Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Myskväll

Igår dukade vi upp massor med godsaker med förhoppningen om att se på vår favoritserie och mysa medan Jason sov. Hela planen sket sig och Jason ville inte alls sova + att vårt serieavsnitt inte ens hade kommit (fast dom brukar komma varje torsdag) så vi såg på barnfilm istället och jagade en bebis med kladdiga händer (han ville hugga in på allt från jordgubbarna till pizzan), haha.. Kvällen blev lyckad iallafall och när han väl lyckades somna så pratade vi hus, kollade på kakel och sådant. Sedan passade jag på att blogga också =)

16522845_10211945171205978_1701383765_n16468667_10211945171005973_1325154638_n16521574_10211945171285980_1533302138_n

Hur gott!? =) Gjorde ni något speciellt igår kväll?

Kommentarer

  1. Vendela

    Hej! Blev så himla sugen på kokosnöt när jag såg en av dina frukttallrikar och köpte en! Men vi lyckades inte öppna den! Har du tips På hur man kan göra? 😳
    Tack för en fin blogg

  2. Evelina

    Gud så mysigt de såg ut. 😊 Vi åt god mat igår, köttfärs med ungbakad klyftpotatis och ungsbakade morötter med peppar hallomi ost till. Jag åt vegitarisk körtfärs och de var otroligt super gott! De blir det fler gånger för mig. Övriga i familjen åt vanlig köttfärs. men jag har börjat äta vegitariskt 😊 Sen blev de gotta för oss med. Smoothies och ett frukt o bär fat inspirerat av dig. Tycker verkligen om era frukt och bär myskvällar och faktiskt sen hela min familj. Jag maken o älsta barnet 3åringen började äta mer frukt och bär till mysfika så har sockret minskat.

    Vi äter bullar ckocklad och lite godis ibland. Men blev så överraskad igår då min 3åring valde jordgubbar. banan och mango istället för de lilla godis vi hade ställt fram.
    Tack för all inspiration med dina frukt tallrikar! 😊 Många Kramar.

  3. Linn

    Åh jag måste bara kommentera efter att jag sett era vloggar, ni är verkligen så sjukt fina tillsammans du och din kille. Det känns så bra att alla unga som äldre ser hur fint ni behandlar varandra. förstår att alla bråkar och så ibland som man inte vill ha med på Youtube osv men man märker verkligen hur fina ni är. Fjodor säger alltid så uppmuntrande saker till dig, ger så mycket komplimanger som din mat är så god, till att du ser så bra ut. Det är verkligen helt underbart att se hur ni är mot varandra tror de har jättestor inverkan på dom som kollar på dig. Jag hart.ex själv försökt bli mer mysig i vardagen mot min kille, dukar upp med fint och gott(stora goda fruktfat haha) och ja de är en liten grej men jag har säkerligen blivit påverkad av er. Plus att ni påminner lite om mig å min sambo. Jag ärmer i gasen med 100 bollar i luften medan han är lugn som fjodor haha så kul att se :)Ni får ha det så bra och jag blir så glad över att de finns såna som er ute på nätet. Underbara förebilder mer än vad ni tror säkert.Hälsningar från ett 26 årigt fan haha massa kramar 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish