Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Status just nu

– Känner mig lite stressad över att få upp en video på youtube men tycker att det är så svårt att filma sig själv då vi inte har någon riktig ”vloggkamera”.. Missar ansiktet helt och filmar alltid för högt upp eller för långt ner när jag pratar med mig själv, haha.. Åh, är så svårt nu med just youtube när F har börjat jobba och vi inte har rätt kamera. Men det kommer! Ska göra mitt bästa. Mitt mål med två videos i veckan sket sig ju tyvärr men en i veckan har jag som nytt mål! Då kan jag filma på helgerna när han är hemma. Och när jag köper en kamera framöver (tyvärr är inte det prio ett att lägga pengar på just nu) så kan jag filma mer själv också =)

– Om en månad ska jag iväg på en resa och mer om det kommer jag att berätta sen. Det ska bli så himla roligt och spännande iallafall. Kommer att berätta mer om det när vi närmar oss så håll utkik om ni är nyfikna!

– Vi tror att vi har bestämt oss för vad vi ska ha gör golv i huset nu. Vi får se om det faller oss i smaken när vi ser hur det ser ut på ”riktigt” men det hoppas vi att det ska.

– Och på tal om hus så har vi tänkt om lite med köket också. Blir inte alls vitt kakel utan vi ska köra en heeeelt annan idé som infann sig från ingenstans, haha. Vi får se om vi hinner ändra oss igen men tror att vi har spikat utseendet nu! Och så kommer vi att köra en helt annan bänkskiva på köksön än på resten av bänkarna. Låter kanske lite galet men är säker på att det kommer bli skitsnyggt!

– Igår la jag mig i solariet för första gången på länge. Måste erkänna att det var skönt som tusan men måste också erkänna att jag fick dåligt samvete direkt efteråt. Jag vet ju hur farligt och skadligt det kan vara! Försöker ändå tänka på dom framsteg jag har gjort när det kommer till just solarium. Från att ha solat VARJE dag (helt sjukt, i know..) till att sola ett par gånger per år. Jag har fått hem ett pressutskick från ett företag som gör brun utan sol så dom produkterna ska jag prova nu i veckan. Som ni kanske vet så har jag svårt för BUS på grund av att det luktar och lämnar färg på kläder/sängkläder + att det inte håller så länge och kan bli fläckigt på huden. Hoppas jag gillar dessa. Håller tummarna! Vill ni att jag visar upp dom i så fall?

– Lilla Jason satt igår kväll i sin myspöl och läste bok helt själv i typ en halvtimme. Jag själv satt i soffan och bloggade och hade hela tiden koll på honom då jag ser rakt in till hans rum från vardagsrummet. Alltså älskade unge! Han var så söt när han satt där och vände blad.. Såg sådär viktig och koncentrerad ut. Han växer så för varje dag och det är fint att få följa utvecklingen från första parkett.

– Nästa helg ska jag till frisören och åh så jag längtar! Älskar att bli ompysslad och fin i håret!

– Jag vill så gärna lära känna er bättre. En del av er kommenterar ju ofta och mycket så vi har en pågående relation hela tiden! Men vissa av er har nog aldrig berättat om er så det får ni mer än gärna göra här i kommentarsfältet. Vem är du? Varför läser du och hur länge har du läst? Jättekul att få veta mer om just DIG =)

16699882_10212004931739954_534438295_n16731134_10212004931819956_631746983_n

Två bilder på oss från igår! <3

Kommentarer

  1. Vanja, mamma till Freya

    Jag är nyss fyllda 21 år och är mamma till dottern Freya på snart 7 månader. Gifter mig snart med hennes pappa som jag varit ihop med sedan vi var 16 😊 Kommer från göteborg och pluggar för tillfället till babysim instruktör.

    Jag började läsa din blogg i början av min graviditet, när du fortfarande var gravid. Tror jag hittade dig genom paula uribe.. Sedan var jag fast 😄

  2. Frida

    Hej Gabriella!
    Jag heter Frida och är 20 år. Kommer från Helsingborg i Skåne. Hittade dig på instagram när du var gravid och sen dess har jag följt ditt/ert liv med glädje! Din blogg och instagram är de enda jag verkligen ser framemot att kolla in, blir så glad och inspirerad när jag ser att du lagt upp något nytt. Tror det är mycket pga er fina familj som jag längtar så mycket tills det är dags för mig och min pojkvän att bilda familj! Superkul att få vara en del av er vardag 🙂
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh så roligt!! D anar inte hur glad jag blir! Stort tack fina du och stor kram!! <3 🙂 är så glad att du kikar in här!

  3. Lina

    Hej Gabriella!
    Jag heter Lina, är 25 år, gift med min älskade man och bor i Umeå på Sofiehem. Började nog läsa din blogg när jag själv var gravid nån gång. Har en dotter som heter Sibel och är lite på ett år. Så ganska nära eran söta Jason. Älskar att träna och vara ute. Tack för en fin blogg. Blir så kul att följa med er då ni bygger. Vi är själv sugna på att göra det och kommer nog att göra det då mannen blir klar läkare. Lycka till och kanske vi ses här i Umeå någon gång. Såg dig i vimlet på Avion en gång och kom på i efterhand att jag borde ha sagt hej och tack för en fin blogg. Nästa gång! ❤ Ha det bra!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt att ni bor här 🙂 <3 kul! Och vad roligt att du såg mig! Jaa, lova att komma fram nästa gång! KRAM <3 detsamma!

  4. Sofi

    Hej!
    Är 30 år och kommer från den lilla staden Trosa. Men just nu bor jag med min man i Malaysia. Flyttade hit i augusti förra året för att han fick ett jobberbjudande inom samma företag. Så nu har vi ett kontrakt här på 2 år. Kunde ju inte säga nej till ett sånt erbjudande 😉 Trivs mycket bra här faktiskt. Själv är jag hemmafru nu, så jag spenderar dagarna vid poolen eller så pysslar jag med nånting hemma. Har även två katter vi tog med oss från Sverige. Har tyvärr inga barn än men jobbar på den saken 😉 Är ju guldläge nu när jag ändå går hemma om dagarna.
    Jag hittade dig via nån på instagram. Tror att det var under tiden vi har bott här, så nån gång under senaste halvåret. Har fått rutin på att gå in och läsa din blogg varje dag nu. 😊 Tycker om att få inspiration från dig ang allt. Du verkar ha det så mysigt hela tiden. ❤ Har faktiskt funderat på om man ska ta och börja blogga. Men är rädd att man inte vet vad man ska skriva om. Har du några tips? Hur länge har du bloggat?
    Tack för en fin blogg och fortsätt med det du gör! 👍🏻❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt! Så otroligt spännande. Skönt att du trivs också! 🙂 <3 Vad glad jag blir att du är här inne och kikar!! <3 <3 🙂 tack för så fina ord! Nej, var inte rädd! Du om någon har ju mycket att skriva om! Så otroligt givande att läsa om folk som bor i andra länder osv. Så du har ju verkligen guldläge till att blogga 🙂 KRAM och tack för fina ord <3 säg till när du har startat en blogg så ska jag läsa den med 😉

  5. E

    Är 25 år och drömmer mig ofta bort med din blogg! Jag längtar så sjukt mycket efter barn (familj <3), hus och en lugn och stabil vardag. Vi flyttar snart till ett stort hus en bit utanför Umeå (kul med inspiration från dig!) men resten är en bit bort då jag måste arbeta på helgerna för att ha råd att fortsätta med min utbildning (har ca 1 år kvar). Vill så gärna ha barn nununuNU, men min rationella sida säger att det får nog vänta ett tag. Men din blogg låter mig i alla fall drömma och inspireras och det älskar jag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår dig!! Så bra att du ändå tänker mer långsiktigt! Den som väntar på något gott.. 😉 du kommer att bli en helt underbar mamma när det är din tur. Så roligt att du snart är klar med utbildningen och så himla fint med alla planer och drömmar om familj! 🙂 Åh så spännande! Var ska ni flytta? 🙂 KRAM <3 <3 och tack för så fina ord!!

      1. E

        Vi ska flytta till Innertavle där min killes familj kommer ifrån och det känns spännande! Har så mycket planer för hur vi ska renovera (när vi får råd ska vi göra om den lilla ladugården till ett spa! 😍) så det blir så kul att följa er ”husresa” nu! 😁

  6. Mariette

    Hej gabriella.. följer dig sedan du va i typ mitten av graviditeten, sen dess har jag kikat in typ dagligen. Och älskar att läsa om familjelivet, veggo mat och nu husbygge woow 😍
    Själv är jag 24 år.. träffa min kärlek i turkiet 2013 på en semester så 2014 flytta jag från sverige till kuwait där han är född och uppåväxt. Jobbar på förskola här. och har lärt mig en helt ny kultur och ett nytt språk (arabiska) men vardagligen lever vi på engelska fortfarande då jag inte kan arabiska flyttande än. Men väldigt lärorikt och bra livserfarenhet att se något utanför sverige. Nu längtar jag hem otroligt mycket och både jag och min man känner oss väldigt klar här i mellanösten. Så bara migrationsverket ger oss ”ok” på att flytta hem ( väntat över 1 år nu ) så väntas nya tag med studier jobb och familjeplaner ☺ så kul att du är intresserad av att lära känna oss som läser.. ger en sån mer personlig känsla av bloggen ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh vad roligt att du hängt med så länge 😀 och så glad jag blir att du vill följa oss även genom detta steg i livet 😀 <3 så himla kul! Låter otroligt spännande 🙂 <3 förstår att det varit lärorikt och vilken resa ni måste ar gjort ihop! <3 Håller alla tummar för er fina du!! Berätta gärna hur det går för er! Kramar <3

  7. Rebecca

    Rebecca heter jag och följer dig då jag har en pojke i ungefär samma ålder som Jason. Kian föddes 15 november och det är kul att se andra jämnåriga barn 🙂 vi bor i Örnsköldsvik!
    Det är också extra roligt att du går på Attityd Exclusives då min sambo är VD för den kedjan.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad roligt!! 😀 Dom är ju dom bästa frisörerna någonsin 🙂 så häftigt! Och så roligt att vi bor så nära varandra och har barn i samma ålder. Kram

  8. Matilda

    Hej! Jag bor i Falun och är 21 år. Jag läser din blogg dagligen och har gjort det i 2 år ungefär och älskar din blogg! Den är så grymt inspirerande, och du kan ge sådan motivation till livet utan att du gör det medvetet! Ni båda verkar vara fantastiska personer ! Även lilla Jason 🙂

  9. Johanna

    Hej 😃 Jag är 23 år, bor i Ystad i Skåne tillsammans med min fästman och jobbar som sjuksköterska. Tog examen i juni 2015 så har jobbat lite mer än 1,5 år som det. Jag började läsa din blogg för hur längesedan som helst! Minns inte ens hur jag hittade dig 😄 Men din blogg har varit ett återkommande inslag i min dagliga bloggläsning och du ger så mycket inspiration och positivitet. Tyckte att det var extra roligt när ni bodde i Göteborg då min fästmans föräldrar bor där också. Hoppas alltid på att jag skulle se er när jag var där under den perioden 😄 Det ska bli superspännande att följa ert husbygge framöver 😍Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad roligt 🙂 <3 kul att du hängt med så länge finis! Stort tack för så fina ord! Blir så himla glad 😀 och hoppas vi springer in i varandra en vacker dag ändå trots att vi inte bor kvar 🙂 Kraaam!<3

  10. Lina

    Jag heter Lina, 23 år och bor i Värmland tillsammans med min fantastiska man som är 31 år. Vi har 6 stycken råttor som är vårt allt (folk tycker vi ät konstiga 😂 Haha) Vi firar våran första bröllopsdag nästa månad och vi väntar en liten flicka i Juni efter 2 års försök! (första barnet). Jag praktiserar på en förskola och har gjort i 1 år. Började som arbetsprövning då jag har en ryggskada efter en bussolycka jag var med i när jag var 18, krossade en kota i ländryggen och blev stelopererad och har bestående smärtor och nervskador, men jag kämpar på! 🙂 Jag började följa din instagram typ 4 månader innan du blev gravid för jag blev så inspirerad av dina vackra bilder. Och när du blev gravid började jag läsa din blogg (läser ingen annan blogg än din) Du verkar vara en sån godhjärtad och genomsnäll tjej och en sån ansvarsfull mamma, NI är ansvarsfulla föräldrar och så noga med allt och det älskar jag, då jag är sån själv 😀 Tack för en riktigt bra blogg som inspirerar så mycket! Kram fina du <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh stort grattis!! 🙂 <3 förstår att ni är otroligt lyckliga! <3 tack för att du delade med dig. Måste har varit hemskt.. SÅ grym du är som kämpar!! <3 Och stort tack för så fina ord, blir ju helt rörd!!! <3 <3 Detsamma till dig, du kommer att bli en fantastisk mamma! Berätta gärna hur det går längs vägen, kram <3

  11. Bea Mossberg

    Hej! 😊 Jag bor i Trollhättan en bit ovanför Göteborg, och är en tjej på 17 år. Jag läser hår och make up stylist på gymnasiet, vilket är super kul! Jag började följa din Instagram vääääldigt vääääldigt tidigt haha.. var nog bland dem första ”föjarna” som du inte kände. Kommer ihåg när du gick ut med att du var gravid, jag blev sååå glad och kände direkt, det här kommer bli så bra! Det kändes liksom som att jag kände dig! 😊Kommer ihåg att du hade lite ”mörkare” filter på Instagram då ett tag också, försökte alltid få till lika fina bilder 😉 Du är en stor förebild för mig! Kikar alltid in på din blogg och Instagram flera gånger om dagen! Du, Fjodor och Jason är helt klart bäst!! Älskar dig ❤️ Många varma kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh så glad jag blir att du hängt med så länge!! Måste ha varit en evighet sedan du började följa som du skriver 😉 Vad fint att du kommer ihåg det haha 😀 😉 <3 jättestort tack för så fina ord! Du är ju för fin!! Stor kram från oss alla! Loveu2 <3

  12. Natalie lindkvist

    Heter Natalie, 25 år och bor i Västerås. Jobbar som miljöinformatör. Följt dig sedan ni flyttade till sista lägenheten innan er flytt ner till Göteborg. Började följa dig först pga hur ärlig o genuin du var i bloggen. Dina fruktallarikar såklart 😉 men också för att du och Fjodor varit tillsammans ungefär lika länge som jag och min pojkvän 🙂 givetvis för att du är väldigt vacker också 🙂 och nu fortsätter jag pga ert familjeliv! kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad glad jag blir att du känner så!! <3 Och alltså hur snäll är inte du!? Blir så otroligt glad så du anar inte. Skickar stora kramar! <3

  13. Lii

    Hej! Hur gör du för att få din brun utan sol på täcket i sängen? Haha! Jag brukar alltid klä mig i svart pyjamas de gånger jag har använt brunt utan sol, aldrig fått på mina sängkläder 🙂
    Jag har följt din instagram väldigt länge, men tror aldrig jag har kommenterat något, men gillar verkligen att följa dig(/er). Ni är en så himla gullig familj, och är just nu i den fasen av livet som jag verkligen längtar efter att vara, Så det kan nog vara anledningen till att jag följer dig. Fortsätt blogga också, brukar kika in här ibland när du skriver på instagram om något jag vill läsa lite mer om 🙂 kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag sover typ utan kläder haha 😉 så det är nog därför.. Får börja ha pyjamas då kanske. Glad jag blir att du har hängt med så länge! 🙂 Och så tacksam för så fina ord!! <3 Stor kram <3

  14. Ida

    Ida heter jag, är lika gammal som dig. Bor i Dalarna(Borlänge) med sambo och bonusson på 4 år. Kör lastbil till vardags men funderar på att börja plugga! Har följt dig sen innan du vart gravid med Jason så det är ett tag nu 🙂 tycker du har så roligt liv att följa eller hur man ska säga! Känns som jag känner dig på nåt konstigt sätt! Eller som att vi känt varann i 10 år typ. Läser din blogg varje dag å är helt fast♡ Ha det fint =)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så duktig du är! 🙂 och vad kul att du har hängt med så länge nu!! Jaa, det gör du ju typ 😉 om du har läst så länge, hihi! Blir så himla glad fina du!! TACK för att du kikar in här <3 och stor kram

  15. Sofia

    24 årig mamma som bor i eskilstuna och började följa dig innan ni flyttade till Göteborg😊 har en son född september -15 så har varit extra kul att följa er med barn i samma ålder. Fått läsa om allt till amning sömn och livet där i mellan😀
    Fantastisk blogg och otroligt inspirerande allt ifrån inredning, kläder och härliga bilder💕
    Hoppas ni får en fantastisk vecka och att planeringen inför huset går bra!
    Kram

  16. Michaela

    Michaela heter jag bor i Örebro och har läst din blogg i ca 3 år, Har en son som heter Otto som fyller 2 i maj! 🙂 Är 27 år! 🙂

  17. Elin

    Bor i Västerås, 23 år gammal och hittade din blogg strax innan du gick ut med graviditeten med Jason 🙂 Fastnade först för dina ljusa härliga bilder på instagram då jag själv alltid varit väldigt fotointresserad, och sedan fastnade jag även för bloggen när jag såg att du hade en! Så jag har hängt med ett tag nu 🙂 Det jag gillar med din blogg är att det är en blandning av allt, välformulerade texter, bilder, tips och recept! Har lagat så mycket mer vegomat efter alla dina enkla men så goda recept! Tack för en bra blogg :-*

  18. Emma

    Hej! Tjej på snart 22 år som bor i Halmstad tillsammans med min sambo och våra två barn 4,5 år och 8 månader gamla 🙂
    Mammaledig för tillfället. Älskar inredning och vårt boende på 115kvm är mitt ”lilla” projekt som jag älskar att förnya och göra lite finare för varje dag som går. Finner otroligt mycket inspiration i din blogg varje dag i allt från nya recept (försöker äta mer och mer veggo) till klädtips och hur du har inrett hemma. Du verkar vara en super härlig tjej som det känns som jag har mycket gemensamt med! Ha en fin kväll 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! <3 Vad underbart! Förstår hur du menar, är likadan med inredning och sådär! 🙂 <3 TACK!! Blir så så glad! Du är ju för fin! KRAM och ha en underbar alla <3 dag!

  19. Erika

    Hej!
    Jag heter Erika är 22år. Jag ramlade in på din blogg då jag planerade mitt bröllop för 2 år sen. Sen dess har jag läst din blogg varje dag! Jag bor utanför umeå i Sävar och har en liten dotter på 5månader! 🙂
    Din blogg har varit inspirerande och motiverande att läsa, speciellt bitarna om graviditet och tankarna kring barn! 🙂

  20. Pauline

    Hej! Jag hittade din blogg när du var gravid med Jason och har sedan dess läst den dagligen, den är så inspirerande! Jag är själv mamma till Theodor snart 7 månader och bloggare, 23 år och bor i Luleå

  21. Emma H

    Hejjj! ♡
    Jag är en tjej på strax 18 år och är en tysk läsare. Bodde i Sverige i många år, men nu bor jag i Tyskland. Jag började läsa din blogg i princip varje dag några veckor innan din graviditet gick igång (iaf offentligt). Jag har sedan dess aldrig slutat läsa. Då du är så ung är det för mig en anledning varför jag hållit kvar mitt intresse, för jag känner att du lika väl kunde varit min vän. Jag har mejlat med dig två gånger, och även då så nämnde jag anledningar varför jag fastnat för din blogg. Genom dig kan jag få svenska vardagen in i mitt rum. Saknar det så!
    Du är helt enkelt ärlig och inspirerande!
    Kram! ♡

  22. Linda Normark

    Jag kom in på din blogg via instagram någon gång under din graviditet, hade själv en ganska nyfödd pojke då 🙂 är 27 & bor i Gävle, gillar verkligen din blogg, du har fina inspirerande inlägg och bilder 🙂 tycker också vi verkar vara ganska lika i ”sättet vi tänker och funderar” vilket gör det extra roligt, är också vego och gillar dina recepttips! : D

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt 🙂 Grattis till din son! Visst är det underbart att vara mamma!? Tiden går för fort! <3 och tack för så fina ord underbara du! KRAM <3

  23. Mina

    Kunde inte låta bli att slänga in en kommentar nu. (Första, skämskudde hehe..) Är 27 år och bor mitt i landet, men kommer faktiskt norrifrån också egentligen. Har min familj kvar i Umeå där jag bodde innan jag flyttade ner hit för cirka 8 år sen nu. Mamma till två och trean på gång. (Men hjälp, hoppas ingen jag känner råkar se detta, är ju helt in-officiellt ännu!) Har fått syn på din blogg via andra mammabloggar/instagramkonton har jag för mig, det var under tiden du var gravid och skrev mycket om graviditeten etc. Är alltid kul att läsa om sånt när man själv går i väntans tider eller har smått (min minsta är 22 månader).
    Blev nog mest förundrad/avis över hur någon kunde vara så _fint_ gravid och så fräsch genom hela förloppet liksom, haha. 😛 Så avis-hänger lite här och förundras… Mvh sliten tvåbarnsmorsa med bristningar överallt och noll glamfaktor 😎

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt! 🙂 så kul att du är här ifrån! 🙂 <3 ÅÅÅÅH STORT GRATTIS!! <3 <3 så otroligt underbart att få en till! 🙂 Men sluuuta!! Du är minst lika fin! Lovar dig! 😉 kram kram <3 och ha en underbar kväll!

  24. Fanny T

    En snart 22 årig-tjej från Örebro trakten. Har ett år kvar av min utbildning till sjuksköterska. Bor med lilla vovven o sambo i en lägenhet. Har följt dig sen strax efter du blev gravid med Jason, älskar att följa er vardag och er mysiga familj, ungefär så vill jag ha mitt liv 😍

  25. Jonna

    En 20-årig tjej från Dalarna. Bor i hus tillsammans med min sambo sen 3 år tillbaka och väntar nu vårt första barn ihop. Har följt dig så länge jag kan minnas och måste säga att du och din familj är en stor favorit att läsa om bland bloggarna jag följer!❤🌸

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tack!!! Blir ju helt rörd, kram <3 (och stort grattis!! Ni har något underbart framför er! Vilken resa ni ska få göra ihop! 🙂 )

  26. Sofia BF 15 februari ♡

    Jag börja följa din blogg i samband med din graviditet. Jag var så avundsjuk att du vågade bli gravid så ung. Jag (22år) längtade varje dag efter känslan att ”nu är vi redo”, vi kände oss redo hela tiden men var väl rädda för reaktioner från familj och vänner.

    I maj plussade jag och nu i skrivande stund har jag bf om 2 dagar. Ingenting har gått som planerat, jag blev lämnad av pappan i vecka 25 ungefär och har sen dess tampas med min egen självkänsla, livssituation och tillit. Men nu längtar jag bara efter att gå in i min egna lilla bubbla tillsammans med min son och bara få börja ett nytt liv som mamma.

    Tack för att du och Fjodor delar med er av er vardag och tankar. Ni är helt fantastiska och jag ser verkligen upp till ert starka band och förhållande! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår! <3 STORT grattis!! SÅ magiskt för er! Du har något underbart som väntar. Berätta hur det gick med förlossningen sen. Håller tummarna att allt ska gå bra. Allt kommer att gå så bra, det är jag säker på!! <3 Stort tack för så fina ord också <3

  27. Emelie

    Jag bor i Halmstad är 31 år och har två döttrar en på 20 månader och en på 4 månader. Började läsa när jag var gravid med min första dotter sen har jag hängt kvar! Kommenterar då och då! Men ska erkänna sen bebis nr 2 föddes läser jag inte lika ofta som innan men det är väl helt naturligt! Gillar blandningen i din blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt 😀 blir så glad! Dig känner jag ju igen! Stort grattis till den lilla! Så underbart för er, kram <3

  28. Linn

    Jag heter linn och är 15 är gammal och bor i Sthlm. Jag började läsa din blogg i september 2016 och är helt fast! Åh jag önskar så mycket att mitt liv blir som ditt när jag blir vuxen!! Helt underbart <3

  29. Amanda

    Jag heter Amanda, är lika gammal som dig och bor i Luleå 🙂 Jag hittade till din blogg efter att ha sett dig typ överallt i kommentarerna på instagram haha ☺️ Trodde först att du var kompis med någon av mina bekanta 😄 Jag tror jag började läsa din blogg i samma veva ni blev gravida med Jason och har läst varje dag sedan dess. Vad jag tycker om med dig och din blogg är att du bryr dig så mycket om dina följare och du inspirerar. Sen är bloggen så personlig och jag tycker om att läsa om familjeliv. Vad jag också gillar är att du inte tillåter negativa kommentarer. Din blogg är den enda jag läser och ibland får jag dåligt samvete för att jag inte tar mig tid att kommentera så mycket som jag faktiskt vill. Jag tycker verkligen du förtjänar kommentarer då du tar dig tid att svara på alla, det är inte alla bloggare som gör det 🙂💕
    Jag bor då i Luleå men till hösten ska jag flytta till Umeå och förhoppningsvis börja läkarprogrammet, annars blir det sjuksköterskeprogrammet. Min dröm är att bli barnläkare ☺️ Tack för en fin blogg, många kramar 💕

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh så roligt 😀 så glad jag blir! Dig känner jag såklart igen 🙂 Vi har ju pratat lite bland kommentarerna då och då! Men det behöver du inte känna fina du! Inte alltid man har tid och ork till det! 🙂 Och vad kul! Då hoppas jag att vi ses en dag 🙂 Och det är jag övertygad om att du kommer att bli också! Du verkar så målmedveten och driven! 🙂 <3 kram och tack för fina ord<3

  30. Diana

    Jag är en 20årig tjej som jobbar som personlig assistent. Jag läser för att du inspirerar mig, du lägger upp så fina kärleksfulla bilder. Det är häftigt att se att du är vid min ålder och så vuxen och självgående. Jag tycker eran familj är jättesöt och ibland har jag drömt att jag träffat er, skulle verkligen vilja det på riktigt! 🙂

  31. Cecilia

    Jag är 26 årig tjej från södra Finland och jag har följt med dig och din blogg samt Instagram från allra första början. Jag minns att jag ramlade in på din blogg av en slump och fattade tycke för dig för att du är så himla vacker, ärlig och riktig. Det känns som att vi tänker på samma sätt och har liknande värderingar i livet och det är också därför det är så kul att följa dig. Men det känns även nästa lite som att jag känner dig och du är en vän där på andra sidan skärmen eftersom jag just fått följa med ditt liv så länge, det låter kanske knäppt men så känns det 🙂 Jag själv bor med min man och våra chihuahuas och nakenkatter i en villa på landet. Jag har fem hästar hemma på gården och två inackorderade i stall då jag tränar och tävlar med dem. Mitt hjärta brinner alltså för djuren, och för att alla människor ska få må bra och ha det bra. Jag kämpar rätt mycket med ätstörningar och panikångest i vardagen så det är inte helt lätt alla gånger, men jag försöker hålla en positiv inställning till det jag blivit tilldelad i livet. Tack Gabriella för att du är en sann inspiration för mig och så många andra kvinnor där ute, tack för att du är just du 💖

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh vad roligt att du hängt med så länge 🙂 och vad kul att vi har det och att vi är så lika. Nej, är inte alls knäppt!! <3 Åh vad mycket djur! Så roligt. Jag älskar ju också djur och att vara runt djur. GRYM du är som kämpar på!! <3 är övertygad om att du kommer att komma ur det till sist. Fantastiska du! Stor kram och tack för så fina ord. Blir så himla berörd <3 <3 Och tack för att du är du!!

  32. Lisa

    Hej Gabriella! Jag började läsa din blogg genom att jag såg att du kommenterat på någon ”kändis” Instagram. Sen glömde jag av den ett tag.. hehe förlåt. Sen såg jag att du kommenterat på Petra Tungårdens insta. Och tyckte att namnet var så bekant. Gick in på bloggen och bah just det! Men shit hon är gravid?? Och det är jag med?? Så se dess har jag följt dig varje dag flera ggr om dagen. Gillar att du gör inlägg med mycket text i<3 med fina bilder också såklart! Just nu är jag mammaledig och ska vara det tills efter sommaren ungefär! Vår son har precis fyllt ett år<3 Vi ska även gifta oss i Italien i sommar så vi har mycket att se fram emot!
    Hoppas du får en underbar dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så roligt haha 😀 <3 vad kul!! Och stort grattis till er lilla kille på ettårsdagen! Så spännande! Ja, ni har verklige mycket kul framför er. Hoppas du med får det<3

  33. Fru Bryngelsson

    32-årig två barns mamma från Värmland❤️Två pojkar har vi så det är full rulle, 4 år och 11 månader. Jobbar för fullt och lever med min kärlek som jag träffade när jag var 16 år😍Firar 6 årig bröllops dag till sommaren och även 16 år som kära❤️Har läst i 2 år snart och ramla in här här av tillfällighet, gillar din ärlighet och din klokhet👊🏼😘

  34. Lena

    Fyller 24 imorgon. Lever med min soulmate, vi har varit gifta sen 4 juni 2016. Bor i vårat hus från 1907 som vi totalrenoverar (som jag kommenterade i ett annat inlägg som va husrelaterat). Min man har 3 barn sen innan, men 2 bor här på halvtid. Om en månad ungefär ska vårat första gemensamma barn komma till världen om BM har beräknat rätt 😊 har en schäfermix på lite mer än 2 år som förgyller våra dagar och som är världens bästa bror till barnen.
    Har följt er sen… oj! Kan det va när ni bodde i Göteborg? Hade i alla fall läst bloggen sen en stund innan ni blev gravida, så det är ju ett tag!
    Jag har ett önskemål! Kan inte du skiva ett inlägg om hur du förberedde dig mentalt inför förlossningen? Vi har inte varit på några kurser utan jag har gått in med inställningen ”det löser sig”. Meen, börjar vara riktigt nervös inför vad som komma ska!
    Tack för en bra blogg 😊

  35. Jenny

    Jag bor utanför Gävle och fyller 17 i mars. Det var nog ett år sedan som jag kom in på din instagram och klickade på länken till bloggen som jag fastnade för:) du är så öppen, mogen och klok/bra värderingar om saker och jag ser upp till dig på grund av allt det<3 kram

  36. M

    Jag är 26 år från Stockholm och jobbar som ambulanssjuksköterska, har följt din blogg så länge jag kan minnas, jag kommenterar nästan aldrig, men tycker om dina bilder och att du känns naturlig, ser fram emot att följa ert husbygge!

  37. josefine nordberg

    hej! älskar din blogg med din familj och allt gott 😍 skall bli ännu roligare nu när ni skall bygga hus då vi nu bott i vårst nybyggda eksjöhus i ett år 🙂 men byggt på gotland ! det är en otrolig resa 👌🏻 är mammaledig just nu med min son på 8 månader och min dotter äblir 8 iår och själv blir jag 25:) min sambo är sjöman, jobbar 5 veckor på sjön sen är han 5v hemma. när han är hemma har vi även hans dotter här som är 5,5 år:)

  38. Hanna

    Jag heter Hanna, är 23 år och kommer från norra norrland. Började faktiskt läsa sin blogg alldeles nyligen efter att ha hittat hit från youtube 🙂 Din blogg gör mig på bra humör, de är alltid kul att kika in här och läsa och kolla på alla fina bilder. Gillar bloggar där de uppdateras mycket, det blir som en syssla att gå in och läsa varje dag ☺️ har själv inga egna barn än då jag har lite fobier som sätter stopp men som jag någon dag ska trotsa för barn vill jag minsann ha.

    Hoppas du haft en bra dag. Kram!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul att du har hittat hit 🙂 blir så himla glad! 🙂 <3 hoppas att det ska gå vägen för dig i framtiden, är övertygad om att du kommer lyckas trotsa det! Du är stark! 🙂 KRAM <3 och detsamma!!

  39. Madeleine

    Jag heter Madeleine och är 24 år. Finlandssvensk (6% av Finlands befolkning har svenska som modersmål 😊). Har en dotter som heter Saga som fyller 1 år i mars så henne är jag hemma med på dagarna. Just nu håller vi även på att renovera hus och flyttar in under våren.. Har följt din blogg jättelänge, närmare bestämt sedan ni bodde i er nästsista lägenhet i Göteborg tror jag 😉 Gillar din blogg för att du verkar vara en fin människa på alla sätt och har ett varierade innehåll i bloggen. 👌

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt 🙂 <3 kul att vi har barn i samma ålder 🙂 Och så roligt att du hängt med så länge<3 TACK för fina ord, kram

  40. Emelie

    Jag har ”bara” läst din blogg i några månader men det har redan blivit en del av min vardag. På kvällen när vi sitter i soffan tar jag fram datorn och läser dina inlägg/ser på youtube med en god kopp te. Det är så uppfriskande att se en bloggare som är så öppen och ärlig i sina inlägg, sen ett stort plus för alla mattips (också vegetarian!) <3
    Jag är 25 år och bor i Stockholm med min sambo. Vi vill också öka vår lilla familj med småtting men allt tar sin tid 🙂 Det är så himla roligt, mysigt och intressant att få följa med i er vardag som småbarnsfamilj. Det gör att jag ser ännu mer fram emot vår framtid <3
    VI har också haft tankar på att bygga eget hus så det är super spännande att se er resa!
    Kramar till er och fortsatt härlig dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh så glad jag blir!! <3 <3 du anar inte hur mycket dom där orden betyder för mig! Och vad kul att du längtar efter familjelivet. Det är helt underbart om du frågar mig. STOR Kram <3 och detsamma!

  41. Cassandra

    Jag bor i Skåne och är 24 år. Jag började läsa din blogg när du väntade Jason.
    Jag läser din blogg för att du skriver om inredning vilket är något som jag tycker är väldigt kul! Ska bli så roligt att följa dig nu under husbygget! :)) precis som du så har jag också två hundar så gillar när du skriver om dom.
    Jag gillar även att läsa din blogg just för att du har fötterna på jorden! Du är klok och genuint snäll vilket är härligt att ta del av. Det är en positiv och varm stämning över din blogg som är så mysig! Gillar de :))
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Så kul att du hängt med så länge 🙂 och vad kul att du med har två vovvar! Tusen tack för så fin ord, blir SÅ SÅ glad 🙂 STOR kram <3

  42. Fanny

    Jag är en tjej på snart 22 år (vi fyller år på samma dag, haha) och bor i Skåne. Har läst din blogg sedan i mitten av 2015 om jag inte minns helt fel! Alltid lika kul att kika in här och har som ”rutin” att göra det varje morgon, haha. Du är en sån glädjespridare, man blir liksom glad av att läsa dina inlägg. För mig är du även en inspiration när det gäller allt från mode och inredning till hur du är som person och mamma. Du är väldigt klok och jag tycker det finns mycket man kan dra lärdom av från dig! Kram på dig!

  43. Sofie

    Jag är en tjej på 18 år som bor i Malmö. Läser samhällsvetenskap och tar studenten till sommaren. Jag har följt med i din blogg i cirka två år nu och jag läser den för att du är en stor inspiration för mig. Du är så öppen och ärlig och det är lätt att relatera till det som du skriver. Världens bästa blogg har du! Kram <3

  44. Maricela

    Jag är 23 år, född och uppvuxen i Sverige men är nu bosatt i Tyskland med min kärlek och tillsammans har vi en liten tjej som Inte är så liten längre och blir 2 år i april. Har följt dig på instagram och även din blogg sedan du var gravid. Jätte mysigt och fint konto, ni är även en jätte fin familj! Tycker det är så kul att ni ska bygga hus då vi också kikar på det just nu! 🙂 Kika gärna förbi min instagram också maricelaperedocruz heter jag där 🙂 kram

  45. Felicia

    Hej fina du! Felicia här från Linköping, har följt din blogg ett tag inte alls så länge men fastnade direkt av dina inlägg samt bilder, då jag känner igen mig själv i vissa av dina inlägg super kul. Bor med min fästman och hoppas på att snart oxå få bilda familj, vad kul att ni ska bygga hus Grattis 💕 Ta hand om dig Kram 💕

  46. Emma

    Jag heter Emma och är 22 år gammal, jag började läsa din blogg när du var gravid med Jason och jag blev själv gravid ungefär samtidigt som du födde. Nu har vi en alldeles underbar son som heter Adrian och han är ca 7 månader! Jag kommer från Boden och min sambo från Umeå, men just nu bor vi i Skellefteå! Vi flyttar dock hem till Boden om ca 2 veckor. 😊

  47. Hannele

    Jag heter Hannele, 27 år och mamma till två pojkar som heter Kevin och Albin som är 6 och 7 år (skiljer 15 mån mellan dom). Vi bor i Falun.

    Jag tror jag började följa din blogg strax innan ni flyttade till gbg tror ja (minnet är kort 😂)och sen så har hängt här sen dess för jag gillar din blogg..gillar när du tipsar om saker och ting, berättar lite om din vardag m.m..du varierar mkt vilket jag gillar. 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, dig känner jag såklart igen 😀 vi har ju pratat mycket här i kommentarerna 🙂 du är alltid så snäll! TACk och kram fina <3

  48. Emelie

    Hej! Heter Emelie och är 19år snart 20år. Bor tillsammans med min kille sen 3 års tillbaks han är 22år. Vi bor i Örebro, i en 2. Älskar verkligen din blogg, så kul att följa med dig i ditt liv:) första gången jag kommenterar med^^

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh vad roligt 😀 <3 och tack för att du tog dig tiden att kommentera 😀 betyder så mycket för mig, kram <3

  49. Katarina T

    Jag bor i Malmö och är 21 år gammal. Pluggar heltid vid Lunds Universitet. Har läst din blogg i över två år tror jag, gör det varje dag och kommer fortsätta att göra det varje dag!! Så himla spännande att se hur ni ska göra med huset, längtar efter inspo till när jag själv ska flytta ⭐️⭐️❤️Kram

  50. Signe

    Hej Gabbi! Jag är nog en av de läsarna som har hängt med allra längst, har varit med bara någon månad efter start! Hittade dig först på instagram och följde dig där i någon vecka tills jag insåg att du hade en blogg. Jag började då läsa den, och på den vägen är vi. ;)Jag är 17 år och går andra året på gymnasiet, en media-inriktning. Jag tycker att det är SÅ roligt att följa ert liv! Vi lever så fruktansvärt olika liv och jag trodde aldrig att jag slaviskt skulle följa en gravid/mammablogg vid 17 års ålder, men oj så fel man kan ha, haha! Blev så himla glad när du avslöjade gravid-nyheterna och det var så fantastiskt roligt, lärorikt och intressant att följa hela er gravid-resa. Blir förmodligen minst lika intressant att följa hus-resan! Har i hela mitt liv bott i ständiga renoveringsprojekt då mina föräldrar alltid varit ”gör-det-själv-personer”. Tusen kramar!!!<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gud! Så kul att du varit med SÅ länge 🙂 <3 det var ju ett tag sedan, haha 😉 TACK FÖR SÅ FINA ORD!! Blir berör hela vägen in i hjärtat. Kul att du känner så <3 Förstår 😉 då har du en ny resa att följa nu! Men nu slipper du stöket och byggdammet där hemma iallafall och får se det på bild bara istället 😉 Stor kram till dig!

  51. Malin A

    Jag har läst sen du var gravid, min yngsta son är 1-2månader yngre än Jason så det är kul o följa er resa ☺️ Trillade först in på din instagram och fastnade för alla mumsiga fruktfat 😍 /Malin från Norrköping (31år)

  52. Elin

    Snart 20-årig sjuksköterskestudent med en dröm att bli barnmorska här! Jag har nog följt dig och din familj på sociala medier i ett par år nu. Verkar vara så härligt att ha hittat sin drömpartner redan i din (vår!) ålder. Ni verkar vara väldigt trygga i varandra. Tycker du skriver väldigt bra också! Inte rädd för att dela med dig eller säga vad du tycker. Är dessutom supertaggad på att NI ska bygga hus, haha. Hursomhelst, lycka till i framtiden!
    Kramisar!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt att du hängt med så länge 🙂 <3 och tack! Blir så himla glad att du uppfattar oss så. Ååååh! <3 Härligt att du hänger med oss även på denna resa! 🙂 STOR kram och desamma <3

  53. Therese

    Hittade till din blogg i början på din graviditet och var då ofrivilligt barnlös. Nu är min dotter Stella 10 månader och jag tycker fortfarande det är lika kul att följa dig i din vardag. Älskar att ni ska bygga hus och att vi får följa med. Fortsätt som du gör, du är grym!

  54. Julia

    Jag heter julia & är 22 år gammal. Bor i Gävle & jobbar på förskola med barn i åldrarna 1-3 år. Rider på fritiden. Din blogg är faktiskt den enda som jag läser för tillfället, då jag har tappat intresse för de andra! Man blir lika inspirerad varje gång man klickar in på din blogg 🙂

  55. Fennie Gistedt

    Har skrivit förut till dig, var ju jag som flyttade från Norrköping till Göteborg. Bott här i en vecka nu, är såå förälskad i staden.
    Tror kah följt dig något år Eller så innan ni fick Jason! Följer för att du inspirerar mig till så många olika saker. Känner att jag blivit en bättre mig av din inspiration! Mest är det över hur fina du o F är emot varandra. Hur tacksamma och trevliga ni är emot varandra. Det är så gaaalet inspirerande!

    Tänkte Btw uppdatera dig om flytten. Flyttade in i mammas lägenhet som hon hyr i Ale fast hon bor mest hos sin särbo. Så bor alltså själv i hennes lägis!
    Har hållit på o städat som en idiot hela veckan samtidigt som alla arbetsintervjuer till höger o vänster! Haha.
    Hon har ju inte bott här på heltid på väääldigt länge. Så det är väldigt dammigt o så. Sen måste ju hennes grejer flyttas för att mina ska få ta plats. Så det tar ju ett litet tag kan man väl säga! 🙄😅
    Bott här i en vecka nu, stortrivs verkligen. Och min lilla kisse som fick vara med i flytten verkar också älska att bo lite större!😍
    Dock är det en så stor skillnad på lilla Norrköping och stora Göteborg. Alla busslinjer, spårvagnslinjer. Lever bokstavligen i mobilen för att ta reda på vart jag ska.. Hahaha så lost 😂🙈
    Ångrar mig dock inte alls att jag flyttade hit! Mår såå mycket bättre här. Känns också så himla rätt med allt! 😍😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åååååh vad roligt 😀 jaa, det är ju en sådan fin stad! Härligt att du vågade dig iväg till sist. Du är grym! 🙂 <3 och tusen tack för så snälla ord! BLIR SÅ GLAD 😀 <3

      Jag vet att det är SÅ mycket jobb med att hitta överallt i början men ge det ett år så kommer du att veta allt klockrent utantill! Det gjorde vi iallafall och vi är sämst på att hitta 😉 så du lär dig nog ännu snabbare. Men ja, GBG är underbart och jag är så avis på dig som får vara där! 🙂 kram kram och så kul att allt går bra!

  56. blouseys - IDA SANDBERG

    Jag bor i Gävle i en liten etta och är 23 år gammal, pluggar till grundlärare/bildlärare så jag kommer att jobba med barn som är mellan 6-12 år när jag är klar 🙂 ! Har läst din blogg sedan ett halvår tillbaka tror jag, fastnade för alla matbilder då jag blev så imponerad över hur god mat och fina plockfat och sånt du gör (jag jobbade som kock förut så jag är superintresserad av mat osv). Sen känns du och hela din familj som väldigt varma, kärleksfulla och snälla personer. Älskar att du svarar på alla kommentarer och är så glad och positiv i bloggen 🙂 Nu ser jag sååå fram emot att få följa ”hus-resan”! Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt 😀 <3 kul att du valt att jobba med barn! Alltså fina du! TACK!! Blir hur glad som helst. Det var så fina ord så jag knappt vet var jag ska ta vägen. TACK!! <3 Stor kram!!

  57. Anonym

    Jag har läst din blogg sedan långt innan du fick Jason.
    Jag är lika gamal som du, annars har vi ingenting alls gemensamt.
    Till exempel avskyr jag hundar, och vill inte ha barn…
    Och det gör det SÅ intressant!! Du är en sådan kontrast till mig själv och mitt liv.
    Det är spännande att se att vi båda mår bra och gör det vi vill i samma ålder, trots att vi ägnar oss åt helt olika saker!

  58. Lotta

    Hej! Jag heter Lotta och bor på västkusten. Jag började följa din blogg under graviditeten eftersom jag var gravid samtidigt med min son. Skiljer bara några dagar mellan dem. Nu har vi precis fått en dotter/lillasyster också😊❤
    Tycker att din blogg är inspirerande och du skriver väldigt intressanta inlägg ibland.
    Du bodde hos mina föräldrar en period när du var i tonåren tror jag. Men du och jag träffades aldrig då jag bodde i ström under den tiden. Sköt om dig! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt!! 🙂 <3 STORT grattis! Ja, och vi är vänner på Facebook med va? 🙂 Du är så fin! Kram och detsamma <3

  59. Sofie

    Sofie heter jag och är 26 år. Jag bor i Jönköping men min man. Vi gifte oss när vi va 20 år båda två. Och nu har vi två pojkar Charlie 4 år och Herman som är några dagar yngre än din son.
    Jag började läsa din blogg när jag väntade Herman.

  60. Anja

    Fick tänka tillbaka lite när det faktiskt var som jag började följa din blogg, Men det var nog runt tiden du gick ut med din graviditet, kort därefter blev även jag gravid med mitt första barn, även här en underbar lite kille som blir 6 månader på alla hjärtans dag 🙂 minns att jag läste din förlossningsberättelse och läste sen inlägget högt för min man och tänkte ”shit kolla vad Gabbi skrev om hennes förlossning, vad fan har jag gett mig in i?!” Hahahaha! Men det var det häftigaste man gjort och jag är minst lika bebis sugen som du efter en till nu redan 🙈 Jag är iaf långt ifrån den personen som kommenterar bloggar eller överhuvudtaget följer dem. Men din har jag fastnat för, det känns som att vi känner varandra men ändå inte haha! Lite rolig och konstig känsla det där. Men du har alltid nya och intressanta men även realistiska inlägg om din vardag att dela med dig om, och det gillar jag! Och eftersom du skrev ett inlägg om just detta och ville höra om oss andra som läser med i princip aldrig kommenterar, så tänkte jag att jag får bjuda på att presentera mig då haha. Men Anja heter jag, ursprungligen från Halmstad men bor i Skåne sen två år tillbaka med min man och vår lille kille ☺️ Kramar!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad roligt 🙂 Så kul att du har en liten skatt där hemma! Visst är det underbart!? 🙂 <3 hahaha hoppas du hade en fin upplevelse av din förlossning 😉 <3 förstår att du är sugen! Jag längtar ihjäl mig efter en till nu! 🙂 tack för dina fina ord!! Du anar inte hur glad jag blir!! STOR kram och tack för att du tog dig tiden att skriva lite om dig själv 🙂

  61. Ida

    Hej Gabriella! Jag ska vara ärlig och säga att jag endast har kommenterat ett av dina inlägg tidigare. Därför kände jag mig nu extra träffad när du skrev att du vill veta mer om oss som inte kommenterar så ofta.
    Jag började läsa din blogg samma vecka som du gick ut med att du va gravid med Jason 🙂 Jag föll av en slump in på din Instagram och sen hittade jag din blogg och jag älskar den!
    Jag är en tjej på 23,5 år och bor med min fästman i ett hus en bit utanför Norrköping, 🙂 Vi har varit tillsammans i snart 9år och i April köpte vi vårat alldeles egna hus och har totalrenoverat det precis så som vi vill ha det. Därför tycket jag extra mycket om nu när ni är i renovering/bygg planer, jag kommer precis ihåg hur spännade/nervöst/roligt/läskigt/kul det va, allt på samma gång! 😀 Ni har en så rolig tid framför er!
    Till sist efter min extremt långa kommentar vill jag bara säga att jag älskar din youtube kanal, din Instagram och din blogg. (Känner mig som en stalker nu haha) men du ger mig så mycket inspiration i livet och det kan jag inte få nog av. :)<3 Du är så himla fin Gabriella! Tack för all inspiration som du ger mig! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hihi förstår 😉 Tack för att du tog dig tiden att berätta lite om dig själv 🙂 <3 så roligt med hus!! Underbart att ni har fått det så som ni önskar! Det hoppas vi med att vi ska få nu när vi ska bygga! 🙂 <3 Jaa, det kan jag tänka mig!! 😉 STORT tack för dom fina orden! Och nej det gör du inte alls finis!! 🙂 Blir bara så glad. Du är också så fin! Kramar <3

  62. N

    Jag kom in på din blogg av en slump egentligen när jag satt och skrollade på telefonen och efter det vart jag fast! Det var några månader före Jason föddes.
    Jag pluggar till sjuksköterska, går andra terminen nu. Är lika gammal som dig, bor med min sambo i Skellefteå och har hund och katt.
    Jag är nog en av dom som inte kommenterar så jätteofta men det har hänt nån gång hahaha.
    Det är nånting med just din blogg som är så speciellt för jag har inte fastnat för nån annan, men gillar bla din ärlighet och sättet du beskriver din vardag på. Du gör det på ett roligt och intressant sätt och man spricker ju nästan av nyfikenhet kring husbygget!
    Jättehärlig blogg! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt!! Blir så himla glad 😀 och tack för att du tog dig tiden att kommentera nu! 🙂 <3 Alltså åååh vad kul att du känner så 😀 så glad att du vill hänga med oss på denna resa <3 kramar!

  63. Evelina

    Hej Gabriella.
    Jag heter Evelina Isaksson. Jag är 26 år och bor mitt ute i skogen på landet utanför Vindeln som ligger ca 5 mil från Umeå. Jag bor i ett stort gammalt timmerhus med anor från sent 1800-tal. Jag bor här med min make som jag träffade 2011. Vi gifte oss 2013 och har två barn. En son som är 3år han föddes 7/2-2014 och en dotter hon föddes 7/9-2016. Så jag är ganska nybliven två barns mamma. Jag/Vi har hästgård – jord och skogsbruk. Jag har två hästar. Sen har jag fyra höns två ankor och fyra gäss. Min make jobbar på vår gård så han är bonde. Han har eget snickeri också. Jag jobbar också med gården men just nu är jag mamma ledig men hästarna är mina ”skötebarn”.
    Jag har också ett stort andligt intresse och är väldigt medial själv och jobbar då och då som Medium.

    Jag började följa dig då jag var gravid med min dotter så har följt dig sen maj 2016 tror jag. Jag hittade din blogg då jag läste om förlossningsberättelser då de var första gången med vanlig förlossning för mig fast det var andra barnet. Med min son blev det planerat kejsaesnitt för han låg i säte.

    Jag fastnade direkt för din blogg för du skriver så bra och är en fantastisk inspiration och du har även varit en stöd många många gånger för mig!. Jag brukar kommentera lite då och då och är så tacksam då du svarar och det är så kul att du gör det. Slutligen vill jag bara säga Tack för att DU delar med dig av dig och din vardag. Du och Fjodor är så himla fina och de är Jason också!. KRAM

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh Vindeln är ju så fint!! Dig känner jag såklart igen då vi har pratat en del bland kommentarerna 🙂 <3 tack för att du delade med dig! Och alltså tack för så fina ord! Du är ju alltid för snäll! Bästa du!! 🙂 <3 <3 kramar och ha en helt fantastisk alla <3 dag med din fina familj

  64. Karin

    Hej! Jag är 30 år, gift sedan snart 3 år tillbaka och bor i en ort strax utanför Göteborg. Jag jobbar med musik i vanliga fall, men har varit mammaledig två perioder i följd nu. Min äldsta son är född i april -15 och den yngre i april -16. Jag började läsa din blogg när jag låg och ammade den yngre nu i våras/somras. I början ville han ligga och amma ca 6 timmar i streck så jag ville ha lite bloggtips, så jag skulle ha nåt att göra under tiden. Fick massa olika tips men din blogg är den enda jag börjat följa. Tror jag fastnade för att det är så bra blandning av ämnen, barn, inredning, relationer, hudvård osv. Dessutom är det en sak som skiljer din blogg från många andra jag har läst, du är positiv och tacksam. Det slår så mycket högre än alla klago-bloggar! 😊 Och att du bryr dig så mycket om dem i din närhet, och människor i allmänhet. Det lyser igenom. Sedan gillar jag också att du skildrar en vardag som liknar min. Det behöver inte hända en massa spektakulära saker hela tiden, en ”vanlig” vardag som man ser det fina i är minst lika bra. 😊 Och det inspirerar du jättemycket till. Så tack för att du släpper in oss i din vardag! ❤️ Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt att jobba med musik 🙂 <3 Och vad kul med så tätt mellan barnen! Förstår att det är intensivt men det är väl också kul!? 🙂 och tänk så kul barnen kommer ha ihop sen!! 🙂 <3 är så avis på er som fick barn med nära mellanrum 🙂 TACK för så fina ord. Jag blir så otroligt glad. Ja, det har du rätt i. Jag bryr mig otroligt mycket om min omgivning <3 tusen tack återigen, dom där orden betyder så mycket för mig. KRAM <3

      1. Karin

        Ja det är både tufft, intensivt och kul. Nu har de börjat skämta med varandra och skratta åt varandras ”skämt” och danser,, det är väldigt kul att se! 😄 Jag hoppas ni plussar med tvåan snart!! ❤️ Ska bli spännande att fortsätta följa er med husbygget och familjen. ❤️ Kram!

  65. Hanna

    Jag är en 15 årig tjej från Luleå som läser din blogg dagligen. Tycker att det ger en sån myskänsla och finner dig som en stor inspirationskälla samt förebild. Får mig även att längta extra mycket till framtiden när du skriver så mycket om heminredning och familjeliv. Du är så ärlig och din blogg är verkligen superintressant! Kul med era husplaner, ska bli spännande att följa dig och se hur det artar sig!

  66. Rebecka

    Jag är en 21-årig tjej som bor i en liten ort i Dalsland, är utbildad undersköterska och jobbar inom vården 🙂 jag började följa din blogg när du blev gravid med Jason och har sedan det varit helt fast. Jag blir så glad av att se din fina lilla familj tillsammans och jag vet inte hur många gånger jag varit såååå avundsjuk på ditt och fjodors förhållande haha.. ni verkar ha det så himla bra och är så himla goa och kärleksfulla mot varandra <3 hoppas av hela mitt hjärta att jag också kommer hitta en Fjodor så småning om 🙂 ha det bäst, kramar! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt 🙂 <3 så himla glad jag blir!! <3 Och alltså tack!! Det är jag helt säker på att du kommer <3 alla är värda en kille som behandlar en 100% bäst <3 stor kram! och detsamma fina du!

  67. Sandra

    Hej! Är en 20årig tjej från Lidköping. Har följt din blogg nu sedan ungefär 1 1/2 år tillbaka. Jag är helt fast! Varje dag kikar jag in minst 2ggr. Tycker du är en helt fantastisk människa och du inspirerar mig massor! Du har en sådan vacker familj och fina vänner. Själv så tränar jag en hel del och bor tillsammans med min pojkvän i en liten lägenhet. Din blogg inspirerar mig dagligen med både mat, träning, inredning och drömmar om framtiden. Det är väldigt roligt att läsa din blogg och verkligen kul att du är så intresserad av dina läsare! Känns verkligen som man känner dig även fast man aldrig träffat dig. Blev kanske inte värst mycket av en beskrivning av mig men tänkte att det var dags för mig att säga hej. TACK för en superbra blogg och för att du är villig att dela med dig av allt, kram.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh så roligt 😀 så himla glad jag blir att du kikar in så ofta 🙂 <3 Alltså ååååh nu fick du mig helt tårögd. TACK!! <3 <3 Är så otroligt tacksam för den fina kommentaren. Underbara du. Stor kram och tack för att du vill hänga med på vårt liv.

  68. Sofie

    Jag är 17 snart 18 år och hittade dig först på insta när du va i början av din graviditet med Jason och direkt efter de så började jag följa din härliga blogg oxå :), jag älskar, då menar jag verkligen ÄLSKAR din blog😍 Går in flera ggr varje dag och kollar om du har gjort ett inlägg. Blir så himla glad när jag läser den o ser bilder på dig, söta Jason och Fjordor, ni 3 e så himla fina❤️ Tack för en underbar blogg.

  69. Elin Ahlgren

    Hej! 😀 Jag heter Elin och bor i Kalmar. Har läst din blogg sen ni var nyinflyttade i Göteborg har jag för mig.. och kommer fortsätta läänge! 🙂 Ha en bra vecka!

  70. Amanda

    Hej Gabriella!
    Jag heter Amanda och jag är 21 år och bor i Växjö tillsammans med min sambo där jag läser till förskollärare! Älskar din blogg, den är så inspirerande och härlig! Är precis som er vegetarian så älskar när ni delar med er av goda recept 🙂 Ska bli jättekul att följa ert husbygge! Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! 🙂 vad kul att du pluggar till det och vill jobba med barn! Och att du är vegetarian med:) <3 tusen tack för så fina ord också! Blir så glad, stor kram!! <3

  71. Malin

    Hej! Malin heter jag 🙂 jag blir 25 år i april och har en dotter som fyller 6 år samma dag! Har även en liten kille som fyllde 1 år på julafton. Har tajmat mina barns födelsedagar otroligt.. haha.
    Jag bor med mina barn och min kära sambo långt ner i Småland 🙂 vi är nerflyttade hit för ungefär 3,5 år sedan och köpte hus här för snart 1 år sedan 🙂 Jag och min sambo har varit tillsammans i snart 8 år! 🙂 vi har även tre hundar och en katt tillsammans. Vi båda jobbar som undersköterskor på samma sjukhus men olika avdelningar.
    Jag kommenterar väldigt sällan hos dig tyvärr. Har kanske gjort två gånger tidigare men jag har läst din blogg länge! 🙂 vet inte om det kanske var nästan redan från start till och med? Det var en liten tid innan ni flyttade ner till Göteborg jag började 🙂 tycker du verkar som en genomsnäll människa och så himla fin syn på precis allting och det är en stor del till varför jag läser din blogg 🙂 du är så peppande och positiv. Och så skriver du mycket om sådant jag tycker är intressant! 🙂
    Grattis till erat kommande hus och det ska bli otroligt roligt att följa även detta kapitel i erat liv precis som det andra man fått tagit del av 🙂 stort lycka till! Kram Malin

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt! 🙂 <3 verkligen 😉 sjukt bra datum! Tack för att du berättade lite om dig själv. Jättegivande och kul att läsa. OCH TACK för så otroligt fina ord. Du är ju för snäll!! <3 stor kram fina Malin!

  72. Angelinalovelina

    Jag bor i Göteborg och är en tjej på 15 år. Började läsa din blogg när du var i V 31 med Jason💕 Tycker dina bilder är så fina, din öppenhet i dina inlägg och din personlighet är några av de anledningarna till att jag följer dig! Hoppas det blir bra med ert hus nu💗 Kram

    1. Manuela

      Hej! Jag kommer från Kalmar och bor tillsammans med min blivande man, vår dotter Zoey (som bara är någon månad yngre än Jason) samt vår ragdoll Sasha. Jag har följt dig sedan du var med i gravid vecka för vecka. Tror du var halvvägs i graviditeten om jag minns rätt.. Läser din blogg nästan varje dag 🙂 Ni verkar vara en så himla mysig, vacker och kärleksfull familj <3

      1. Gabriella Joss
        gabriellajoss

        Vad roligt att du hängt med så länge och att vi har barn i samma ålder 😀 <3 och stort tack!! Blir hur glad som helst, kram <3

  73. Ida L

    Jag börja fundera på hur länge jag faktiskt har följt dig/er. Oj alltså det är nog från din början av bloggandet. 🙂 jag minns när du började med fruktfat. Mini kladdisar som du kallade dom. Matbilder å gym. Haha så ja jag har nog följt dig länge länge. Vi va gravid samtidigt och det skiljer våra söner bara några dagar.. himla roligt och följa utvecklingen 🙂 jag heter ida bor i umeå. Med min man, son och hunden zelda.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men wow så glad jag blir att du hängt med så länge 😀 <3 hahaha 😉 ja, det kommer jag ihåg! Är ju en evighet sedan typ.. Och så roligt att vi har söner i samma ålder. Håller med dig! Händer SÅ mycket nu så man hinner inte med. Och vad roligt att ni bor här, hoppas vi ses någon dag 😀 (och att er hund också heter Zelda!? Vad är oddsen ;))

  74. Fanny

    Jag heter Fanny och är lika gammal som du. Började följa din blogg när du var gravid med Jason, och sedan dess har jag tittat in här nästan varje dag. Är ingen som brukar kommentera och så men jag finns här iallafall haha 🙂 Tänkte att det också kunde vara kul att veta att din blogg är den enda jag följer, har tröttnat på de andra jag har läst ibland, men din finns alltid kvar som favorit!! Den har allt! 🙂 Längtar själv tills jag kan bilda familj och drömmen är också att bygga hus, precis som ni! Just nu pluggar jag så får vänta i några år! Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad glad jag blir 😀 <3 Men va!? Vad kul! Känner mig så tråkigt ibland men det glädjer mig verkligen att du stannar 🙂 <3 tack!! Och stort lycka till med plugget och allt annat som ska komma därefter 🙂 vill också plugga framöver, det är en dröm jag har!Kram kram<3

  75. Meija

    jag är en (snart) 15-årig tjej som har följt din blogg i ett och ett halvt år ungefär! Jag älskar din blogg och läser den varje dag, så kul att få se lilla jason utvecklas och få hänga med i ditt liv <3 Vet inte riktigt vad jag ska säga om mig själv haha men jag gillar att teckna och skriva, är vegetarian och vill bli skolkurator då jag gillar att jobba med barn och deras tankar/känslor. Jag är också väldigt intresserad utav inredning och olika designer utav hus/lägenheter så jag bara ÄLSKAR dina inlägg om husbygget. Du är helt fantastisk, kram!

  76. Johanna

    Jag läser din blogg sedan ungefär ett halvår innan Jason föddes. Jag tycker om att din blogg är så familjär och man får se glimtar ur ert liv. Det är nog just vardagsinläggen som jag gillar extra, dem inspirerar mig. Din blogg och vloggarna gör mig glad, ni är rara personer och det är kul att följa er.

    Jag har kommenterat några gånger och jag gillar verkligen att du svarar på alla kommemtarer, det känns på nåt sätt som att vi får en vänskapsrelation. Konstigt kanske…men det är definitivt ett stort +. Sen önskar jag att du och andra bloggare inte tar åt er av fula kommentarer,sånna kommer väl alltid att finnas men ni förtjänar bara härliga kommentarer!!!

    Jag heter johanna, är snart 27 år och i maj får vi vårt första barn, en liten dotter. Vi bor på landet och har 4 hundar. Jag jobbar som undersköterska och har min familj 2,5tim bort, men här finns min sambos familj.

    Stor kram! Din blogg är en av de bästa 💗
    Stressa inte upp dig över vloggarna.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Så glad jag blir!! Du är ju för fin! Tack <3 Åååh, vad fint skrivet av dig. Du har ju så rätt i det. Det är ju lätt att ta åt sig men man får försöka att inte göra det 🙁 Kul med fyra hundar,så roligt! Kommer nog att uppskattas av er dotter sen när hon kommer. STORT grattis förresten!! Ni har något magiskt som väntar. KRAM <3 och tack för alla fina ord återigen 🙂

  77. Angelica

    Hejsan☺️!
    Angelica heter jag och är 20 år. Bor i Linköping och studerar till Fysioterapeut. Jag har följt din blogg sedan graviditeten med Jason och sedan dess har jag läst din blogg nästan varje dag och tycker att du är oerhört inspirerande! Så tack för det!💗 jättemysig & fin familj! Ta hand om dig, Kram

  78. Hege Boija

    Vi träffades för första gången idag i backen, jättetrevligt 🙂 Har precis hittat hit, och då tiden finns lär jag säkert komma in och läsa! 🙂 Leo och Jason har ju lite likheter i vissa saker så följer gärna hur det går med det och om du har några bra tips, hehe 🙈😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det var så kul att ses!! <3 Jaa!! Jag tycker att dom är rätt så lika utseendemässigt med, våra killar 🙂 sa det till F när vi åkte hem idag faktiskt och han höll med 😀 kram fina och vi hörs och ses mer framöver <3

  79. Louise

    Hej! En tjej på 26 år och bor i Göteborg! Följt din blogg sedan ni gick ut med att du var gravid, 3 månader senare blev jag själv gravid så då var det givet att jag skulle följa din graviditet! ☺️
    Din blogg är den ända jag läser då det aldrig varit min grej riktigt att läsa bloggar men din kan jag inte släppa! Känns som man känner dig på något mysko sätt 😉 En underbar blogg som ger en massa inspiration, lugn och glädje Fortsätt precis som du gör! ☺️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så glad jag blir 🙂 stort grattis till graviditeten och till bebisen 🙂 visst är det underbart att vara mamma? Och det händer ju så mycket i den åldern som våra barn är i nu!! <3 SÅ kul att du känner så! 😀 <3 stor kram och tusen tack för så fina ord!! <3

  80. Ica

    Jag kom in på din blogg av en ren slump när du va gravid med Jason. Jag tycker din blogg är intressant, aldrig tråkig! Finns alltid något kul att läsa 😊 Jag är 28 år gammal och har en liten pojke på 8 månader..

  81. Josefine

    Jag heter Josefine, är 27 år gammal. Bor i en liten ort i Östergötland. Jag och min sambo sen sju år tillbaka bor i ett hus som vi flyttade in i för 1 1/2 år sedan. Jobbar på förskola och älskar att laga mat och baka!
    Jag hittade till din blogg när du började kommentera på bl.a Blondinbellas blogg. Blev nyfiken på dig och har läst sedan dess! Älskar din blogg och du inspirerar mig dagligen med mat, inredning, skönhet/kläder och familjelivet. Kram!

  82. Josefine Antonsson

    Jag heter Josefine och fyller 27 år! Bor på en gård med lite olika djur och vi brukar ekologiskt spannmål. Jag är gift och vi fick en dotter i oktober! Som det ser ut nu väntas det redan en liten till i år! Tycker du har en inspirerande blogg och ni verkar vara en underbar familj! Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad härligt <3 STORT grattis, så spännande!! Så glad jag blir för er (och lite avis med) 🙂 <3 stort tack och stor kram!! <3

  83. Camilla

    Hej. Ja är en 26årig Värmlands tös som nyligen börjat läsa din blogg men som följer dig dagligen på instagram. Ja följer och läser din blogg för ja tycker du verkar vara en helt underbar person med båda fötterna på jorden. Sånt gillar jag. Ja läser även för att ja tycker du verkar vara en bra mamma, ja har själv inga barn men genomgår en hormonbehabdling just nu för att ja och min sambo kanske ska kunna få barn. Så på något konstigt sätt finner ja tröst i att se andra familjer och deras barn. Låter nog sjukt men 😂😓.. Hoppas eran helg varit bra.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh så glad jag blir <3 Fina du! 🙂 Förstår det.. Håller alla tummar jag kan för er. Låter inte alls knäppt eller konstigt. Du är inte ensam om dom känslorna. Detsamma!! Vi har haft det fint, kram<3

  84. Louise

    Jag heter Louise, är 26 år, och bor i Stockholm. Jag är gift sedan 2014 (varit tillsammans sedan 2008) med Sebastian och vi har en dotter (Agnes) som blir 1 år om 2 veckor. 🙂 Började läsa din blogg när du var gravid, hittade den av ren slump och det var så mysigt att se alla bebisbilder när jag själv gick i väntans tider!
    Just nu håller vi på att leta hus och då är all hus-inspo från dig verkligen bra! 🙂

  85. Sara

    Jag är en tjej på 15 år och jag har följt din blogg i ungefär 2 år ! Jag älskar barn, det bästa som finns😍 Jag läser din blogg för du förmedlar så mycket glädje, även Jason och Fjodor förmedlar glädje sen får jag även mycket kunskap från din blogg och det gillar jag superdupermycket😊! Till sist så vill jag ge dig ett stort plus för att du bloggar på helgerna, det är super 🙂 En stor kram till dig och ha en underbar vecka 🙂

  86. Milla

    Jag är en tjej på snart 26 år och är mamma till snart två små godingar =) har en snart 3 åring här hemma och en liten till i magen som vi nästan precis plussat på i v 11. Så spännande 🙂 bor i lilla Gnesta som ligger i Södermanland och till vardags arbetar jag i en inredningsbutik här i våran lilla stad. All vaken tid nästan läggs på sjukvården. Våran snart 3 åring har problem med hosta. Hon har hostat varje dag sedan 4 månaders ålder. Vid förkylning blir det värre. Nu, sådär 2 1/2 år senare har vi fortfarande inte fått hjälp med medicinering…. tröttsamt 🙁
    jag har följt dig så länge jag kan minnas. Ni verkar så fantastiska och super härliga så kommer följa dig så länge du fortsätter med bloggandet 🙂 STOR kram till dig!!! ♡

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad underbart!! STORT grattis till er <3 Men vännen då 🙁 så himla jobbigt att det ska behöva vara sådär.. Hoppas att ni får en lösning på det SNART <3 tänker på er. Stor kram och tusen tack för så fina ord. Blir SÅ glad <3

  87. Denise

    Jag är 24 år gammal och bor i Malmö. Jag läser din blogg varje dag och har gjort det sedan du blev gravid med Jason. Det har blivit lite av en daglig rutin haha! Inspirerande, fina och glada bilder, det är nog främsta anledning varför jag följer dig! Det ska bli spännande att följa ert husbygge! Grattis till det och lycka till! Kram kram

  88. Abrar

    Hej!!
    Har följt dig jätte länge nu jag tror det var under den tiden du och F flyttade till Göteborg och sen dess har jag följt din blogg hela tiden. Tycker det är såå mysigt att följa dig dagligen och du har även såå mysigt familj!! Fortsätt med det du gör, älskar det verkligen!!❤

  89. emma

    hej! jag är en av dom som är fruktansvärt dålig på att kommenterar men som följer dej på framförallt youtube och instagram 👍🏻heter emma, är född 1994, bor i lycksele och lever tillsammans med sambon simon som jag varit tillsammans med sen 2010, har vuxit upp bland hästar, får, grisar, katter höns men har för tillfället bara en hund men längtar som en galning efter tillbaka till det livet 😊just nu bor vi i radhus inne i stan (i närheten av sjukhuset) men vi planerar att köpa hus på landet under nästa år, älskar inredning, odling, bakaning, matlagning och att bara vara och njuta av allt fint som finns 😊 började följa dej under tiden du var med i gravid vecka för vecka och tycker verkligen att ni verkar som en supergo liten familj, får mej att längta ännu mer tills det är vår tur att få bli gravid! 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh hej fina du! 🙂 tack för att du delade med dig 😀 då bor vi rätt så nära varandra då! Håller tummarna att det är er tur snart! Stor kram 🙂 <3

  90. Kristina

    Jag kommenterar ibland, inte så ofta. Vet inte hur länge jag läst eller hur jag kom in på din blogg men jag följer dig och du är den enda blogg jag följer som jag inte känner. Annars läser jag bara vänner bloggar. Jag är snart 28 år (herrejisses) och bor i Skåne med min man som jag träffade på en semester i Alanya 2010 där han arbetade på en resturang jag var på. Vi föll för varandra och har haft distans förhållande i flera år tills han gjorde militärtjänst i Turkiet som alla män måste göra i 15 månader. Efter det sökte vi uppehållstillstånd och han flyttade hit efter sommaren 2014, Den sommaren blev vi även gravida med vår pojke som heter Emin som fyller två år den 15 april 2017 då är även nästa bebis beräknad, eller den 11/4-17 är han eller hon beräknad! Denna andra graviditet var inte planerad men jag har börjat smälta det nu.. i vecka 33, haha. Annars arbetar jag som förskollärare med 3-5 åringar och min man har tack o lov fått chansen att arbeta på Euromaint med att laga tåg i Malmö :). Han läser även på SFI en gång i veckan o blir bättre på svenskan varje dag! Oj vad mycket jag berättat nu haha. Men jag gillar din blogg väldigt mycket iaf 🙂 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh vad glad jag blir! Det tar jag som en stor komplimang <3 Åh!! STORT grattis till er!! Så fantastiskt! Och så avis jag blir, vill också bli gravid 🙂 <3 tusen tack för fina ord och stort lycka till med allt <3 KRAM

  91. Monique

    Jag heter monique 31 år har en dotter på 13 månader som heter Molly!bor i göteborg
    Ja har följt din blogg sen ja blev gravid våren -15
    Ja blir glad av att läsa din blogg och inspirerad av dig å din fina familj!
    Ligger i vårdnads tvist just nu å hoppas ja får egen vårdnad då min exman beter sig illa mot mig och inte kan ta hand om sitt barn som han borde! Men när ja läser din blogg känns allt lite lättare!tack för att du bloggar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår fina du <3 så jobbigt! Håller tummarna att allt blir bra för dig. Tusen tack för så snälla ord, betyder så mycket för mig. STOR Kram <3

  92. Nike

    Nike, 16 år, bor i Dalarna, född i Stockholm! Går i ettan och läser ekonomi, kommer rikta in mig på juridik i tvåan och trean och förhoppningsvis läsa juridik på universitet sen! Har en underbar ponny som heter Storm, min bästa vän! Hon är enligt mig hela världens prinsessa💗
    Började läsa din blogg för väldigt länge sen, när ni bodde i den stora lägenheten i Göteborg! Det började med att jag följde din instagram, sen fastnade jag även för bloggen. Avgudar dig, din familj och er livsstil💗
    Jag vill också bli mamma tidigt! Senast 25 har jag tänkt (störd som funderar på sånt nu), så hittar massa inspiration från er! Jag tycker att det är sjukt coolt hur ni har jobbat så hårt tillsammans!
    Kram på dig och familjen!
    (@nikeborgs på instagram)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig <3 åh vad underbart! Vilken fin vän du verkar ha. STORT tack! Blir så himla glad!! Och nej, du är inte alls störd! Bara bra att ha planer och mål!! KRAM <3 <3

  93. Louise

    Heter Louise och är 23 år och bor i centrala Göteborg och började läsa din blogg när du började med gravid vecka för vecka och fastnade direkt för din blogg, du skriver så bra och lägger upp fina foton.

  94. Sara

    Jag brukar kommentera! Hur gör du, känner du igen på mejladressen? 🙂
    Har skrivit lite grann om mig innan, men är 28 år, bor i en stad söder om Stockholm med min sambo (som jag friade till på vår 9-årsdag!), vår son som är en månad äldre än Jason och vår snart 1-årige hund. Väntar syskon i juli, spännande och läskigt! Har precis flyttat in i vårt första hus där halva är helt nyrenoverat och halva påbörjad. Svettigt men härligt när det blir klart! Älskar att kommentera här när man alltid får fin respons. Är ett fan av era vloggar! Er familj har blivit en stor inspiration! <3 Stor kram från mig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, kommentaren och ”stilen” på hur ni skriver och sådär 🙂 svårt att förklara men märker ganska direkt vem som är vem om man kommenterar ofta 😀 dig känner jag såklart igen! Så underbart det låter!! Men tack!! Blir så glad! <3 tack från oss alla! och stort lycka till med all renovering. KRAM <3

  95. Jenny

    Hej!
    Jag är bosatt i Uppsala och studerar för tillfället till ämneslärare med historia och religion som ämnen. Jag läser din blogg varje dag, och har gjort i typ två år. Det som intresserar mig mest är din smak för inredning, vi har oerhört liknande stil så får alltid bra tips från din blogg :). Kan dessutom relatera till mycket du skriver! Läser dessutom för jag tycker det är så kul att få följa ditt familjeliv, så himla mysigt!! 🙂
    Jättefin blogg verkligen så fortsätt med det du gör! Du verkar så jordnära och klok, dessutom verkar det verkligen som att du tar ditt bloggande på allvar och ser det som en heltidssysselsättning, och den ambitionen skiner verkligen över hela bloggen!
    Kram 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh så glad jag blir 😀 <3 kul att du har liknande stil! Och alltså tusen tack för dom fantastiska orden. Du anar inte hur mycket dom betyder för mig. STOR Kram <3

  96. Matilda

    Jag är en 24 årig tjej som började läsa din blogg när du väntade Jason. Tycker din blogg är så himla mysig och du är så bra på att insperera. Nu har jag precis plusat själv och ser din blogg som en jätte bra plats att få tips & råd om graviditet och barn. Super bra jobbat med din blogg och din fina familj! ❤️❤️

  97. Ellen

    Jag heter ellen och bor i Västerås. Just nu är jag 15 men jag fyller 16 på onsdag. Kag hittade dig på instagram och då var du fortfarande tidigt gravid. Det har verkligen varit kul att få följa Jason utveckling, och även din blogg mässigt. Din blogg är en stor insperation för mig och du skriver så bra och viktiga inlägg ! ❤

  98. Pernilla

    Så mysigt när de små liven gör något på egen hand av egen tanke ❤
    Lite kort om mig; jag heter Pernilla och är 23 år, snart 24 och väntar vårt andra barn. Vår första är 2,5 år så han blir stora killen till sommaren då han blir storebror och fyller tre.
    På min fritid är jag mest hemma och umgås med familjen eller går på loppisar när det finns i närheten, jag älskar att fynda till låga priser😄
    Vi letar hus för fullt men här i Falkenberg där vi bor är det ont om hus och priserna är skyhöga (enligt mig). Att bygga nytt är inget alternativ då jag vill ha ett lite äldre hus som andas historia, dessutom är det utanför vår budget😊
    Just nu jobbar jag i kommunen som barnskötare men jag har en dröm om att plugga till sjuksköterska, men jag vill känna att vi är färdiga med graviditeter innan jag börjar, och så får yngsta barnet gärna vara i alla fall 4-5 år innan. Så får se när det blir av. Det känns skönt att ha ett jobb som man trivs med så länge😊

    Va spännande med husbygge och alla val ni får göra! Hoppas det blir som ni tänkt er. Ska bli kul att se bilder när det kommer längre fram😃 Jag har följt dig (mest på IG) sedan några månader innan du blev gravid och sysslade mycket med träning så det är kul nu när man får följa ert liv med barn och allt vad det innebär😃
    Hoppas du har en fin kväll🌸

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen visst är det så 🙂 <3 tack för att du delade med dig fina du. åh, loppis är ju SÅ kul men finns inte så mycket sådant i Umeå tror jag.. :/ hoppas att ni hittar något snart 🙂 förstår att det känns skönt! Jobbet är ju så viktigt just för att man är där så ofta och länge. Blir så glad!! Stor kram och detsamma <3

  99. Emma

    Hej! Jag skriver ibland och blir alltid lika glad för du svarar alltid. !
    Jag är 24 år jobbar på en förskola och väntar mitt första barn om allt går bra ( har precis plussat så är ju lite orolig )
    Jag har följt dig sedan du var med i gravid vecka för vecka och föll direkt för dina klipp och blogg.
    Jag läser din blogg för att jag tycker att du är så jordnära och skriver om intressanta saker. Jag älskar att läsa bloggare som skriver om familjeliv och liknande. Jag tycker du har så otroligt mysig familj och du bryr dig verkligen om dina läsare vilket jag uppskattar och jag tror alla andra gör det också !
    Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, dig känner jag såklart igen 😀 <3 förstår det!! <3 men allt kommer att gå såå bra. Lovar! Du har något så fint framför dig. Stort tack för så fina ord och STOR kram till dig och bebis i magen <3

  100. Johanna

    Johanna, 21 år, bor med sambo, läser till civilingenjör. Jag började läsa din blogg för lite mer än två år sedan, fastnade direkt! Du skriver ärligt och man blir glad och inspirerad av dig! Gillar dina recepttips (försöker bli vegetarian) starkt!

  101. Jenny

    Jenny från vasa i Finland. Jag hittade din blogg när jag var gravid med min son. Han är nu 13 månader och jag är hemma med honom på dagarna. Läser din blogg nästan dagligen och gör det gärna med en kaffe i handen då lilleman sover. 😊

  102. Emilia

    Jag är en 13årig tjej som följt dig typ 2 år tillbaka💞 vet ej hur jag hittade dig men asså jag älskar dina bilder😍 du verkar så härlig och snäll💖 följer fin youtubekanal också💖💖 verkligen en så fin familj💗

  103. Liselott

    24 årig mamma till vår dotter Sally på 9 månader. Bor uppe i Piteå i ett hus med min man. Började läsa din blogg när du väntade jason tror jag och följer dig för att du verkar så härlig som person. Älskar att följa eran mysiga familj tycker du gör ett strålande jobb med bloggen. Alltid intressant innehåll. 🙂

  104. Alexandra

    Hej Gabriella :).Alexandra heter jag 27 år gammal ”tjej” som vart gift med min man Mats sedan jag var 19 år. Vi har nu en liten dotter som blir 3mån den 14/2-17, vi har också en ängla dotter som vi förlorade i nov 15 efter 9 år som ofrivilligt barnlösa. Jag började läsa din blogg för ett tag sedan och jag följde er när ni medverkade i gvfv. jag måste säga att ni verkar vara en sä genuint fin familj. Jag älskar era matbilder och jag inspireras så av dig när det kommer till hälsa och träning. Tack för en super mysig blogg kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! Men gud 🙁 beklagar verkligen er sorg.. Måste vara det värsta man kan gå igenom. Stort grattis till er lilla tjej iallafall! Förstår att ni är lyckliga. Tack för så snälla ord, blir så glad! Kram <3

  105. Tove

    23 år och bor ”granne” med er, i Skellefteå! 😉 Bor här med min sambo som jag varit tillsammans med i 7 år i sommar, och vi bor i en lägenhet i 10 dagar till, sen flyttar jag och min älskade Ismael till hus! Med oss har vi vår dotter Sheila som är 2,5 år gammal, i magen har vi vårt andra barn som bakas för fullt och beräknas komma till oss 2:a april! Älskar dans men det har legat på hyllan sen i somras pga tidsbrist, graviditet och bara allmänt dåliga planer för framtiden! Har dock varit en bättre tid att ta tag i familjelivet, och vi har alltså fått turen att flytta till hus och få se ett nytt liv som ska berika vår familj!
    Har läst din blogg sen innan ni flyttade till Göteborg och har inga planer på att sluta!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha vad kul att vi bor så nära 😉 <3 tack för att du delade med dig 🙂 låter ju underbart!! <3 Stor kram! Och så glad jag blir att du kikar in här!

  106. Olivia

    Hej! Jag har läst din blogg sen sista delen i din graviditet. Jag vet inte varför jag läser riktigt, läser inga andra bloggar och har aldrig gjort men av någon anledning så fastna jag för dig och ditt liv när jag klicka in första gången 😊 tror jag kan relatera mycket med ditt liv då jag också är ung mamma. Är 24 år och har två barn. Varav första jag fick när jag va 20. Tack för du orkar dela med dig av ditt liv så jag har något att läsa när jag får lite egentid 😉

  107. Elin

    Hej! Jag har följt din blogg i ca 2 år snart. Jag tycker du är så himla jordnära, go och härlig! Själv är jag 19 år och går sista året på gymnasiet. Ha det bra finis! Du är en stor inspiration ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack finis!! <3 blir så himla glad. Lycka till med sista året och studenten 😀 vad mycket kul du har framför dig, kram

  108. Daniela

    Vad skönt att jag inte är ensam om att låta barnet utveckla självständighet o leka själv ibland… upptäcka o utforska.

    ”Alla” verkar vara så ”duktiga” o sitter med sina barn 24/7… jag har inte tid att sitta bredvid konstant… ibland måste man springa på toa, kasta i sig en kopp kaffe pga sömnbrist osv…

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej gud, det hade inte funkat här hemma heller 😉 han får sysselsätta sig själv några stunder om dagen och det funkar faktiskt jättebra. Har honom alltid under uppsikt men leka själv får han göra också, kram <3

  109. Emma

    Jag heter Emma och är 26 år gammal 🙂 Bor med min man och vår dotter Tove i ett hus utanför Örebro. Jag började följa dig när du var gravid med Jason! Tove är född april 2016 och jag började leta gravidbloggar under sensommar 2015 och hittade då till dig! Var såå spännande att då få läsa om andra gravida trots att jag själv var typ i v.10 🙈 sen har jag fortsatt! Våra liv som mammor har sett väldigt olika ut, jag ville verkligen verkligen amma innan förlossningen men tyvärr funkade de aldrig för mig och Tove samt att hon hade svår kolik de första 3-4 månaderna och skrek 8 timmar per kväll non stop. Jag fortsatte då läsa din blogg för de va så skönt men en kontrast, om du förstår vad jag menar 🙂 Att de va rätt annorlunda för dig och Jason hjälpte mig inse och komma ihåg att bebisar är bebisar. De går inte välja hur bebistiden blir och de är inget man rår för eller gör fel. Nästa barn i framtiden kanske blir helt olikt hur min tid med Tove var 🙂 Haha va rörigt det blev, hoppas du förstod hur jag menade de och att de inte var kritik eller någon pekpinne på något vis. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt 😀 <3 jag var likadan haha 😉 <3 Åh förstår! Ja, det är alltid kul med konstrast och lite perspektiv. Förstår verkligen vad du menar med det. Du har helt rätt!! Alla barn är ju så olika och man får olika förutsättningar. Och så får man göra det bästa av dom oavsett vad man hamnar i för situation. Kloka du <3 förstår hur du menar och håller med. KRAM <3

  110. Linda

    Jag har inte varit så aktiv på att kommentera på din blogg på ett bra tag men gjort några kommentarer nu på slutet 🙂 Jag heter Linda Söderlund och bor i hus i Sävar utanför Umeå och har följt dig ganska länge nu. Var även en av dom tjejer som var på HLR kursen på scandic i våras 🙂 Jag jobbar som lönekonsult och tränar på iksu, har 3 barn och bor i hus som vi byggde för 5 år sedan. Vi har bott några år i Stockholm innan vi fick vår första son och flyttade hem till Umeå igen. Har haft lite svårt att trivas här uppe från början men nu börjar vi stabilisera oss 🙂 Håller dock på växa ur huset så kikar på att bygga nytt igen 😉 och du har så galet lika smak som mig så jag hämtar otroligt mycket inspiration från dig just nu då även våra tankar går i nybyggartankar. Du är duktig och otroligt inspirerande och så bra på det du gör! Stora kramar från mig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad roligt 😀 <3 dig har jag ju jättebra koll på såklart!! 🙂 Var så roligt att du var med på kursen också <3 Underbart att ni vill bygga nytt igen 😀 var vill ni bo helst då!? 🙂 <3 stort tack underbara du!! Och detsamma till dig!! Stora kramar <3

      1. Linda

        Ja det är kul att bygga nytt 😀 men mycket beslut… dock lärt sig mycket man kommer göra annorlunda denna gång! Vi vill nog helst bo i närheten av Sävar då det är helt fantastiskt för barnen! Men lite mer i utkanten av samhället för ännu mer natur 🙂 (fast än jag är en stadsmänniska… men något händer när man blir förälder…) Insett att den tryggheten och trivseln dom har här är unik och inget att ta förgivet på annan ort. Även fast jag ibland vill närmare stan, 🙂 men samtidigt så tar det 10 minuter med bil och vi har bott på backen och det tog lika lång tid ibland längre… så jag ska inte klaga… det är över mina förväntningar att bo här och allt med gångavständ. Lycka till!! Njut av alla ”jobbiga” val man måste ta med nybyggen 😉 Kommer bli såååå bra!! Stor kram <3

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Jamen verkligen 😀 åh förstår att ni trivs där. Det är så himla fint och naturnära och som du säger är det ju inte så lång från stan heller ändå! <3 hoppas ni bygger snart igen så att ni får göra den resan med hus en gång till. Det är ju så mycket roliga val osv 🙂 KRAM och tusen tack 😉 ja, det är ju en del jobbiga val hihi 😉 <3

  111. Cornelia

    Tycker att du och fjodor är så himla duktig på youtube och jag blir så himla insperarad varje dag när jag läser din blogg💗💕
    Jag går i 9:an och på tisdag måste jag välja gymnasie linje och skolor som jag skulle tänka mig att gå på, grejen är det att jag vet inte någonting av vad jag vill och tänkte först gå ekonomi linjen men jag är inte så duktig på matte och är rädd för att det kanske blir för svårt. Hur tänkte du när du skulle börja på gymnasiet och vilken linje gick du på? Kram💗💕

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack fina du <3 ååh, förstår! Det är ju ett så stort beslut ändå.. Jag tycker du ska följa ditt hjärta. Vilken vill du gå helst av allt? Kör på det dom känns roligast. Det är tufft att plugga och det ska kännas så roligt som det bara går. Så följ hjärtat. Och om du känner lika starkt för båda linjerna så ta den som ger bredast grund att stå på. Och du, du klarar matten galant om du vill! Lovar <3 <3 jag tror på dig, kram

  112. Alva Persson

    Alva heter jag och är 19 år gammal. Bor utanför Gävle. Just nu är planen att leta lägenhet och bli sambo med min fina pojkvän, och starta livet på riktigt efter studenten =) Jag har läst din blogg sen i början av hösten och du inspirerar mig såå mycket!! Älskar att du är ung mamma, gift ung osv. Det inspirerar så mycket och visar att inget är omöjligt och framför allt att åldern bara är en siffra! KRAM<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh underbart 😀 önskar er stort lycka till!! <3 kommer att gå toppen. Och jag blir så glad!! Betyder så mycket för mig 🙂 berätta gärna när ni hittar lägenhet, håller tummarna för er!! Vilken resa ni har framför er 🙂 kram

  113. Johanna

    Johanna 24 år från boden. Jag har nog läst din blogg i drygt ett år, tror jag började läsa i samband med att jag blev gravid. Jag har en son som blir 6 månader nästa vecka och bor tillsammans med min sambo i ett stort gammalt hus. Kram 🙂

  114. Sandra

    Hej Gabriella! 🙂
    Jag är en tjej på 23 år, kommer från Sundsvall men bor i Stockholm sedan snart 3 år tillbaka med min sambo och 2 katter. Jag studerar till Förskollärare vid Uppsala Universitet.
    Jag läser din blogg för jag tycker det är en härlig blandning på skönhet, familj, resor och projekt av olika slag! Så spännande att följa! Jag har läst din blogg sedan ni bodde någonstans innan ni hittade en egen lägenhet i Göteborg 🙂 Otroligt roligt att få följa med er på resan till ett färdigbyggt hus! 🙂 Ha de så gott! Kram

  115. Johanna Gudmunds

    26 årig tjej som följt dig sporadiskt under ett år. Inga barn men två hundar som är mitt största intresse. Utbildad civilingenjör och jobbar som konsult inom byggbranschen. Flyttar till hus om två månader. Följer dig då jag tycker du är en driftig ung tjej, inspireras av din energi. Extra roligt nu när ni ska bygga hus så jag kan få lite inspiration till vårat.

  116. Daniella Annerhult

    Hej, jag är 22 år gammal och min sambo likaså. Är intresserad av inredning, älskar djur och vi drömmer om att få bilda familj tillsammans. Vi har redan en hund och en katt och vi är ju redan en familj såklart, men längtar tills vi blir gravida. Det får dock vänta ett tag då jag har ett år kvar på högskolan.
    Ser fram emot att få följa ert husbygge då vi i framtiden hoppas på att själva kunna göra samma sak.
    Kram!

  117. Frida

    Jag heter frida är 22 år och bor i Umeå. Ska själv få mitt första barn nu i februari, en liten pojke. Har följt dig rätt länge här på bloggen och på instagram :)💗

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad roligt att du bor här 😀 hoppas vi ses någon dag <3 kram och stort grattis! Vilken underbar resa du har framför dig!

      1. Frida

        Ja man vet aldrig vart man kan stöta på varandra ☺ tack så jättemycket, är ganska nervös inför förlossning och så men det ska nog gå bra. Lycka till med bygget av ert nya hus! Så roligt <3

  118. Amanda

    Tycker köket är så fint som ni har i lägenheten, skulle ni inte tycka om att ha ett liknande i huset? eller vad tycker ni om ert nuvarande kök? 🙂
    Jag skulle verkligen kunna tänka mig ett sånt kök fast med grafitgrått kakel 😃

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tycker det är lite ”kallt” och opersonligt men ja, du har rätt i att det är fint och fräscht! 🙂 <3 så det är okej men vill så gärna ha en mer personlig prägel, kram <3

  119. Gabriella

    Jag har kommenterat några få gånger. Började läsa för att vi delar samma vackra förnamn! 🙈 Sen har det gått i omgångar när jag läser din blogg. Nu känns det väldigt spännande med ert nyproduktionsprojekt! Är själv inne i en inredningsperiod just nu…

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish