Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hallå från sjukstugan

Hej finisar!

Mår ni bra? Vi mår bättre och jag fick sova i 15 timmar i natt. Så himla skönt och välbehövligt. När jag vaknade hade jag fortfarande feber och migrän men efter en lång dusch så släppte det lite. Har lockat håret och sminkat mig lite just för att jag faktiskt känner mig piggare när jag ser piggare ut. Låter kanske knäppt men så funkar jag, haha.. Nu har vi precis ätit nyttiga bananpannkakor och recept kommer strax upp här på bloggen. F håller på att natta Jason (som också är sjuk fortfarande) så att han får sin sovstund nu på dagen och jag tänkte rensa och plocka lite här hemma innan jag lägger mig på soffan och bara vilar bort resten av dagen. Hatar att vara sjuk just för att jag är så rastlös av mig. Igår var jag dock inte så kaxig och klev bara upp ur sängen när det var dags att få i sig lite mat. Det känns av att jag är på väg att bli frisk med andra ord och det är härligt.

Kram på er och hoppas att ni slipper alla sjukdomar och förkylningar! <3

16924198_10212115620627107_662147225_n

Älskar fina mysset! Detta är helt nytt och SÅ snyggt och skönt. Alla tummar upp.

16924180_10212115620867113_1451463989_n

Har läst att det är snökaos på många ställen i Sverige!? Här har vi också storm..

16976801_10212115620827112_192456265_n

Tycker fortfarande om vårt armeringsnät så himla mycket. Man kan fånga så himla mycket fina minnen i form av bilder på samma ställe.

Kommentarer

  1. Fanny

    Hej!
    Underbar blogg du har, blir alltid så inspirerad då jag klickar mig in hos dig 🙂 Har en undran, hur stor är varje ruta i armeringsnätet, hur många cm? 🙂 kram!

  2. Hanna

    Krya på dig fina du!<3 Vars är myssetet ifrån? supersnyggt! Jo här i Luleå har vi också snökaos men tog oss ändå ut på Isen för en liten prommis!

  3. Ida Hilli

    Vad skönt att ni börjar bli friska, Krya på er! ♡ Ni får komma och hälsa på oss och bebis framöver 🙂 btw, vart har du köpt det fina myssetet? Är i behov av ett snyggt och mysigt nu efter graviditeten =) Kram

  4. Linda

    Hej <3 vilken mysig blogg du har, hoppas ni krya på er snart. Har 2 frågor, var har ni köpt ert armeringsnät? ( kan du länka) och vilket vaniljpulver använder du? ( jag köpte ett nu för ett tag sedan och var inte nöjd) tack snälla du för en trevlig blogg 🌸😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fick det av våra vänner men finns på ex. bauhaus 🙂 <3 vaniljpulvret kommer jag att visa i videon som kommer upp strax 🙂 minns inte exakt vad det heter. KRAM <3 och tack för fina ord 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish