Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

En fredagslista

Hittade denna blogglista hos min härliga bloggkollega Paula och tyckte att den var lite rolig =)

Vad hittar man alltid/ofta?

På ditt skrivbord?

Vårt skrivbord står ju just nu i Jasons rum på grund av platsbrist så just nu står det bara en dator där. Och det bör tilläggas att vi aldrig använder den datorn, haha.. Lite tråkigt kanske. Jag tror att vi kommer att använda den mer när vi flyttar till huset och gör ett av dom tomma rummen till ett ”arbetsrum”. Ser framför mig hur jag ska ha ett långt skrivbord och sedan massor av hyllor ovanför som jag kan fylla med förvaring, pärmar, fina växter.. Åh, det kommer bli så fint!

Under din säng?

INGENTING! F är expert på att dammsuga där under så vi har inte ens en dammtuss där.. Ibland kan man hitta en strumpa eller en leksak om man har tur.

Bakom din kylskåpsdörr?

Massor med frukt och färska bär. Grönsaker i mängder! Och så har vi alltid iMat (havregrädde), ketchup, saft, soja, sweet chilisås, ett gäng matlådor, potatis och morötter, ägg, smör, ost, någon yoghurt..

Vid sidan att ditt handfat?

Bara en tvål från Rituals. Jag tycker om att hålla det enkelt på handfatet för att det ska vara lätt att städa och rengöra.

Högst upp i din bokhylla?

Vi har ingen bokhylla! Men vi har lite böcker här och där som inredningsdetalj.. Och för att vi tycker om dom böckerna eller planerar att läsa dom 😉 Mycket kokböcker i köket bland annat.

Längst ner i din tvättkorg?

Ett par Nikeskor som jag ska tvätta snart. Har inte riktigt tagit tag i det. Dom är vita och har fått lite fläckar på sig efter att jag sprang i dom till bussen när det var smutsigt ute.

Framför näsan på dig?

Ett glas juice och ett nystädat hem.

I dina tankar?

Har alltid för mycket i tankarna. Stressar över allt och ingenting. Men två frågor som alltid är tillbakakommande är ”kommer vi att få vår lägenhet såld?” och  ”vad kommer vi att få för datum när det kommer till husleverans?”. Jag vet inte varför men där har jag hakat upp mig. Längtar tills jag får dessa frågor besvarade men å andra sidan lär jag haka upp mig på något nytt då så spelar kanske ingen roll 😉

16788297_10212060961060652_871591220_n

Såhär fina är mina skor som väntar på att bli tvättade, haha =)

Kommentarer

  1. Emma J

    Hej Gabriella, måste först säga att jag älskar din blogg, speciellt dina inredningsinlägg. Jag älskar själv inredning. Fick en son den 15 januari i år och blir verkligen peppad och inspirerad av alla dina inlägg och bilder om/från Jasons rum 🙂 Kram

  2. Tiffany

    Har letat både på vero moda och VILA… men hittar inte din fina kappa någonstans:( Var det längesedan du köpte den och det kan vara därför? Annars skulle du kunna länka den? då det var många som undrade var den fina kappan var ifrån:) kram & hoppas du får en bra dag!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish