Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Body pump

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

.God morgon älskade vänner!

Hoppas att ni mår bra! Vi mår fint och har en fullspäckad dag med vänner idag. F jobbar i vanlig ordning och strax ska jag och Jason iväg till Myresjöhus en gång till för att lämna av lite papper och så.

Igår kväll mötte jag upp Sara och vi körde ett pass body pump. Fick så jäkla bra kontakt med hela kroppen igår och det var SÅ skönt. Älskar när träningen känns effektiv och man får ut max av allt man gör. Blir så himla motiverad att träna oftare då också. Måste också passa på att tillägga att body pump verkligen har kommit att bli min favoritträning nu på senaste. Och jag märker av att jag lyckas vara mer rak i ryggen och hålla upp axlarna direkt efteråt. Alla tummar upp!

Önskar er en toppen dag! KRAM <3

16522720_10211963300939210_1372987111_n16558537_10211963300819207_98634292_n16652487_10211963300859208_1611894308_n

Hade på mig tights från Nike och sportbh från Bring Sportswear =) Ni kan förresten hitta tightsen jag har på mig HÄR och i andra färger HÄR och HÄR. Skorna jag hade kan ni hitta HÄR.

Kommentarer

  1. Amanda

    Å wow vilka fina kläder och vilken fin tjej! Du inspirerar på så många vis. Kommenterar inte så ofta men läser ofta. Du skrev i ett inlägg längre upp att du var nyfiken på dina läsare så 🙂 Amanda heter jag, bor i en liten stad mellan Vänern och Vättern. Är 27 år gammal, jobbar som dialyssjuksköterska, har sambo, hus på landet (som vi hyr) och en liten dotter på 1,5 år. Började läsa här när du var gravid för jag tyckte du verkade vara en så himla fin person! Skrev en gång här – några månader sen, om att värma havremjölk med lite grädde eller kokosolja i och ge i flaska till barn som ska trappa ner amningen. Vår tjej dricker varm havremjölk vid lunch(sovtid) och till kvällen. Hon älskar sin havremjölk 🙂 provade ni det? Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh tusen tack!! <3 blir så himla glad!! Och vad roligt att vi har barn i samma ålder 🙂 ja, vi har testat men han vill inte ha havremjölk eller något annat på flaska alls 🙁 men vi ska testa igen snart när det är dags att plocka bort nattamningen helt! Hoppas han vill ta flaska då 🙂 uppdaterar dig hur det går, kram fina!

  2. Ida

    Vart tränar du nu? 🙂 Är sjukt sugen på att komma igång igen efter bebis kommit och kroppen börjat återhämta sig. kanske kan köra tillsammans någon gång då 😉 Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      IKSU 😀 jaa, snälla kan vi inte göra det!? <3 du är ju grym på allt sådant så då får du hjälpa mig lite på traven, hehe 🙂 kram <3

  3. Desire

    Så fina kläder!! Men en tanke, är du inte rädd för mjölkläckage när du tränar i bara bh? Eller brösten brukar kanske inte läcka? Och kan du verkligen träna o göra olika övningar utan att vara rädd för att brösten trillar ur bhn haha. Är det verkligen bekvämt?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, mina bröst läcker inte 🙂 Var längesedan dom gjorde det! När han var nyfödd typ. Ja, det är bekvämt och nej jag är inte rädd för det! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish