Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgens bästa och sämsta

Bästa: Killarna är friska!

Sämsta: Jag och F tjafsade så himla mycket. Vet inte ens varför men det bara blev så. Ibland har man ju sådana perioder och jag tror att vi båda är lite stressade över allt just nu. Jobb, Jason, husbygge, hundarna, hemmet.. Man ska hinna med allt och också hinna med varandra och vi har inte riktigt hunnit hitta den balansen ännu sedan han började jobba. Men ja.. Bättre lycka nästa helg!

Bästa: Vi åkte och kikade på vår tomt flera gånger! Gud vad vi kommer att åka förbi där nu när det ska börja hända saker. Tar ju ett litet tag innan man börjar bygga då man ska vänta på bygglov osv! Men när det väl kommer igång kommer vi att åka dit och kolla hur huset utvecklas hela tiden. Det är ju så himla många roliga steg man ska gå igenom. Om jag ska vara ärlig så längtar jag mest tills dom ska börja bygga på insidan och kakla badrum, fixa köket, lägga golv osv.

Sämsta: Till alla <3 dag så vill jag ha en sådan där ”flower box” men jag hittar inget ställe som kan skicka till Umeå. Har skrivit till typ alla företag som har dessa men ingen levererar utanför ex. Stockholm eller Göteborg.. Ååååh! Jag skulle eventuellt få beställa allt utom blommor hos ett av företagen så kan jag ordna blommorna här hemma sedan. Eller så får jag försöka ordna allt från grunden här hemma. Borde väl inte vara svårare än att stoppa blommor i en kartong? Eller hur får dom då vatten..? Dagens helt fenomenala i-landsproblem, haha 😉 På något vis ska jag minsann lösa detta iallafall. Tycker dom är så otroligt fina!

Bästa: Har planerat in massor av kul inför hela veckan. Har också gjort goda matlådor till både mig och F inför hela veckan. Det är så skönt att slippa stå och laga utan kunna lägga all tid på att vara med Jason.

Sämsta: Har ätit nattmackor alldeles för sent och vaknat upp helt svullen. Usch! Jag är en person som verkligen inte ska äta efter 22.00 typ.. Mår alltid så illa dagen efter då. Men kan inte låta bli när jag är hungrig heller. Är omöjligt för mig att somna på tom mage!

Bästa: Hjälp vilken aktivitet vi har haft på vår youtubekanal! Blir så glad att så många nya har börjat prenumerera. Jag har en tanke om att köra ”hus-vloggar” nu framöver så får ni vara med i alla steg med hur huset ska byggas och vad som händer osv. Så filmar vi när vi är där och kikar, när vi är ute och väljer kakel, golv osv. Vad tror ni om det!? =)

16522625_10211945171885995_227764639_n

Jag och min skatt nu i helgen =)

Kommentarer

  1. Johanna

    Hej! Jag undrar hur ni gör när ni nattar Jason, jag vet du har sagt att han sover med er och det gör våran lilla tjej också som är nästan lika gammal som Jason. Vårat ”problem” eller det jag är lite nojjig över varje kväll är att jag är rädd att hon ska ramla ur vår säng (har hänt 2ggr) eftersom hon brukar snurra runt lite, vi har babylarmet på men det är ändå sådär att man känner att man inte kan slappna av riktigt när man lagt sig i soffan, och springer och kollar så fort man hör något, så jag undrar hur ni gör och om du har nått tips? 😊 och tack för inspirerande blogg 👌

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag ammar till sömns och sedan får han sova i vår säng tills vi går och lägger oss med honom. Förstår at du är orolig! Jason rullar inte alls när han sover och om han rör sig så gör han alltid mycket ljud och börjar smågnälla. Gör som det känns bäst i magen och hjärtat. Buffa upp med kuddar och lägg någon mjuk madrass under sängen. Ring varandra med FaceTime på mobilerna och lägg en av mobilerna vid hennes ansikte och ha en hos er 🙂 så ser ni varandra hela tiden. KRAM och tack <3

  2. Sandra

    Åh ja till husvlogg!! Vill själv bygga hus om några år och hade verkligen älskat att få följa någon annans process så att man vet hur det går till senare:))

  3. Sofia

    I flower boxen kan jag tänka mig att dom brukar använda en oasis för att blommorna ska få vatten och håller sig på plats. Vet inte hur jag ska förklara vad det är men det är typ ett block som man lägger ner i ett vattenbad så att den suger åt sig vatten och sen kan man skära den med en vanlig kökskniv till den storleken man vill ha också sticker man bara ner blommorna i den så suger dom åt sig av vattnet. Sen vattnar man bara på den som en vanlig krukväxt när det behövs. Det var lite dåligt förklarat men prova googla typ oasis blommor så kanske du hittar en bättre beskrivning. Brukar gå att köpa dom på alla blombutiker. Tror inte alls det kommer vara några problem att göra en flower Box själv, tänk bara på att lägga typ cellofan eller någon annan typ av plast på insidan av kartongen så att den inte löses upp av vattnet från oasisen😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish