Gabriella Joss Gabriella Joss
Dagens fråga

En fråga och ett svar

Hej! Måste bara fråga, hur känner Fjodor nu när han jobbat ett tag? Tycker han det känns jobbigt att vara ifrån Jason? Skönt att få jobba och sakna lite också? Är det tufft att ta sig upp på morgonen och fortsätta att leka och busa efter jobbet när man är trött småbarnsförälder? Lite funderingar jag haft hoppas att ni får en fin dag!

Hej! Jag tänker att jag låter honom svara själv på denna fråga =) Önskar dig också en härlig dag! KRAM!

F svarar: Jag tycker att det är jättejobbigt att vara ifrån Jason hela dagarna. Jag har ju varit med honom mer eller mindre konstant sedan han föddes.. Nu när jobbet tar halva dagen så har jag tagit vara på all tid som finns för att vara med honom när jag inte jobbar Jag vill i princip bara vara med honom när jag väl är hemma på kvällar och helger och väljer att lägga all min tid på just honom när jag är ledig och efter jobbet. Det är dock inte bara Jason som jag saknar under dagarna. Jag saknar Gabbi mycket med.

Jag har inte tyckt att det varit så jobbigt med tidiga morgnar. Man hinner bygga upp ett tempo under dagen som gör att energin håller i sig. Men sedan på helgerna så har det varit ett måste att sova iallafall 7-8 timmar/natt. Då är man fysiskt redo för nästa vecka! Men jag orkar leka och busa mycket när jag kommer hem från jobbet. Det är inget jag tycker känns jobbigt utan snarare tvärtom. Det ger mig ny energi!

Mitt jobb är ju inte direkt fysiskt så jag känner mig lat åtta timmar per dag just för att jag inte aktiverar mig rent fysiskt, haha. Antar att detta kanske är någonting jag kommer vänja mig vid. Någonting som jag känner att jag aldrig kommer att vänja mig med är att vara ifrån Jason. Det är lika jobbigt varje dag men det får mig att värdera helgerna och kvällarna mer än någonsin. Och så är vi ju mitt i ett husbygge och har mycket kul framför oss och det ger mycket energi. Jag har också jättebra kollegor vilket gör det kul att gå till jobbet. Jag hoppas på att kunna vara föräldraledig länge med framtida syskon med. Tiden hemma med Jason har verkligen varit den bästa i mitt liv och det har varit så roligt att få se honom utvecklas på så nära håll varje dag. Den biten saknar jag för det händer verkligen mycket på bara en dag. Han känns så stor nu!

12170553-10207880623874835-1287791828-n

 

Kommentarer

      1. Shada

        Jag tyckte också att det är intressant när han skriver, han verkar vara kunnig på att skriva som sin fina kvinna. Du brukar nämna att du har inte stor tålamod vilket jag själv är så🙄 Så det skulle va intressant o veta hur han hanterar just den punkten med dig med lite små exemplar☺️ You gays are the most awesome couple I know😍 XO

  1. Hanna

    Jag tror det kan vara ”nyttigt” också att inte alltid leva på varandra och att vara med varandra konstant, även om tiden i början när båda hemma lär vara helt underbar. Saknaden är sjukt viktig och underbar efteråt den också <3!

  2. Sanna ohlsson

    Hej igen! Vad roligt att ni svarade på min kommentar och fråga! Du är en enormt fin pappa Fjodor, beundrar det otroligt.
    Känner igen mig mycket i er situation då vi har en 15-månaders och jag nu snart ska börja jobba och pappan ska vara hemma. Vet inte hur jag ska ställa mig inför det riktigt, är ju både positivt och negativt med att längta osv. Stort tack för en fin blogg och arbetet du gör Gabriella med att rodda allting!
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han tackar så mycket <3 Men åh, förstår det. Ja, det är ju verkligen en omställning! Men du är grym och kommer att fixa det galant 🙂 Duktiga du! Stor kram och tack för så fina ord <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish