Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En heldag i Stockholm

Hej fina ni!

Hur mår ni? Jag mår bra men är såå trött… Jag landade precis i Stockholm och ska ha en heldag med allra bästa LOPPI! Kommer bli en superhärlig dag! Börjar med att ta tag i lite mail och bloggrelaterat och sedan har vi en hel del på dagens schema. Och på hemmaplan så ligger både F och Jason hemma sjuka. Dom har feber och hostar båda två. Så himla typiskt! Hoppas att dom får en bra dag hemma med massor av sömn och vila. Tror att dom kommer ha det mysigt trots all sjukdom! Och jag fyllde på kylen igår med frukt, gott bröd och lite annat. Så dom kan dega framför filmer och äta gott =)

Stor kram och hoppas att ni får en toppen dag!

16506940_10211931417702149_1230869758_n

Dagens jag! Jag höll på att missa flyget imorse på grund av alldeles för lite sömn (Jason sover så dåligt när han är sjuk och inte mår så bra) och fick kasta mig i kläderna och tränga mig förbi alla i kön på flygplatsen. Tycker det är så himla pinsamt att hamna i sådana situationer och det bästa jag vet är att vara i god tid.. Aja, bättre lycka nästa gång.

16117584_10211931417782151_1589135343_n

Hur fint!? Dagens soluppgång! =)

Kommentarer

  1. Emilia

    Så himla tråkigt med sjukdom!! Denna hemska vabruari alltså. 🙁 en fråga bara, hur gör ni med hundarna såna här gånger när man är sjuk och inte kan gå promenader? Nu är vår lilla 6 månader och har ännu inte varit sjuk tack å lov, men dåliga nätter många nötter i följd har vi haft så man legat med migrän flera dar i rad. Då har vi tagit hjälp av familjen eftersom hunden måste få promenader ändå. Hur löser ni det där hemma? Intressant å veta! Ha en bra dag och hoppas killarna kryar på sig snabbt! Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det är hemskt 🙁 just idag så får dom gå ut på lite kortare promenader! Så blir det ju vissa dagar för oss. Vissa dagar har man helt enkelt inte möjlighet att ta lika långa promenader men dom får komma ut och rastas och göra sina behov så att dom klarar sig såklart. Tar vi inte långa promenader så kanske vi tar fler korta och tvärtom 🙂 Och ikväll när jag kommer hem får jag ta dom på en längre sväng 🙂 åh förstår <3 massor med kryakramar! Migrän är hemskt! detsamma <3

  2. C

    Hej! Tråkigt att killarna är sjuka igen! Undrar hur ni hade löst en sån här dag när du är iväg om inte F varit sjuk och hemma med Jason? Tänker att det kanske blir svårare för dig att planera in borta dagar nu när F jobbar? Förresten, har för mig att ni köpte en ny vagn till Jason förut när ni inte va nöjda med Stokke? Vad hände med den sen? Hoppas du får en fin dag med Loppi 🙂 Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Ja 🙁 Nej, går ju jättebra då jag bara kan ta med Jason dom dagarna jag ska iväg. Det var faktiskt dagens plan från början men nu när dom är sjuka så får båda vara hemma istället såklart! 🙂 Jaa, vi är och har alltid varit jättenöjda med Stokke men den vagnen vi har går inte så bra i snö och slask. Vi testade en annan vagn men den gick inte heller bra i snö och slask så då bytte vi till slut tillbaka! 🙂 kram kram <3 och detsamma

      1. Julia

        Du nämnde tidigare att er vagn blev snabbt sliten och var väldigt snabbt lite ’halvkass’, vilket du var förvånad över då vagnar skall hålla flera år (i synnerhet dyra), var det denna vagn du pratade om eller någon annan?

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Jag pratade om Stokken. Den blev sliten snabbare än vad jag trodde men den fungerar hur bra som helst och vi är supernöjda med den! Vi var tvungna att smörja in hjulen på den då dom började strula lite. Nu fungerar den som den ska men jag tycker att den blev lite repig och så ganska fort. Har dock inte så mycket att klaga på mer än att den inte går i snö och slask. Älskar sittdelen, liggdelen, hur lättstyrd den är, att den är hög, färgen, modellen osv.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish