Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sex saker om mig

– Jag tycker att det är jobbigt att tvätta bort sminket när jag ska sova. Så oftast går jag och lägger mig senare än vad jag egentligen vill bara för att jag drar ut på ”tvätta-ansiktet-processen”. Sitter och drar mig i soffan och hämtar energi till att ta bort allt och göra hela hudvårdsrutinen inför kvällen.. Någon annan som är likadan!?

– Jag har perioder där jag tycker att vatten smakar äckligt. Ibland ÄLSKAR jag smaken av vatten och ibland får jag nästan kväljningar när jag ska dricka det. Och det beror inte på om jag är törstig eller inte utan varierar som sagt helt oberoende på törsten.. Jättekonstigt!

– Jag trodde att jag gillade Disneyfilmer fram tills att jag började kolla på dom igen nu nyligen. Insåg ganska snabbt att jag inte klarar av att se dom då dom är tecknade och jag är så van vid animerat nu. Tycker att tecknat nästan känns störande för ögat och blev besviken då det inte alls var så som jag kommer ihåg det som barn. Så nu gillar jag inte längre Disneyfilmer och känner mig ledsen över dom känslorna, haha.. Det är nästan lite som när man såg ett hus som liten och tänkte ”WOW vilket stort hus” och bära med sig dom minnena genom livet för att sedan återvända till det huset i vuxen ålder och tänka ”jaha, var det såhär litet”..

– Att tatuera ögonbrynen är typ bland det bästa jag gjort i skönhetsväg! Är så nöjd med formen på mina bryn nu och det har jag typ aldrig varit förr. SÅ skönt att dom är som jag vill ha dom, äntligen!.

– Jag kan äta hur många mackor som helst så får verkligen stoppa mig själv när jag äter det till frukost, kvällsfika eller mellis. Det är verkligen SVÅRT för mig att sluta äta och speciellt om det är rostat bröd. Det är ju bara såå gott, haha. Kommer ihåg en kväll när jag var höggravid och jag och F tryckte i oss typ åtta mackor var. Ångrade oss ganska direkt efteråt då vi mådde sjukt illa..

– Jag känner mig svag i kroppen fortfarande efter graviditeten och förlossningen. Det märks av när jag tränar bland annat! Lär dröja rätt länge innan jag känner samma styrka som förr..

10893369-10205547027936395-1984071398-n

Kommentarer

  1. Leah

    De nya Disneyfilmerna är ju animerade, så dom borde du ju gilla. Sen är ALLA Disney pixars filmer animerade också! BÄSTA

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, dom nyare gillar jag 😀 tänkte mest på dom gamla som typ snövit och askungen, lady och lufsen, osv 🙂 kram

  2. josefine

    Hej fina du! Nått som inte hör till här i detta inlägg men vill bara ha en åsikt.. jag har fått en underbar liten tjej som nu är 3 månader.. idag fick jag ett plus på stickan och vi är självklart jätte glada! Men helt plötsligt fick jag lite dåligt samvete för min lilla bebis.. kommer jag kunna fortsätta amma? Tänk om jag inte har lika mycket tid för henne sen, hur kommer graviditeten vara och hur kommer humöret bli? Det värsta jag vet är att känna mig otillräcklig och framför allt vill jag ju att de fortfarande ska kännas bra mellan min man och mig vet ju hur hormonet de rusar i kroppen under en graviditet.. men självklart ser vi fram emot ett syskon vi älskar ju barn.. men mycket tankar nu! Är jag helt konstig som känner såhär?
    Kram på dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fina du!! GRATTIS <3 alltså är helt övertygad om att det är helt normala känslor som hör till!! <3 <3 lovar!! Kanske fler i kommentarsfältet kan bekräfta att ni känt samma sak? 🙂

      Ta varje dag som den kommer! Kan tänka mig att det blir mycket att landa i och speciellt så snabbt efter förlossningen du redan gått igenom. Du är bäst! En supermamma! Låt ingen annan få dig att tro något annat och tryck undan alla hjärnspöken. Allt kommer gå jättebra. KRAM

  3. Sandra

    Jo, jag hatar att gå o göra mig iordning för natten även om det tar typ 5 min haha.. Antar att det inte är nåt alternativ att skippa sminket ? 😉 Haha 😛

  4. Sophie

    Vet inte varför men sens jag såg dig kommentera hos Cam har jag börjat få en helt annan bild av dig, du verkar SÅ skön med en skön humor som inte tar allt på största allvar och som inte huggar i alla som inte håller med. Älskar sånt! 🙂 Kram en numer GabbJossare!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack!! Glad jag blir 🙂 Lovar att jag är ganska härlig egentligen *självgod*, haha 🙂 och magisk är jag ju också såklart 😉 Kram och ha en bra helg!

  5. Veronica

    Det där med att tvätta bort sminket på kvällen känner jag igen. Plus att jag brukar bli pigg när jag tvättar ansiktet. Ett tag gick jag och tvättade bort det direkt efter jag lagt barnen så att jag sen bara kunde borsta tänderna och lägga mej:)

  6. Jenny

    Ja usch, jag avskyr också att tvätta ansiktet och ta bort sminket. Mitt knep är att göra det tidigare på kvällen, typ vid 8 eller så när jag ändå är i badrummet för att gå på toa eller nåt. Då är det mycket lättare att gå och lägga sig sen för att man inte sitter och drar sig för att tvätta ansiktet.

  7. Éster

    Känner mig så träffad både vad det gäller sminket, vattnet och MACKOR! haha smaken av färskt gott bröd med gott pålägg ÅH. Hihi <3

  8. Julia

    Haha, känner igen sminkgrejen – sjukt jobbigt att dra ut på det! Det där med att dricka vatten känner jag också igen, dricker hellre bubbelvatten men vanligt vatten smakar gott lite från och till.

    Fick så illa att vara idag, såg på stan en ganska ung mamma som hängde med ett konstigt ’missbrukar/fyllojeng’ och hon hade ungefär en ettåring i vagnen. Hon var inte påverkad själv men hade en otrevlig attityd och mitt hjärta brast när jag såg lilla ettåringen i vagnen. Samma ålder som min lilla son som jag skyddar från allt ont och älskar mer än livet! Tänkte brista i gråt när jag tänkte på vilken omgivning han/hon måste växa upp i 🙁 Vill bara rädda alla barn i världen… Minns att du har pratat om motsvarande tankar tidigare. SÅ otroligt sorgligt!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, håller med dig! Det roliga är att det går i perioder för mig med bubbelvatten med. Ibland tycker jag om det men oftast inte.. ÅH fina du 🙁 förstår dig verkligen!! Så fruktansvärt.. Vissa barn har det inte alls bra och det skär i hela hjärtat.. KRAM <3

  9. Liz

    Jag är likadan med sminket…. sååå jobbigt när det tar två timmar att samla energi haha. Känner även igen mig i det du säger om vatten…. hatar vatten FÖRUTOM när jag tränar. Älskar dock Loka haha.

    Kram på dig och fin blogg!

  10. Sofia

    Jag är halvt om halvt likadan med sminket , jag kan ta en dusch istället för att tvätta ansiktet i handfatet för att det är såå jobbigt ! En liten fråga , har själv planer på ögonbryn , haft sedan i somras men jag vågar aldrig . Vad har du ? Taffy metoden ? Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det är skönare att duscha bort det. Jag har gjort brynen hos en tjej som går ”phi brows” utbildningen 🙂 såå googla på det kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish