Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Nattmat

Jag vet inte varför men av någon anledning så smakar alltid maten bättre på natten! Iallafall för mig. För några dagar sedan blev jag och F SÅ hungriga precis innan läggdags och bestämde oss då för att slänga ihop en snabb pasta då vi verkligen var sugna båda två. Sagt och gjort! Pasta med svampsås och massor med ruccola fick det bli. Så gott och enkelt. Och så älskar jag att somna med mätt mage trots att jag vet att det kanske inte är så hälsosamt att äta allt för sent.

16144622_10211775324959928_200283167_n

Jag stekte bara skivade champinjoner i olja tills dom fått färg och tillsatte en buljongtärning, lite vatten, lite havregrädde, rosmarin, timjan, salt och peppar =) Gott!

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Skickar till F på insta direkt och skickar dom sedan till mig själv på Facebook för att spara ner på datorn, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish