Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Mattips

Blir så glad över att ni tycker att det är kul när jag lägger upp snabba vardagsrecept. Trodde inte att det intresserade så många men ska börja göra det lite smått igen nu då jag ser att ni tycker att det är intressant =)

Snabb vegogryta: 

– Några champinjoner (färska och skivade)

– En färsk broccoli

– Stora vita bönor (ett litet tetrapack)

– Torra röda linser (typ en och en halv dl)

– Ett halvt paket krossade tomater

– En grönsaksbuljong, salt och peppar + olja

– En skvätt vatten

– iMat från Oatly

Gör såhär: Stek svampen i olja till den får yta och tillsätt sedan broccolin. Stek tillsammans en stund. Lägg i grönsaksbuljongen + häll i lite vatten och låt puttra en stund. I med krossade tomater, iMat och linser och låt puttra under lock tills linserna blivit tillagade. Tillsätt bönorna, salta och peppra efter smak. Vi serverade med fullkornsris =)

16111614_10211729640137836_569902771_n

Jättegott, nyttigt och enkelt! Och Jason älskar det. Brukar tillsätta en klick smör i hans och sedan mosa med en gaffel.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Felicia

    Hej Gabriella! Läste stt du tagit bort sockret, hur upplever du att det är första tiden samt har du ätit frukt eller tagit bort fruktsockret också?
    Ha det bra, stooor kram 🙂

  2. Profilbild
    Alexandra

    Åh detta kommer jag prova! Min sambo och jag har bestämt oss att äta mer vegetarisk så du får gärna skriva mer snabba maträtter då fantasin står på noll haha 🙂

  3. Profilbild
    Ellenor

    Hej!
    Jag hoppas verkligen att du kan svara på min fråga. Jag vet att du har skrivit lite om det här förut men inte så djupgående.
    Jag och min man vill jättegärna flytta ner mot stockholm. Vi har tänkt oss kanske Norrköping eller någon liknande stad nära stockholm. Vi är så less på att bo i staden där vi bor nu. Den är så liten och det finns ingen framtid för oss här.. Känner oss så begränsad och att vi inte lever livet så som vi vill..
    Hur gjorde ni när ni flyttade till göteborg?Bodde ni på hotell/vandrarhem under tiden ni letade efter boende och jobb?
    Vi har börjat kolla runt lite efter jobb och boende men det är ju inte det lättaste att hitta, speciellt boende.
    Jag hoppas att du svarar!!
    Älskar din blogg. Får så mycket inspiration ifrån dig!
    Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish