Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndagsplaner

– Fika! Vi måste verkligen ut och ta en söndagsfika hela familjen. Vi får se på vilket ställe vi hamnar. Tycker att söndagar är som gjorda för en lunch eller fika ute.

– Kolla på kakel och klinker till badrum och tvättstuga.

– Filma en videoblogg!

– Tvätta och städa. Har en del tvätt att ta tag i så det ska bli skönt att få det gjort.

– TRÄNA! F ska iväg nu på förmiddagen och jag drar nog till gymmet ikväll på något roligt pass eller så.

– Fota till bloggen. Har lite smått och gott att visa er så det ska jag försöka hinna med att fota under dagen.

– Fixa lite i barnrummet. Började lite smått igår då jag hade två fina ljussllingor som inte hade fått komma på plats tidigare. Har lite andra små projekt där inne också som jag ska ta tag i idag.

Vad ska ni göra idag? Vad brukar ni hitta på på söndagar? =)

16839677_10212081895504000_919334701_n16809578_10212081895664004_1502469276_n16809500_10212081895624003_1843390986_n

Tre bilder som jag tog i Jasons rum igår precis innan läggdags. Tycker det är så mysigt där inne under kvälls och nattetid med all belysning.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Lina

    Jason rum är så fint och mysigt 😍 Kan tänka mig han (och ni med) trivs utmärkt där. Undrar dock varifrån du köpt de fina djuren (wallstickers) som är på väggen? De är så mysiga! Söker likande till lilltjejens rum!

  2. Profilbild
    Fanny T

    Våra söndagar går ofta ut på att vi har tvättdag (har gemensam tvättstuga) om inte någon av oss har innebandymatch, sen på kvällen brukar det bli mys framför farmen och så ska det låta, tycker söndagar är en av veckans bästa dagar på grund av mycket kvalitetstid 😍

  3. Profilbild
    Johanna

    Så himla roligt när du delar med dig om era husplaner och hur ni vill att erat framtida hus ska se ut, dela gärna med dig mer om detta!! Håller själv på att renovera vårat hus så det är ju så roligt när man får lite inspiration, från kök till badrum och tvättstuga osv 😄

  4. Profilbild
    Amanda

    För oss blir det en promenad och massor med soffmys, vår kille är bara 7 veckor 😍 Om jag får ork så blir det lite brödbak också 😋 Ha en fin dag!

  5. Profilbild
    Lisa

    Åh vad mysigt ni fått det i Jasons rum! Man tänker att det ska vara så lätt att inreda ett barnrum men jag känner helt tvärtom… Men nu fick jag lite inspiration iallafall <3 Hoppas ni får en härlig dag på stan med fika eller lunch! Eller kanske både ock;) Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish