Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Finaste ljusen

Alltså jag är helt kär i dessa ljus. Har köpt på mig hur många som helst i olika färger och med olika dofter. Älskar hur dom sprakar också! Låter lite som en öppen spis. Så mysigt.

15909511_10211660372126179_339234535_n

Detta doftar gudomligt!

Kommentarer

  1. Elin

    Aldrig haft dom ljusen själv men blir sugen på att köpa ett 😀
    En fråga, hur har ni fäst ert armeringsnät på väggen? Kram

  2. Lena

    Hör inte till inlägget, men hur bäddade ni i barnvagnen första tiden? våran lilla kommer 18 mars, och vi (läs jag) är kluven till hur det ska bäddas. Kommer ha body och byxor, raggsockor och en overall (inte thermo men sån där tjockare mysig overall). Ska ha en tjock filt över bebis att bädda ner den med, men, funderar på underlaget, är ju en madrass med till vagnen, men funderar på om man ska ha ett fårskinn. Sen, kudde? Hade ni det? Hjälp!!
    Kram 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi bodde i Göteborg och det var inte så kallt så hade bara åkpåse + en liten nalleoverall på Jason.. Hade vi bott i Norrland då vet jag inte hur vi hade gjort.. I februari när vi flyttade upp så var han ändå fem månader och då körde vi bara åkpåse och tjock overall från polarn och pyret + en extra yllefilt mellan honom och åkpåsen om det var kallt, stor kram 🙂 <3

  3. Emina

    Hej! Jag har en liten fråga som jag försökt googla men inte hittat, haha.. Angående kalaset ni hade för Jason! Finns det något inlägg där du berättar mer detaljerat hur ni gjorde under hela dagen, eller skulle du vilja svara i den här kommentaren? Vi funderar på att ha ett heldags-kalas för vi har så stor släkt, men jag vet inte alls hur det ska fungera.. Hur gjorde ni med presentöppning och tårtan? Vanligtvis brukar man ju typ öppna alla paket vid en tid och skära upp tårtan och fika alla tillsammans en viss tid, men hur gör man om man har kalaset löpande över hela dagen? =) Och vad kostade tårtan ni beställde förresten? =)

    Haha ledsen för jobbiga frågor men känner mig så stressad och kluven över kalaset, haha!

    Massa kramar!!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi gjorde bara så att vi hade drop-in mellan typ 10 och 16 och alla fick komma när dom ville 🙂 Jättesmidigt och man fick prata med alla då alla inte kom samtidigt. Tårtan skar vi upp direkt dom första kom och sedan fick alla fika allt eftersom dom droppade förbi! Presenterna öppnades eftersom. Minns inte exakt men tror det var runt 3000:- vi betalade för den.. 🙂 <3 Kram kram och verkligen ingen fara!! Lycka till med allt <3

  4. Evelina

    Hej Gabriella. Alltså jag har haft en riktig skit vecka. Vet inte riktigt varför jag skriver till dig. Men jag har fått SÅ elaka kommentarer och de har gjort mig så ledsen. 😢 💔

    Jag har gått igenom riktigt tunga och tuffa saker i mitt liv för 10 år sen då jag var 17 år. Jag blev utsatt för sexuella övergrepp av en okänd äldre man som hade kopplingar till mitt gymnasium. Efter det tappade jag hela min självbild o självkänsla o självförtroende. Jag fick höra att jag var en slampa h***a fnask fi**a och mycket mer. Jag var bara 17 år så HELA min värld förstördes. Jag fick höra att jag fick skylla mig sjäkv för att jag blev utsatt för att jag ”klädde mig som en sån som vill bli våldtagen” och DET GJORDE JAG INTE! Jag var väldigt konservativ som tonåring. Så jag har det hemska bakom mig. Jag fick diagnosen PTSD då jag var 18 år och det var också tufft och jag lever med min diagnos idag. Idag är jag frisk. Blev friskförklarard 2011.

    Men allt det här har gjort och gör att jag är skör när det kommer till utseende och min personlighet. Och nu sen jag blivit vuxen fått två barn så har jag funnit lugnet i livet. Men då tyvärr så stöter jag ihop med personer som inte är snälla.

    Jag gjorde för någon månad sen en hårförlängning och förtjockade håret på en salong. ( Något jag längtat efter) Jag färgade håret också till brunett är sandblond annars men har aldrig gillat det.. Och jag har varit hos en nageltjej och gjort naglar. Och jag har börjat sminka mig. Inte varje dag och ingen krigsmålning utan jag gick på kurs och lärde mig vardagsminka. Jag har mått väldigt bra av detta och även köpt lite nya kläder.

    Och nu har jag fått så sjukt elaka kommentarer från både släktingar och bekanta och vänner till mina vänner.
    Jag har fått höra att jag är FALSK som ändrar mitt utseende och alternerar det med löshår lösnaglar osv. En person sa ” Jaha när ska du fixa brösten då? när ska operationerna börja?” Jag har också fått höra att jag inte blir bättre för att jag ändrar mitt utseende och att de är taskigt mot min man. Du är ju inte personen han blev kär i. Och det värsta var en släktings fru som sa att bara för att du ser snygg ut nu ändrar de ju inget av det som hände förr.

    Alltså det är mer också. Men blir så långt och vill inte skriva en mörk deppig kommentar. Fast jag är SÅ LEDSEN har inte så många riktiga vänner har jag insett efter det här.
    Jag ville bara skriva av mig och jag är så glad att du finns att läsa din blogg får mig att må bra. För att se dig vacker och sminkad osv gör att jag får min självkänsla tillbaka. Tack för att du finns! Tack för att du läser det här också.
    KRAM

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men älskade du!!!!! Vilken kommentar.. Sitter här med tårar i ögonen.. <3 du är ju helt fantastisk och sååå stark!!! <3 <3 <3 vill verkligen skicka tusen peppkramar till dig. DU ÄR BÄST!! <3 <3 Skit i sådana där kommentarer. Så hemskt att behöva höra så. DU ska trivas i skalet du lever i och ingen annan så vad dom tycker spelar ingen roll. DU får göra vad du vill med både yttre och inre på dig själv så länge du mår bra av det!! <3 Skickar en stor kram och tack själv!! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish