Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett besök på tomten

Detta inlägg innehåller annonslänkar/adlinks. 

Hej fina ni =)

Hur mår ni? Vi mår toppen här hemma och jag tror jag vågar säga att killarna är friska. Dom var SÅ rastlösa igår båda två och till slut gav vi oss ut för att kika på vår tomt och få lite frisk luft. Hoppas att febern håller sig borta nu! Hostiga är dom dock fortfarande och Jason är himla snorig. Hoppas även att det ger med sig snart. Har ni hållit er friska eller har ni ”VABruari” hemma hos er med?

Måste förresten berätta om hur overkligt det kändes att stå på vår tomt igår. Tänk att det om 12 månader (ungefär) kommer att stå ett hus där. Vårt hus. Vårt alldeles egna hus som vi har bestämt varenda liten detalj i. Jag får nästan nypa mig lite i armen! För mig är det en dröm och ett stort mål i livet som går i uppfyllelse. Vi kommer att kämpa på och dra åt ekonomin och sparandet något enormt nu ett år framöver för att kunna lägga in så mycket som vi bara kan i vårt hus när det är dags att göra om kreditivet till ett färdigt bolån. Det känns så himla bra att det är ett pågående projekt under hela året just för att man verkligen kommer att finna motivationen till att lägga undan så mycket som det bara går! Och så håller vi ju såklart tummarna för att vi inte ska gå i förlust på lägenheten heller. Men vi räknar med det värsta och är glada för det bästa, haha.. Kram på er och hoppas ni får en härlig dag!

16522553_10211945172246004_1345597603_n16468855_10211945172126001_1293237320_n

Så himla häftigt att stå vid vår tomt! Tänk att all tom yta kommer att fyllas med villor av olika modeller! Så roligt.

16506987_10211945172446009_755059640_n

Min tröttis somnade på mig!! <3 Har förresten fått många frågor om min jacka och den hittar ni HÄR. Den finns även HÄR och HÄR i andra färger. Mössan som Jason har på sig hittar ni HÄR och det är egentligen en mössa för vuxna.

Kommentarer

  1. maria

    Hej! Ska bli så himla kul att följa ert hus från början med bara tomten till färdigt 🙂 <3, spännande
    Kram Maria i Skåne

  2. Emilia

    Vad roligt för er – grattis!! :)) och lycka till! Är såå roligt att inreda ett hus med allt från val av tapeter,golv,you name it! :)) nu till min fråga, min svägerska funderar på att bygga hus. Men de bolag de har kollat hos har vissa standard kök och badrum att väja bland. Men skulle man inte gilla dessa och vilja ha ett helt annat kök tex, så måste de ändå sätta in ett kök från dem OCH SEN får man riva ut det köket och sätta in det man vill ha. Låter helt galet i mina öron!! Och jag skulle ALDRIG bygga ett hus under dessa omständigheter. Är det lika för er??? Ha en fin dag:) kram!

  3. Katarina T

    Att han är snorig och förkyld ganska ofta kan ha att göra med att han går barfota hemma, en liten grej som kan göra mycket 🙁 kram på dig och tack för en mysig blogg!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tycker du att han är sjuk ofta? Upplever tvärtom att Jason är väldigt kry och sällan sjuk jämfört med många andra barn i hans ålder 🙂 kram och tack !

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish