Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Tid på tu man hand

Hej fina vänner!

Hur mår ni? Vi mår toppen! Igår var Fs mamma barnvakt till Jason och vi drog iväg tillsammans och tränade. Blev både bodypump i en timme och ett pass CXWORX =) Jättekul! Detta måste vi verkligen göra om. Efter träningen åkte vi och handlade och vi konstaterade båda två att det var så konstigt att inte ha mini med i bilen. Han brukar ju alltid sitta där bak och göra gulliga ljud, prata, bläddra i någon bok eller så.. Ja, det var en speciell känsla för ett par föräldrar som inte alls är vana vid att ha barnvakt. När vi kom hem så gjorde vi lasagne och äppelpaj till efterrätt.

Idag börjar F jobba och det ska som sagt bli spännande att se hur vi får ihop vardagspusslet. För det är precis vad det kommer att bli! En helt ”vanlig” vardag istället för den väldigt enkla vardagen vi har haft under ett år. Planen är att F ska träna innan jobbet, jobba och sedan komma hem så att jag kan åka och träna. När jag kommer hem så ska jag jobba och förhoppningen är ju då att Jason ska ha somnat för natten. Och att vi ska äta middag ihop någonstans däremellan. F pluggar ju en kurs också på distans så den ska vi försöka trycka in någonstans också. Och så tid för nära och kära också. Detta ska bli kul! Och lite härligt att komma in i någon form av rutin igen.

Önskar er en toppen måndag och start på veckan! KRAM

16244521_10211815398201734_603494046_n

Gårdagens goda lasagne! Verkligen värd att prova och jag tror att dom flesta hade tyckt om den. Vi gjorde för åtta portioner men receptet här nedan är för fyra. Hittade receptet på ICAs hemsida. RECEPTET:

1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk rapsolja
1 paket färska lasagneplattor (à 200 g)
3 msk tomatpuré
500 g krossade tomater
1 tsk flytande honung
1 grönsaksbuljongtärning
2 msk hackad färsk timjan (eller 1 tsk torkad timjan, för 4 portioner)
4 dl vatten
200 g fryst bladspenat
2 halloumiost (à 200 g)
1 1/2 dl pumpakärnor (gärna rostade)
1 1/2 dl riven prästost
salt och svartpeppar
ev färsk timjan till garnering

Gör såhär:

Sätt ugnen på 225°C.
Skala, dela och finhacka lök och vitlök.
Fräs lök och vitlök mjuk i olja utan att de tar färg, ca 3 minuter.
Tillsätt tomatpuré, krossade tomater, honung, buljongtärning, timjan och vatten.
Koka på medelvärme utan lock ca 5 minuter. Tillsätt spenaten och låt koka ytterligare ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Skär halloumin i tunna skivor.
Varva tomatsås, lasagneplattor, pumpakärnor och halloumi i en ugnssäker form, ca 20 x 30 cm. Börja och avsluta med tomatsås. Strö över riven ost.
Ställ in i mitten av ugnen ca 20 minuter. Garnera ev med timjan.

Kommentarer

  1. Malin

    vad roligt att komma in i nån sorts vardag! Man längtar ju alltid efter det man inte har och efter att ha varit hemma i snart två år så ska jag nu vara hemma ännu längre då de kommer en till bebis typ nästa vecka. ska dock börja jobba lite smått när vi känner oss redo så jag inte får krupp här hemma.ibland glömmer jag bort att jag faktiskt har ett jobb (undersköterska) och att barnen en dag ska gå på föris 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 stort grattis!! 🙂 låter ju jättebra! Men jobba gör man ju hela livet så njut, hihi 🙂 kram <3

  2. Denise

    Det skulle vara så kul om du skrev ett inlägg om hur du fick din blogg/instagram att växa så!!☺️ Eller länka om du har något sånt inlägg redan😍 Har skrivit det förut men säger det igen, du inspirerar mig SÅ mycket<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kan skriva mer om det framöver men det ska finnas sådana inlägg i arkivet också, stor kram! 🙂 och tusen tack!!! <3 blir hur glad som helst <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish