Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

BRUNCH

Hej fina ni!

Hur mår ni? Vi mår toppen trots att vi inte ligger sådär jättebra till på sömnkontot. Jasons mage har krånglat lite så vi har inte fått sova fullt så bra som vi brukar. Igår hade vi en riktig mysdag hemma hos oss med vänner över. Vi åt god mat och lekte i lekparken med alla barnen. När dom hade somnat så satt vi i soffan och pratade om allt mellan himmel och jord.

Idag kommer några andra vänner över på lunch och sedan ska jag iväg till frisören mot kvällen. Så himla skönt att få bli lite ompysslad nu inför helgen. Jag och F firar ännu ett år ihop imorgon och då ska vi mest troligt ut och äta middag. Men vi får se hur det blir! Kram kram och ha en toppen dag!

16144331_10211775001871851_267799360_n 16144408_10211775001991854_1455674188_n

Den tokgoda brunchen som jag ordnade under gårdagen. Visst ser det gott ut!?

Kommentarer

  1. Malin

    Hur går det med erat sockerförbud egentligen? Du/ni får såklart äta precis vad ni vill, men gå inte ut med att ni ska äta sockerfritt ena dagen när ni andra dagen fikar på Waynes, brunchar med massa ”gottis” osv!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har ju inte sockerförbud utan skulle undvika vitt socker i en vecka 🙂 nu har det blivit lite mer socker igen efter att den veckan är över! Men ska försöka dra ner på det igen nu! Min plan är ju att inte äta så mycket socker som jag gör men tyvärr faller jag lätt dit igen. Blir lätt mycket onyttigt när man fikar med vänner som också är hemma med barn, hehe.. kram!

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Använde sötningsmedel! Men det är ju inte heller så nyttigt.. Och så blev det lite äckligare än med vanligt socker, kram

  2. Sara

    Du lägger alltid upp så fina bilder på allt gott ni äter som fruktfat, god fika osv… Har undrat ett tag nu, äter ni upp allt? Sparar ni? Ser alltid så himla mycket ut för två (eller 3 om Jason också äter) personer! Helt obetydligt egentligen haha men tänker på det varje gång 😂 Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Detta åt vi upp men då var vi ändå fem personer + tre barn som delade 🙂 annars sparar vi såklart allt i kylen om det blir över, kram <3

  3. Rebecca

    Vad gott det ser ut! 😀

    Hittade en länk i morse på facebook och ville bara visa dig utifall du inte har sett den, då Jason har en sådan giraff <3

    Ha en fin dag! Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish