Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Hur lång tid tar det att svara på alla kommentarer du får på bloggen varje dag? 

Inte så jättelång tid faktiskt.. Eller det beror såklart på hur många kommentarer jag har fått under dagen! Men absolut max en timme skulle jag säga.

Hur ska ni fylla huset med inredning och möbler? Kommer ni att göra det snabbt eller kommer det att få ta sin tid? 

Det kommer att få ta sin tid! Vi kommer inte att skynda fram köp utan bara inhandla saker vi verkligen tycker om. Och det kan ju ta tid att hitta grejer som känns 100% rätt. Jag tror att det tar sin tid att bygga upp ett hem och det får det ju göra. Vi ska ju bo där lääääänge och det kommer att kännas roligt med ett pågående projekt. Vi har ju möbler till alla rum som kommer att användas mest och det räcker till att börja med.

Om du fick välja EN produkt till håret och EN sminkprodukt – vilka hade du då valt?

Jag hade helt klart valt schampo, haha! Det känns viktigast att ha rent hår. Och så hade jag valt ögonfransböjaren! Jag ser ut som en helt annan människa (okej, inte riktigt men typ) när jag har böjt fransarna. Ser otroligt mycket piggare ut. En gång försvann min fransböjare och då fick jag panik. Kommer ihåg att jag vägrade att åka till skolan och att en av mina vänner fick komma och möta mig på bussen med sin fransböjare.. Så ni kanske förstår hur viktig den är för mig =) Och en annan ”rolig” historia om mig med fransböjaren är när jag stod och böjde fransarna, fastnade med fransarna i böjaren och råkade slita loss hälften av ögonfransarna på det ögat.. Hade en kal fläck i flera månader mitt på ögat.. Såg så knäppt ut!

Hur tar du kort på dig och Jason? Han verkar vara så lugn och sitta så stilla. Har en son i samma ålder som vägrar att vara med på bild! Försöker få till bra bilder på oss men blir bara suddigt då han rör sig så mycket och snabbt. 

Ibland går det bra att ta kort bara sådär och ibland brukar jag ge honom något litet att äta. Typ en bit frukt! Man får försöka vara lite listig 😉 Oftast går det dock bra utan och F brukar underhålla honom lite när han står bakom kameran genom att göra roliga ljud och grimaser. Men ja, jag vet att det kan vara sjukt svårt att få ett barn att sitta stilla och vara med på bild.

16522598_10211954144990317_1293710305_n

Här fick han en jordgubbe och då hamnade fokus på den istället.

Kommentarer

  1. Sofie

    Hur går det Jason och att sluta amma? Jag undrar om du kanske har något tips eller kan lufta detta i ett inlägg. Har en 8.5 månader gammal tjej som är väldigt tuttglad. Hon i princip helammas då hon inte får i sig tillräckligt med riktig mat än. Känns hemskt att säga och hoppas att det inte missförståså, hon har varit ganska besvärlig sen dag 1, bara jag som duger (inte ens pappa är bra), kan inte sova själv, vill knappt äta vanlig mat, ska bäras på hela tiden, tar inte nappen eller snutte och är ofta missnöjd. Allt detta hade känts okej om jag inte hade en 2-åring att ta hand om också. Han kommer i andra hand jämt. Och det gör så ont i mig, börjar gråta så fort jag tänker på det. Så jag vill bara sluta amma helt för hans skull, så att lillasyster förhoppningsvis lär sig att vara mer ”själv” och med andra. Men å andra sidan orkar jag inte bråka med henne och att hon ska gråta 24/7. Det som gör allt värre är att alla runt mig är på mig att jag måste sluta amma, att hon är för stor osv.osv. är så kluven och vilse. Vill inte förstöra den enda trygghet hon har, för även fast hon är besvärlig så är hon den mest underbara tjejen som finns ♡
    Ser att det blev en väldigt lång och rörig kommentar men jag hoppas att det finns någon som kan hjälpa mig.
    Stor kram till dig och din familj! Tack för att ni inspirerar mig till ett bättre liv.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! <3 det går okej! Vi ammar mest kväll och natt nu! Så det går framåt. Ville ju klippa helt först men vi tar det med små steg istället. Känns bäst för oss båda <3 Åh förstår 🙁 måste vara så himla tungt. Du gör det så jäkla bra!! Supermamma!! <3 när jag har slutat amma så lovar jag dig att jag berättar hur vi gjorde steg för steg.. Har ju som ingen lösning själv heller ännu så blir svårt att hjälpa till 🙁 men förstår att det känns tungt! Jason har under perioder hellre ammat än ätit mat och ibland tvärtom.. Dom blir nog lite bekväma när dom vet att det finns mjölk istället om dom hellre vill <3 SKIT i vad alla säger! Följ ditt hjärta och sluta amma om DU vill <3 du behöver inte göra det för någon annans skull. Och ha inte dåligt samvete mot din 2åring. Du gör ditt bästa!! <3 och det räcker! <3 du är grym! Massa peppkramar!

  2. Malin

    Vi bor i en nyproduktion ( en likadan lägenhet som ni bor i nu ungefär) och vi är fortfarande inte klara med att göra det till ”vårt”. Vi hittar nya saker jämnt som vi köper titt som tätt för att göra det till vårt och att vi ska trivas till 100 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish