Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Wanties

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Förutom att kika runt på golv och kakel så är inredning något jag kollar på mycket just nu. Vi kommer ju att ha ett allrum på övervåningen och där kan jag tänka mig en soffa som denna nedan. Den är lagom stor tycker jag! Och serveringsfatet är jag förälskad i! Så fint till typ en födelsedag eller bara att servera brunch på. Hyllan kommer jag också att köpa till något rum i huset och muggarna har vi ju redan här hemma. Finns sååå mycket fint när det kommer till inredning verkligen! Vad gillar ni mest här nedan?

Kommentarer

  1. Profilbild
    Ida L

    Hej igen..
    Satt och kollade på erat klipp om kakel.
    Va kul å kolla och planera. Men jag tycker i ska kolla på en riktigt kakelaffär istället för krauta. Finns så mycket mer att se 🙂 ..
    Sen undra jag om ni inte ha funderat på våtrumsskivor istället för kakel ?? 🙂 Du ser aldrig att det är skivor utan det se ut som kakel. (Finns på krauta) 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! 🙂 vad kul att du tycker det. Ja, det ska vi självklart göra! Men inget annat hade typ öppet i söndags när vi var runt och kikade 🙂 <3 Neej, det har vi inte kikat på.. är så sugen på kakel då jag tycker att det är SÅ snyggt.. Men får kolla in det. kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish