Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Så mycket val..

Jag kommer framöver att göra inlägg om kök, badrummen, tvättstugan osv. Så får ni se exakt vad vi har valt och hur vi har tänkt oss. Söker inspiration överallt nu och vi är lite sugna på ett ljusgrått kök men samtidigt så lockar det klassiska vita. Vi har mycket tankar och planer och det är ju SÅ mycket val att göra. Både spännande, stressande och roligt om ni frågar mig. Vi kommer att köra på en enkel, stilren och klassisk stil rakt igenom. Vitt och grått i olika nyanser kommer ni att få se mycket av hemma hos oss =) Åååh, vad jag längtar tills jag får visa er allt!

0f610abded3527e736cd867ae69614e099a77fc8d221725f76bea1ddac316457b40009f3aab59f5518e3f38ee42adde3

eee6a18799511ea233f1cf45f410342b

Lite inspiration =) Bilderna har jag lånat från pinterest! Absolut inte så vi ska göra men har lite idéer med små plock från alla dessa bilder + ännu fler bilder (har en mapp på datorn som heter ”HUS” med säkert över 200 bilder nu, haha).

Kommentarer

  1. Natalie Co.

    Så himla spännande att se vad ni kommer göra för val! Det ska bli kul att följa er hus-resa 🙂 Ett litet tips jag kom att tänka på är att om ni inte redan gjort det, skapa en mapp på Pinterest där ni lägger bilderna.. Då kan ni båda komma åt alla bilder från vilken dator eller mobil som helst. Supersmidigt! Och lätt att ”pinna” om man hittar något via telefonen också 🙂

  2. Lindis

    Tips från en städgalen läsare 😊 Tänk på köksluckornas utformning när ni väljer dom. När vi köpte vårt hus var köket helt nyrenoverat. Super fint men jag hade aldrig valt luckorna som vi har. Dom har en kant in i sig precis som på bild 2 av de grå köken. Det är jättesvårt att få rent inne i kanten. Måste använda kniv och trasa för att komma emellan. Nä puh! Släta luckor säger jag!

  3. Victoria Wallentin

    Tycker det gråa är såååå snyggt ! När vi ska fixa vårat kök framöver få det nog bli grått va svart när vi flyttade in o tycker det blir så mörkt !

  4. Elina

    Hejsan:) älskar ert kökbord och undrar om ni kommer ha kvar erat när ni flyttar till hus? Funderar på att köpa ett sådant men undrar om man kanske tröttnar på det. Tack för fin inspiration Stor Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är så fint! Vi kommer nog att köpa ett större men vi får se vad som passar in 🙂 kan säga till om jag ska sälja. KRAM <3 och tack för fina ord<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish