Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kul och mindre kul

KUL: Jag var med på ett event hos LOPPI här om dagen via FaceTime! Så himla roligt och så himla smart. Fick lyssna på en föreläsning om sociala medier och lära mig mer om vitaminer. Kan berätta mer sen! Men det var iallafall riktigt kul att få vara med trots att jag inte var på plats.

MINDRE KUL: Min mobil åkte i marken och tro det eller ej så var det INTE Jason som kastade ner den denna gång (han gör ju det hela tiden och den har aldrig gått sönder såhär långt, hehe. Jag råkade tappa den utomhus och nu är det två sprickor över skärmen. Det roliga (eller snarare konstiga) är att det blev långa sträck som bara syns i vissa vinklar. Skönt att jag inte behöver lämna in den på lagning direkt iallafall! Det blev väldigt lindriga skador med andra ord.

KUL: Jason har fått hem såå fina klossar i trä med sitt namn och födelsedatum på + lite djur i trä. Älskar träleksaker och dom växer i mina ögon varje dag. Vill nästan slänga ut allt i plast och bara ha grejer i trä. Har också fått hem en poster och vimpel + lite mer som jag hade beställt tidigare. Ska visa er sakerna sen!

MINDRE KUL/KUL: Vi hade en kille som vaknade tidigt igår, somnade en timme mitt på dagen och sedan var superpigg resten av kvällen fram tills att vi skulle lägga oss vid 23. Så typiskt! Ingen egentid för dom vuxna här inte! Förstår inte var han får all energi ifrån då han inte alls sover mer än han behöver utan snarare tvärtom. Han borde ha blivit supertrött redan vid 19-tiden egentligen. Men ja, det var ju kul att vi fick tid tillsammans med vår skatt iallafall. Han är alltid lika rolig att vara med och sådär galet busig och glad, haha.. Han åt kex och ost med oss och tryckte i sig hallon och jordgubbar. Så + för att vi fick hänga med Jason men – för att vi inte fick någon ”vuxen egentid”.

MINDRE KUL: Jag känner mig så himla sliten just nu. Kan ju vara för att det är en omställning för mig att vara själv med Jason. Det är ju vardag och standard för i princip alla föräldralediga men för mig är det väldigt nytt. Det är roligt men mycket att rodda med! Bebis, hem, hundar, mina sociala medier, vänner, träningen, att hinna rå om sig själv och kanske ta en dusch eller gå på toa.. Allt tar sin tid och jag försöker just nu finna någon form av balans i att få in alla delarna i schemat. Men det går som jag skrev imorse bättre än vad jag trodde! Men en omställning är det verkligen och jag har mindre energi och känner mig som en riktigt trött och sliten mamma.

KUL: På måndag ska vi på möte hos en förskola! Han ska ju inte börja förrän januari 2018 (som tidigast) men det ska bli roligt att åka dit och lyssna och se. Jasons farmor ska vara barnvakt under tiden så det blir ju nästan lite ”lyx”tid för mig och F. Bara få vara vi två i någon timme, hehe 😉

KUL: En liten vardagslyx just nu är att vi har 60 rosor här hemma just nu. Två buketter gånger 30 rosor och det ger så härlig stämning. Ni som hängt med ett tag vet att jag ÄLSKAR färska snittblommor. Det livar upp så mycket. Älskar när ICA har extrapris på snittisar! Då gäller det att passa på =)

KUL: Vi kollar tillval och husrelaterat här hemma hela tiden. Det är så himla spännande och en helt ny värld för oss båda. Stora och snabba beslut och man vill ju göra rätt för sig själv och för sin familj. Vi har iallafall bestämt oss för vilken av tomterna vi ska ta om vi ska ta någon. Så det går framåt i processen. Vi har också kikat på en tredje husmodell som är av intresse.. Nu i helgen ska vi köra runt i området och känna oss för ännu mer.

MINDRE KUL: Vad hände med all snö här i Umeå? Huva vad grått det blev nu när allt försvann med regnet. Saknar allt det vita. Det lyste upp så fint! Hoppas att snön kommer tillbaka igen för annars kommer det att vara grått och slaskigt läääänge..

16343723_10211874791126520_34875308_n16358841_10211874791166521_672998087_n

Haha, alltså det är inte ofta ni får se selfies på mig.. Är ganska kameraskygg! Men ja, här har ni två som jag tog i väntan på att eventet skulle dra igång. =)

Kommentarer

  1. Gabrielle

    Alltså, när jag läste att din dag gick bättre än du trodde men att du kände sliten log jag lite.. alltså jag vet att allt är ju olika beroende på situation och minns själv hur stressigt och sliten man kände sig med första barnet 🙂 är själv med en 4-åring, 2-åring och en 1-åring och hund. Det är kämpigt det med men det går inte att jämnföra för första barnet är ju första barnet(testbarn som jag har fått höra) men ja jag förstår känslan för jag minns själv den känslan med första dottern! Allt är relativit och försöker inte på något sätt alla att förminska dig eller någon annan utan bara menade välvilja och kände igen mig så bra i din beskrivning(för 3 år sen) som tur är kommer man in i det och allt blir lättare med tiden när Jason blir större och när man får in rutiner 🙂 Föräldrar är bara människor dom också och vi gör så gott vi kan varje dag! Kram
    //Gabrielle

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men så roligt 😀 <3 jag tar det absolut inte så! 🙂 <3 stort tack för att du delade med dig och det har du verkligen rätt i 🙂 KRAM <3

  2. Louise

    Hej,.
    De hade varit kul om du skulle vilja lägga upp dagens outfit ibland , jag förstår att du har myssplagg när du är hemma med Jason men någon gång skulle vara kul om du la upp dagens outfit ibland. 🙂 Satt och kikade på era gamla klipp på Youtube när ni handlade och ja skulle vilja se lite mer sånt på eran youtubekanal. Kommer med lite tips bara. Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul! 🙂 ska absolut göra det framöver om det finns intresse 🙂 och det kan vi också göra igen, kram <3

  3. C

    Ni har ju en bestå bänk under er tv. Är det en ’ren tvbänk’ med hål gör sladdar eller är det bara en hylla å i såfall hur gjorde ni med alla sladdar?

  4. Cissi :)

    Jason kanske sover för lite? Eller nattas för sent? Eller båda kombinerat 😊

    Vi nattar vår 3åring för natten kl 18 och har så gjort sedan hon var dryga året. Tidigare sov hon på dagtid men inte numer. Om vi nattar henne ”för sent” så hinner hon bli övertrött och är då vaken till 23. Vägrar somna/nattas tidigare.. Till slut somnar hon i rent tjurskrik och av trötthet. Vi är med henne i rummet, lämnar henne inte skrikandes själv. Skriket är av ren trots/motvilja så det är ingen fara. Bara fortsätta vara bestämd och visa henne att nu ÄR det natt och vi ska sova. Det kan ta sin lilla tid.

    På henne märker man inte när hon blir trött för gäsp och ögongnugg kommer senare när hon redan börjat bli svårsövd och påväg in i ”andra andningen”, Vi har ändå lärt oss när det är dax. Hinner det gå för långt vänder det som sagt och hon blir piggare och piggare. Sedan en riktig gnällunge som somnar vid midnatt 😂😝😜😊

    Lurigt det där med att väga sömnen. Inte för mycket och inte för lite. Det blir lättare då barnet helt slutat sova på dagtid iaf 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tror inte det.. Tror att det bara är en fas faktiskt.. Så vi hoppas på det 🙂 tack för att du delade med dig! Förstår det 😉 KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish