Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre från igår

Igår fungerade inte hissen hemma hos oss så min plan att gå ut med Jason i barnvagnen + hundarna sket sig helt. Jag fick ställa in vagnen igen och dra på stövlarna på den lille. Hade helt glömt bort att han hade ett par så blev så glad när jag rotade igenom lådorna i hopp om att finna ett par bättre skor för det slaskiga vädret vi har just nu. Han var iallafall toknöjd över att inte behöva sitta i vagnen och sprang runt i sina små stövlar som en tok! Det var så sött att se, haha =) Världens gulligaste är han! Och så hade han sin grötklämmis i ena handen under hela tiden också. Jag längtar efter sommaren lite extra bara för att jag vet hur otroligt mycket han kommer att uppskatta det gröna gräset och solen. Han var ju så liten förra året så det lär vara en helt annan grej i år! Det är så kul att se honom uppleva världen.

16790764_10212040727154817_1938965283_n

Något jag är nöjd över hos mig själv är min framförhållning. Jag planerar det mesta och det är skönt att jag gör det även när det kommer till att äta. Vet så många mammor som inte hinner få i sig mat just för att dom inte har tid att laga den om dagarna när dom är hemma med sina små. Jag blir så himla trött och nedstämd om jag inte äter regelbundet så maten inför morgondagen lagas alltid kvällen innan. F får matlåda till jobbet och jag får en som jag kan äta här hemma! Igår åt jag fullkornsris med en gryta på quornfärs, champinjoner, röd paprika, broccoli, pesto med basilikasmak, krossade tomater, lite honung, salt, peppar och havregrädde. Ser inte så gott ut men det var det!

16788250_10212040727114816_668013827_n

Igår efter brunchen så bestämde jag mig för att ta tag i städningen på riktigt. Jag tvättade soffan, alla filtar och kuddöverdrag, dammsög, torkade alla skåpsluckor i köket, städade hela badrummet.. När F kom hem så skakade han ur och skrubbade vardagsrumsmattan och USCH så smutsig den var! Vi har ju haft den sedan vi bodde i Göteborg och aldrig rengjort den mer än att dammsuga den. Älskar känslan av ett helt rent och fräscht hem!

16808722_10212040727074815_1379063688_n

Jason och Zelda var mest taggade på att klättra och krypa runt bland kuddarna =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Emma

    Hur gjorde ni rent mattan? Tog det lång tid för den att torka. Har en liknande och vill så gärna tvätta den men vet inte hur. Du är bäst!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      SKakade den ute först och tog sedan en vanlig disksvamp med vatten och såpa och skurade genom den fram och tillbaka! Kram kram <3 Du med!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han sitter och kollar på film i soffan eller så sitter han någonstans på golvet och leker med sina leksaker 🙂 han är duktig på att leka själv! Kram kram <3

  2. Profilbild
    Filippa Stranne

    Jag, precis som du Älskar känslan av ett rent hem och jag kan verkligen rekommendera städhjälp. Jag vet att en del (spec i Sverige) tycker att det är en onödig lyx och att man borde klara det själv speciellt när man går hemma. Men det är det bland det bästa vi investerat i (kostar detsamma som i Sverige) och man går ju och plockar konstant ändå med småbarn men att man outsourcar ”grovrengöringen” 👌🏻

  3. Profilbild
    Hanna

    Du är så duktig som håller så rent och fint hemma hos er för det HAR ni verkligen även om du visat nån gång att det inte är så , haha. Men det kan omöjligt bli ”orent” hemma hos er. Så fint!

  4. Profilbild
    Amanda

    Jag gör likadant med matlåda till mig och sambon! Måste äta regelbundet och lilleman är bara 7 veckor så jag har noll minuter över på en dag just nu ☺️

  5. Profilbild
    Jennifer

    Vi bor på fjärde våningen utan hiss så här är det släpa en fyramånaders och barnvagn upp och ner för trapporna varje gång vi ska utanför huset! Hiss känns som rena lyxen 😉

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish