Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Är du mammaledig eller inte? Förstår inte riktigt!

Jag är ju typ mammaledig! Jag tar dock inte ut några mammadagar utan jobbar heltid med mina sociala medier. Det är ett pussel men det går. På dagarna är jag med Jasom, fotar lite bilder och planerar lite innehåll och på kvällarna när han har somnat så sätter jag mig med datorn och gör allt som behövs inför morgondagen. Oftast sitter jag vid datorn en liten stund på morgonen också för att skriva morgoninlägget. Men som svar på frågan så är jag inte mammaledig men är ändå hemma med min lilla kille.

Har du ett samarbete med Myresjöhus?

Nej, det har jag inte. Inte alls.. Men det hade ju varit något, hehe =)

Ångrar du någon gång att du startade bloggen?

Nej, aldrig! Och det tror jag faktiskt aldrig att jag kommer att göra heller. Den har givit mig så mycket. Vet typ inte vem jag är utan min blogg, haha.. Nej, skämt å sido! Men den har gjort och gör så mycket för mig. Att blogga är ett av dom bästa besluten jag har gjort i hela mitt liv.

Har du fått några rynkor än?

Haha, jag har en härlig liten bekymmersrynka som syns mer eller mindre beroende på hur bekymrad jag har varit under dagen 😉 Annars har jag nog inte så mycket rynkor än tror jag..

16426666_10211900106439387_1784882144_n

Älskar att få spendera mina dagar med min skatt! <3

Kommentarer

  1. Evelina

    Kul att få veta lite hur du bollar familjen dig själv och bloggande och vloggande då de gäller tid. 😊 Jag har också ett vardagspussel som ibland känns omöjligt att få ihop. Är själv mammaledig nu men eftersom jag är hästbonde så finns jobbet alltid kvar även om jag inte får någon inkomst från lantbruk/jordbruket just nu. Min mam jobbar med det nu men hästarna sköter jag om. Har haft idéer och tankar om att då jag börjar igen på heltid eller börjar jobba igen. Så vill jag försöka börja vlogga om min hästgård och allt som händer här. Men som sagt är lite svårt att få ihop tid till det. Men hur gör du då du filmat till dina vloggar? filmar du en hel dag eller korta stunder som du sen klipper och redigerar ihop? Tacksam för svar. Kram och tack för en underbar blogg. ❤😄

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack fina du 🙂 förstår det!! <3 jag filmar ju oftast en heldag om jag vloggar men ibland räcker det med att jag filmar en specifik sak vi gör. Och så klipper jag ihop det sedan på kvällen i imovie! 🙂 Kram kram!! <3

  2. Emma

    Gud vad du är mysig !
    Jag har precis suttit och skrollar igenom hela din gravid kategori då jag just själv fått reda på att jag är gravid. Jag tycker verkligen att du verkar helt fantastiskt mysig och jordnära.
    Hoppas ni hittat en bra tomt ni kan bygga på snart ! Fortsätt blogga och hålla på med youtube har följt dig väldigt länge och du är grym! Stor kram !

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish