Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMatYOUTUBE

Vad äter vi på en dag?

https://youtu.be/Hb7OZDhNreo

Vi passade på att filma lite idag när vi ordnade dagens mat. Hoppas att ni tycker om denna video =) Vill ni se en liknande video så kan ni se den här nedan. Den är några månader gammal men även där delar vi med oss av en hel dags mat. Och så äter vi lite mellis mellan måltiderna med såklart. Kram och fin kväll på er!

https://www.youtube.com/watch?v=x8F4gbOqaOo

Kommentarer

  1. Amanda

    Såg att ni steker maten i olivolja, det gjorde jag också under en period men fick sen reda på att det bildasnågit ämne som är cancerframkallande när olivoljan når en viss temp.. därför ska man steka i typ rspsolja istället. Ville bara säga det! 😊 Rolig video annars, att få en liten inblick i eran vardag med matlagning!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, har också hört det 🙁 men tycker att det är så himla mycket godare. Har dock bytt ut så att vi steker i rapsolja eller smör typ 70% av gångerna. Så vi försöker bättra oss, kram <3 och vad kul att du tycker det!

  2. Edina

    Riktigt snyggt hår… har du lust att visa genom en video hur du gör lockarna hade varit kul! Kram till jason o ha en bra dag😊😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack!! <3 Blir så glad 🙂 jaa, jag har tänkt göra det nu i dagarna så håll utkik mot helgen! 🙂 KRAM <3 och detsamma <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish