Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kvalitetstid

Två av mina bästa stunder under dagarna är mysstunderna med Jason på morgonen och den tiden jag och F får ihop på kvällen när mini har somnat.

16754263_10212026172230953_996591640_n

Ni som har barn vet nog hur mysigt det är att bara få rå om sin lilla såhär! Jason brukar ligga på mitt bröst med huvudet och klappa min kind eller stryka över min arm fram och tillbaka. Han är så himla gó under just morgonen! På dagarna bjuds det inte på så mycket mysstunder kan jag lova, hehe. Då är det fart och fläkt hela tiden!

16754323_10212026172470959_1118986966_n

Igår dukade vi faktiskt upp med lite chips och dipp framför en film trots att det ”bara” var måndag. Har ni testat dom nya veganska linschipsen förresten? Vi köpte dom för första gången och dom är SÅ goda och krispiga. Känns fräschare än vanliga chips med, tips!

Kommentarer

  1. leila

    Vilken tid på kvällen somnar lilla Jason? Skapade ni den rutinen själv eller märkte ni att han blev trött just den tiden? Hur nattar ni? Kram!:)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Alltså han somnar fortfarande olika tider.. Ibland 20 och ibland 22.. Men det är där någonstans. Vi lägger honom när vi ser att han börjar bli trött. Är så olika beroende på vad vi har gjort under dagen! Ibland har vi bara varit hemma och då är han ganska pigg och svårare att lägga runt 20. Då får han vara vaken för det känns onödigt att lägga flera timmar på att natta istället. Och när vi varit ute och hittat på saker så kan han däcka redan vid 19:30 ibland, hehe 🙂 Vi nattar i barnvagnen med en promenad ute eller så ammar jag till sömns, kram <3

  2. Amanda

    Hej fina du!
    Scrollade igenom din instagram för ett tag sen och fick syn på den där bilden med eran golden retriever. När var det ni skulle hämta den? Kram på dig ❤

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish