Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tired mama

Hej vänner!

Here we go again.. Tunga nätter round tre (tror jag att det är). Vi har haft en kille som alltid sover bra om nätterna men i perioder så har det strulat ordentligt. Jason vaknar till under natten för att sedan stanna vaken i ett par timmar. Och det slutar med att vi inte somnar ordentligt förrän runt två/tre på natten. Dessa perioder är alltid i samband med att han får tänder och nu på senaste så har han fått fem nya! Han har i princip hela munnen full av små gaddar nu och det ser så himla gulligt ut, haha.

Aja, vi får göra det bästa av dagen ändå! Idag ska jag försöka rå om mig själv för att piggna till lite. Ta en lång dusch, skrubba fötterna (mina hälar är typ som sandpapper), måla tånaglarna, ha i inpackning, ansiktsmask.. Ja, allt det där! Känner verkligen att jag behöver det för att komma in på ett bättre spår. Hade ju en så himla dålig dag igår och vill försöka vända detta nu idag.

Hur mår ni förresten? Hoppas att svaret är ”bra” och att ni får en toppen dag! Kram <3

15970383_10211692988821576_1367692172_n15979023_10211692988621571_939669452_n

Vill passa på att tipsa er om detta ”snabb”bröd! Superlätt och supergott. Och rejält mättande =) Vi gjorde det igår och åt med ägg på.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Marika

    Jag vet att Jason äter bra, men precis så som era nätter är nu hade vi när vår dotter var ungefär lika gammal! Ungen hade fram tills dess sovit kanonbra, hela nätter från 3 dagars ålder mm… men, förklaringen var hunger. När hon fick mer mat totalt över dagen men framför allt precis innan läggning sov hon hela nätter igen. Ingen antydan om hunger alls från vår älskling men resultatet bekräftade. Så, om han äter mer och mer vanlig mat kanske mjölken börjat sina och han håller sig inte mätt hela natten.
    Hoppas ni får sova snart igen!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa vi har provat det med 🙂 vi kliver upp och ger honom mat också för att testa men han vill oftast inte äta. Varken mat eller yoghurt eller gröt. Bara litegrann! kram kram <3 och tack för att du delade med dig!

  2. Profilbild
    Emmie

    Ett tips för fötterna! Sluta skrubba dom och börja istället smörja in dom dagligen med fotsalva. Skrubbning funkar inte utan det är salvan som mjukgör och återfuktar vilket leder till härliga fötter!

  3. Profilbild
    Veronica

    Min son är 3 dagar yngre än din son och vi har det exakt som ni beskriver! Han vaknar upp under natten och stannar uppe i ca 2 h. Läggningen på kvällen tar även längre tid. De befinner sig i utvecklingsfas 9 och då står det att sömnen kan strula lite. Har läst att flera har det som oss. Vår son har också tänder som håller på att komma upp så det blir ju inte bättre. Nu ska jag också passa på att sova middag då det förutom nattvaket även blev en tidig morgon 🙈

  4. Profilbild
    Emma

    Tack för bästa bloggen:) Du är verkligen inspirerande! Ha en härlig dag! Alltså Jasons rum är bara sååå fint, vill ha allt till mina lille sons rum! Kram

  5. Profilbild
    Anette

    Förstår känslan! Vi har haft det så i 4 månader nu, lite sömn och mycket vakenhet. Känner mig mer död än levande de flesta dagarna!

  6. Profilbild
    Maria

    Blev dina fötter så efter att du fått Jason? Mina blev helt förstörda när jag fick min son för ca tre månader sedan! Filade och smorde och ingenting hjälpte tills jag testade baby foot (dedär påsarna som man sätter på fötterna och sen ramlar massa hud av) och det funkade såååååå bra. Gjorde det för två månader sedan och mina fötter är fortfarande supermjuka. Tips!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa dom blev värre efter det faktiskt.. Trodde inte att det hade med det att göra. Åh, tack för tips! Har testat det förr en gång men får göra det igen, kram <

  7. Profilbild
    Moa

    Hej fina! Jag har funderat på en grej. Har du nånsin funderat på att sluta med sociala medier? Jag har en 8månaders och hinner knappt hänga med i mina egna sociala medier som att kolla flödet på Instagram, Facebook, kolla bloggar osv. Och det är ditt jobb och något du MÅSTE göra varje dag, året om. Tappar du lusten någon gång och bara känner att du inte orkar? Du är grym❤
    Jag håller förresten alla tummar och tår att ni blir gravida och får bebis i år. Ska bli så kul att följa ännu en graviditet. Din graviditet med Jason följde jag slaviskt och önskade en graviditet och bebis själv. Och se där, imorgon blir han hela 8 månader. Livet är väl för fint!❤
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! 🙂 jaa, det har jag! Men i och med att det är min inkomstkälla just nu så väljer jag att fortsätta. Hade jag inte tjänat pengar på det så hade jag nog slutat (iallafall för stunden) då det tar MYCKET tid! Och när man har ett litet barn så har man inte alltid den tiden utan får pressa in den när man hinner.. Nu har ju F varit pappaledig också så då har jag haft lite mer tid över till bloggen och så 🙂 men ja, det är mycket jobb med sociala medier. Mycket mer än vad man kan tro när man ser det utifrån! Sedan älskar jag ju relationen till er som läser och att prata med er i kommentarsfältet och så 🙂 <3 men åååh tack <3 du är också grym!! OCH SÅ underbart!!! <3 livet är verkligen fint. Tack för att du hoppas för oss, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish