Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Jag har gjort en husmapp på datorn och fyller den med härlig inspiration! Jag måste erkänna att det är SVÅRARE än vad jag trodde att veta exakt vad man vill ha.. Och när man väl hittar ett alternativ som man känner sig 100% säker på så kan man dagen efter finna något som känns ännu lite mer rätt. Och då står vi ändå mellan vita kakel och vita kakel typ.. Så det är inget avancerat utan bara standard och enkelt. Och ändå blir man kluven i beslutet fast alternativen är snarlika! Förstår ni hur jag menar? Hur tusan har ni som byggt hus gjort? Är ni inte rädda att ångra er när allt väl är på plats? Att man hittar något ännu lite snyggare eller som känns ännu lite bättre? Jag får nästan panik och om vi velar såhär mycket hela tiden så lär det aldrig bli något husbygge för vår del, haha. Skämt å sido! Men vi ska låta det ta den tid det tar och inte stressa fram så att något känns fel i efterhand. Det är iallafall jätteroligt att samla inspo och drömma sig bort!

Skärmavbild 2017-01-23 kl. 22.35.12

Där ser ni min lilla husmapp! Uppe till höger =) 

– Träningsvärken är ett faktum! Kan inte sätta mig på toaletten och kan inte ta på mig mina jeans utan att pusta och flåsa. Älskar´t! Tycker att det är lite som ett kvitto på att man har gjort något rätt på gymmet.

– Har äntligen tagit tummen ur och beställt ny hudvård! Jag har ju haft mina flaskor från Dermalogica i snart ett år. Iallafall rengöringen! Krämen och ansiktsvattnet behövde jag komplettera med under förra året. Nu är dom nästan slut allihop och trots att det sved lite i plånboken så är det ju ändå något jag behöver nytt av. Min hy är inte den roligaste alltid och jag har aldrig använt bättre hudvård än just Dermalogica. Kommer att fortsätta köpa resten av mitt liv om jag har råd, hehe. Vad använder ni för hudvårdsprodukter?

– Jag saknar sommaren! Nu när jul och nyår är över så finns det inte så mycket att längta till innan sommaren. Jag gillar inte riktigt våren då det mest är slaskigt och blött ute. Såklart härligt att gå mot ljusare tider och att det blir mer sol men annars är det nog den årstiden jag gillar minst. Hösten är så vacker och vintern likaså (med sina krispiga och kalla dagar). Och sommaren behöver vi ju inte ens tala om. Ni vet ju hur underbar den är redan =)

Minns ni att jag skrev att jag har kollat upp några födelsemärken? Enda sedan jag gjorde det så är jag typ glad när jag ser dom! Låter jättekonstigt men det har tidigare varit ett sådant ångestmoment att råka få syn på dom när jag ska klä på mig/klä av mig osv. Har alltid fått lite ont i magen och tänkt ”detta måste jag kolla upp..”. Nu känns det typ som om dom är mina nya ”vänner”.. Alltså hör ni hur sjuk jag låter!? Hahaha.. Vaddå vänner!? Nej men ni fattar kanske vad jag menar. Är bara glad och känner ingen stress alls över dom. Tycker om dom nu och känner att det är okej att dom finns på min kropp. GÅ OCH KOLLA ERA FÖDELSEMÄRKEN ALLIHOP!! Jag ska börja göra det mer regelbundet har jag bestämt.

– Vi når snart 22.000 prenumeranter på youtube! Hur kul!? Kollar ni på våra videos? Vad vill ni ser mer av i videoformat?

– På onsdag ska jag på möte hos Myresjöhus! F jobbar men detta blir bara ett av flera möten framöver. Vi ska gå igenom allt och prata igenom vad vi har tänkt oss. Ska bli spännande! Hoppas att Jason vill sova snällt i vagnen under tiden så att jag kan lägga 100% fokus på att prata husbygge!

– Alltså det är sååå ofta jag ska skriva ”KRAM” i ett sms eller blogginlägg och skriver ”KARM” istället. Vet inte varför detta är så roligt men jag blir lika full i skratt varje gång, haha..

– Fick en kommentar om att mitt liv verkar så tråkigt och då känner jag rent spontant att denna människa måste ha ett ännu tråkigare liv. Om man nu har ett så fartfyllt och spännande liv så har man väl fasiken inte tid att sitta och kommentera hur tråkigt någon annans liv är? Och sedan är det ju en definitionsfråga. Jag älskar mitt liv! Jag reser inte utomlands fem gånger om året, hoppar bungee jump eller festar speciellt mycket men jag har en familj som jag älskar, ett hem som jag älskar, ett jobb som jag älskar, vänner som står mig nära.. Jag tränar, äter god mat, skrattar mycket.. =) Jag trivs och njuter! Och jag har nog ett helt vanligt mammaliv skulle jag tro. Det går såklart upp och ner som alla andras men jag skulle aldrig byta ut det mot något annat i världen.

16295420_10211830001486807_468070454_n16215589_10211830001046796_107733343_n

På tal om sommar.. Här har vi två bilder från i somras när jag sitter och läser för lilla Elsie! Vad jag älskar denna lilla tjej! <3

Kommentarer

  1. blouseys - IDA SANDBERG

    förstår mig inte riktigt på kommentaren ang. ”tråkigt liv” haha! jag blir jätteinspirerad över hur du lever och er relation till varandra som familj! ni känns så harmoniska, snälla och godhjärtade. det är jättesynd att personer hänger upp sig så mycket på vad andra gör och hur de tycker att dom ska leva tycker jag. jag antar att den som kommenterade har ganska tråkigt liv själv, haha 🙁

  2. Daniella

    Hej, jag och min sambo brukar kolla på era videos. Vi är båda 22 år gamla, har en hund en katt och bor i en trea mitt i stan.
    Vi älskar att se videos när ni är i er vardag. Lagar mat, inreder lägenheten, handlar, promenader osv.
    Ni är verkligen en så fin och kärleksfull familj och stora förebilder för oss i ert föräldraskap. Hoppas vi kan bli gravida inom en snar framtid.
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh fina ni! TACK 😀 så glada vi blir. Så roligt att ni kikar på våra videos och gillar dom. STOR kram <3 och håller tummarna för er!

  3. Emma

    Angående hus. Jag och min sambo totalrenoverade en tvåplansvilla. Vi rev väggar, satte upp nya, gjorde rum som inte fanns från början. Och nu har vi bott i vårt färdiga hus ett halvår och det känns så sjukt bra. Vi valde enkelt. Svart och vitt har vi överallt. Och det är en sån sjuk känsla att veta att det är vi själva som bestämt allt. Man känner sig så himla stolt och duktig över att man faktiskt lyckades bestämma det fina kaklet i badrummet och färgen på taket liksom. Så hur mycket ni än velar nu så lovar jag att ni snart kommer fram till vad ni vill ha och ni kommer bli så himla nöjda och stolta efter:)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig 😀 förstår att det måste vara en helt fantastisk känsla 🙂 ser fram emot tills vi får uppleva den 😀 kram <3

  4. Amelia

    Vad kul att ngn kommenterade så om ditt liv, jag fyller 21 i år och känner att jag har så tråkigt liv jämfört med ditt 😂

  5. Sofia

    Hej! Jag och min man håller också på att planera att bygga hus. Vi ritar vårt egna hus och planerar att starta till våren. Vi har också haft väldigt problem med att bestämma oss! Men nu har vi kommit till insikt med att hur vi än gör så kommer det alltid att finnas något vi inte kommer att vara nöjd med och ångra. För det är ju så man funkar som människa, man ändrar smak och tycke. Sen så går det ju också olika trender i inredning. Så det är helt enkelt omöjligt att bli helt nöjd i slutändan. Men eftersom man har möjlighet att välja precis det man vill ha så finns det ingen risk att man väljer något som man absolut inte kan tänka sig. Det är ju annat om man köper ett hus som redan är färdigt, då ser det ju ut som det gör och kanske svårare att ändra på. Det handlar om detaljer som kanske spelar mindre roll. Känner man att man verkligen otrivs med någon färg, kakel eller liknade så är det bara att ändra! Om man har råd vill säga. Har man inte råd så får man komma ner till jorden lite och vara tacksam och glad med att man överhuvudtaget har någonstans att bo. Oj så långt och flummig kommentar detta blev! Haha. Men det låter klokt att ni ska ta det lungt i er planering, det kommer man långt på. Vi har snart funderat och skissat i ett år och det är jag glad över att vi gjort. Vi har ändrat oss en hel del på vägen men slutligen landat i vad vi vill ha. Lycka till! Kramar ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad underbart att kunna planera så 🙂 Tack för att du delade med dig. Och ja, du har nog helt rätt i att det alltid kommer att finnas något som man vill ändra på, kramar <3

  6. Andrea

    Förstår dig helt när du berättar om husbygget 😉
    Vi har valt ganska standard på det mesta, vitt kök, vita vitvaror, vanligt ekgolv.. Knoppar i köket tex vet jag redan att vi ska byta ut direkt, och kakla ska killen göra efter, då vi tycker det är svårt att se innan hur det kommer se ut mee bänkskivan…
    Mitt tips är att ta tidlöst och rätt standard, sen kan man ju byta ut ”små saker” med tiden!
    Möbler gör ju väldigt mycket, och ni har ju super bra smak så är säker på att ert hus kommer bli så fint!!!
    Lycka till på mötet! 😘

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det är ju såå svårt! Kommer vi också att göra! Men det är ändå svårt, haha 😀 och ja, som du säger så kan man ju byta ut små detaljer rätt så billigt iallafall 🙂 kram kram och TACK <3

  7. jennifer

    Jag vill kommentera 2 av punkterna, till och börja med JA jag Älskar era videoklipp, det spelar egentligen inte så stor roll vad ni gör, det är så kul att få vara med liksom för det känns nästan som att man hänger lite med er haha! nej men några favoriter från min sida är när ni handlar och lagar mat, det tycker jag är jätte mysigt att kolla på =)
    Och det andra var den personen som hade kommenterat att ditt liv skulle vara tråkigt, min reaktion var ”VA?!?!” när jag läste det. Fattade ingeting för jag tycker personligen att ni verkar ha det hur mysigt och underbart som helt, ni verkar vara så otroligt fina människor mot både nära och kära, djur, varandra och människor i allmänhet. Vet inte hur jag ska förklara men jag beundrar er verkligen. Ni är å unga och ändå så otroligt mogna och duktag och har åstadkommit så mycket i livet. När urs, sånna där onödiga och negativa kommentarer går bort!
    All pepp till dig, jag tycker du är grym! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååååh tack 😀 <3 alltså vilka fina ord!! Blir ju helt rörd här hemma i soffan! TACK <3 vad fin du är. STOR kram och du är också grym!!

  8. Johanna

    Hej! Ett tips är att skaffa pinterest! Då behöver du inte spara massa bilder på datorn och det finns verkligen mycket inspiration till ALLT! Då kan du skapa olika ”boards” där du sparar olika bilder. Jag hämtar alltid min inspiration därifrån:)

  9. Petra

    Använder bara Dermalogica till min hy,det har gjort så jag inte har problem med finnar längre. Tyvärr svider det i plånboken som du säger 😍

  10. Madeleine

    Onödig kommentar om att du har ett tråkigt liv… förmodligen är det som du säger personen i fråga som har det. Jag känner snarare att jag skulle vilja ha ett liv likt ditt/ert! Ni verkar så himla fina mot varandra du och din man. Och världens sötaste lilla kille har ni ju också. Jag är själv nyss fyllda 23 och singel men längtar efter ett liv som ditt. Okej nu låter jag som en creepy stalker haha men menar bara att, det verkar så harmoniskt! Jag önskar mig ett lika lugnt, harmoniskt och fint liv inom en snar framtid. Älskar att få ta del av er vardag! 🙂 kramar

    1. Madeleine

      …..och måste tillägga att roligast är ändå alla videos ni lägger ut på youtube-kanalen! Så himla välgjorda och kul att kolla på 😀

    2. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tack!! Hur snäll är inte du!? Neeej, låter inte alls så!! <3 du är ju för fin! Tusen tack verkligen 🙂 dom orden betyder mycket för mig, kram <3

  11. Malin

    Älskar eran youtubekanal!<3 Blir alltid så glad när ni lagt upp ett nytt klipp. Ni verkar vara så mysiga och härliga människor som sprider sådan energi.
    Kram!

  12. Agneta

    På tal om tråkigt liv. Jag har nog levt/lever mkt som du gör. Alltid tyckt mkt om att vara hemma, älskar verkligen mitt hem. Att vara med barnen, mysa hemma och så är det bästa jag vet. Självklart träffar jag vänner, reser, gör annat men hemmet och min nu åttaårige gosse är ändå det bästa! De stora barnen har precis flyttat hemifrån.
    Jag kanske är tråkig, men viktigast är ju att man själv trivs och är nöjd med sina val oavsett vilka de är!
    Gabriella, jag är mkt äldre än du, fick oxå barn i din ålder och sen en liten sladdis. Tycker trots vår åldersskillnad att det är roligt att läsa din blogg! Du är en väldigt fin person och mamma som ska vara stolt över den du är och det du gör!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det är underbart! 🙂 det är det som är LIVET (för mig iallafall) 😉 <3 tack för att du delade med dig, du har så rätt i det! Och tusen tack för så fina ord!!! <3 Stor kram!! <3 <3

  13. Viktoria

    Jag skulle visa se en whats on My iPhone, en hårrutin när du visar hur du tvättar o allt du har i! Kram älskar din blogg och uppdateringen!

  14. Anna

    Åh så fina bilder! <3
    Älskar era vloggar, men någon challenge skulle vara kul att se! 😀
    Och sen undrar jag om du och Tove skulle kunna tänka er att göra en frågestund/bästa vänner tag på bloggen eller youtube med frågor vi stället eller från Google! Kram <3

  15. Lisa

    Nu har jag tagit tag i saken och beställt rengöring från dermalogica. Har länge tänkt göra det men det har inte blivit av. Beställde bara en på 50 ml för att testa

  16. Jessica

    Det var verkligen en konstig och dum kommentar! Jag tycker du verkar ha ett fantastiskt liv!! Jag är själv mammaledig med en liten son och önskar jag hade det mer som du.. önskar jag hade goda vänner att umgås med och att jag inte behövde vända och vrida på varje krona!! Hade varit underbart att alltid ha en full kyl och frys 😍❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tack!! <3 åh, förstår det fina du <3 du får försöka tänka att det är en begränsad period i livet och sedan kommer du kunna jobba och fylla den hur du vill. STOR kram från oss 🙂 <3

  17. Lena

    Vi renoverar vårt hus från 1907. Sen 2014 juni, när vi flyttade in, har vi hunnit med vårat sovrum, vardagsrum, en sovalkov och snart klara med köket. Vi har precis dragit igång med vårt andra vardagsrum.
    Taket bytte vi hösten 2015. Ett tips som jag kan ge är att rikta in sig på ”färgteman” i rummen. Så har vi gjort och det har blivit SÅ mycket lättare att bestämma tapeter osv 😊

  18. Joanna

    Om du/ni fastnar på en detalj så försök att återgå till hur ni vill ha huset som helhet. Vilken känsla vill ni ha? Vad krävs för att uppnå den känslan? Försök att göra ett moodboard med just känslan och stilen ni vill ha. Då kan ni gå tillbaka till den och känna in: ”ja detta kakel var skitsnyggt men i det stora hela passar det inte riktigt in” – tex. Då kanske inte heller beslutet blir lika stort. Rent spontant skulle jag säga; välj så mycket klassiskt och stilrent som möjligt, men VÅGA! Tex verkar du tycka om grått och vitt; vilket ju är neutrala färger. Om du tex ser ett fint klinkergolv i något mönster – våga ta det, men försök hålla färgerna sammanhållna i era materialval. Mitt absolut största tips är att inte välja standard klinker och kakel (eller golv generellt) då det ofta ser opersonligt och lite tråkigt ut. Det gör mycket att välja något personligt. Tex som handtag, beslag och knoppar till dörrar och skåpluckor. Och något många glömmer bort; alla eluttag! I badrum givetvis, men också i kök. Sätt hellre in något extra än att behöva komma på det senare. Stor kram och LYCKA TILL! Ska bli jättekul att få följa med under resans gång!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish