vi har köpt en liten morgonrock till Jason och han är sååå söt i den! Ser ut som en liten ”herre” typ =) Fyndade den på H&M och den har luva med ögon och öron dessutom. Sötchock!

– Idag blir det en lugn dag. Ska mysa här hemma med min lilla kille hela förmiddagen och efter lunch så ska vi iväg en sväng och möta upp vänner.

Hoppas att ni får en härlig start på veckan! Kram <3

17005981_10212144459108051_799917249_n17006065_10212144459308056_1130467604_n

Två bilder från lördagens pulkatur! =)

Kommentarer

  1. Veronica

    Hej! Tack för en fin blogg. Min man tål inte heller quorn. Första gången han blev dålig av det, så trodde vi det var vanlig magsjuka. Andra gången likadant även om vi tyckte det var märkligt… Men tredje gången likadant? Han har spytt som bara den av det och sen mått som vanligt igen så fort allt kommit upp. Vi gillar att äta vegetariskt, men hädanefter har vi bara handlat sojaprodukter från Hälsans kök.
    Hoppas du mår bra nu i alla fall 🙂
    Hälsningar Veronica i Kristianstad

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så himla skumt.. Hört att det är ganska vanligt dock. Har läst en del i vegan/vegetarian-grupper på Facebook där flera varit med om samma, kram <3 och tack för omtanken 🙂 <3

  2. Josefine

    Åh, min mobil är EXAKT likadan. Jag håller på att få panik på den alltså, den är ju bara 1 år gammal! Skulle mer än gärna byta ut den (är en iPhone 6s…) :/

    1. Emma

      Har ni kollat på Apple store? Vet att det har varit kända fel på en del modeller och att de ersätter och fixar nytt batteri till vissa specifika serienummer, så kolla upp det så kanske ni får det fixat! Tyvärr ingick inte mitt serienummer i dem de åtgärdar 🙁 men ni kanske har bättre tur! Kram

  3. LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

    Jag är överkänslig mot många saker, bland annat gluten och laktos. Så jag brukar köra på ”FODMAP” metoden, men kanske lite svårt om man äter vegetariskt/veganskt. Men jag vet inte heller vad quorn innehåller.. (innehåller det bara quorn?) men kan absolut vara så att du är överkänslig mot det.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig 🙂 <3 jaa så är det nog 🙁 quorn är någon form av mögelgrej om jag inte är helt fel ute, kram

  4. Emilia

    Jaaa!! Gjorde quornfärssås för första gången (även typ första gången jag åt quorn) häromveckan och fick superont i magen nästan på en gång! När jag skulle äta matlådan på den nästa dag (är student så har inte riktigt råd att kasta mat haha…) kände jag samma, men när jag åt den sista matlådan som hade varit i frysen några dagar kände jag ingenting… Superkonstigt!
    Hoppas ni får en supermysig dag!

  5. M

    Alltså Gabriella, jag vet att du vet själv att det där med din iphone är helt i onödan.. jag har haft samsung galaxy 6 i 2 år nu, inte bara det att den har faktiskt den bästa kameran, utan att jag aldrig haft nån problem med min mobil, och jag kan ärligt säga att jag tappar den pà golvet minst 5ggr om dan samt att jag ibland glömmer att jag har lagt den på laddningen. Kanske värt att tänka på att skaffa en annan mobil?
    Den har också google photos (tror det är likt icloud), så varje bild kag tar automatiskt uppladas dit, så att jag behöver ej rensa mobil hela tiden genom att koppla den till dator. Tips!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha jag gillar inte Samsung alls så lever hellre med en halvdan iphone! F har haft Samsung i flera år nu och jag har testat men den faller mig inte alls i smaken 🙂 kram och tack för tips!

  6. Anna Kalén

    Apple har haft problem när det gäller batteriet i Iphone 6S telefonerna. Jag hade samma problem (bor i Halmstad) och åkte till Apple bar och fick ut en ny telefon 🙂 det kan ju vara värt ett försök!

  7. Minna

    Oj vad sjukt med quorn! Jag har faktiskt tänk på att jag får ont i magen och blir väldigt gasig av quorn så funderar på att sluta med det, men har ätit det hela livet men bara senaste tiden jag känt så också! Märkligt.. kram!

  8. Amanda

    Har en iPhone och den brukar också göra så ibland, men skulle ändå inte vilja byta till något annat märke haha 😄 har haft samsung men trivs bättre med Apple.
    Kommer det ta ca två år innan ni får flytta in i huset, eller missuppfattade jag? Min bonusbror jobbar som snickare och han säger (såklart beroende på hustyp etc) att från de stoppar spaden i jorden tills ägaren får nyckeln i handen: 3 mån 🙂
    Min mamma och sambo har köpt tomt här i Luleå och ska bygga ett götenehus, subline tror jag det hette 🙂
    Så söt Jason är i pulkan 😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha samma här! Vägrar att byta 😉 <3 Jag skrev fel! Vi kommer att få flytta in våren 2018! 🙂 Det tar typ ett år från att man skriver på till att allt står klart. Däremot så tar det 21 veckor tills huset står klart när leveransen på huset väl kommer. Men processen innan är rätt lång, kram <3 och såå roligt 😀 spännande! <3

  9. Anna

    Jag får magontet från helvetet av Hälsans köks vegobullar, Har typ aldrig haft så ont som när jag åt dem., var tvungen att spy till slut. Testade försiktigt en annan gång men då fick jag också ont så de tål jag tydligen inte. konstigt för jag är inte allergisk eller så mot något och de verkar inte innehålla något jag inte ska tåla. min syrra blir likadan av dem :/ kan ju undra vad det är de och detta du får ont av innehåller som man får ont av..? 🙁

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish