Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nytt till köket + en liten förklaring

Jag har länge velat slå till på kastrullerna från Eva Solo och nu var dom nedsänkta rejält! Så jag slog till. Dessa tre kastruller ska ju egentligen kosta 2700:- men jag fyndade dom för cirka 1300:- istället. Och så slank det ner stekpannor i varukorgen med då dom var på REA och vi behövde nya. Och så en snygg skärbräda från House Doctor + fyra fina muggar från Rörstrand, en ostkniv och lite smått från Nicolas Vahé. Jättenöjd med allt!

Handlade från hemsidan ”kökets favoriter” och detta är inte ett sponsrat inlägg. Har betalat för allt helt själv. Anledningen till varför jag nämner det är för att jag fick en kommentar på denna bild på instagram igår där en person tyckte att jag borde skriva att inlägget är sponsrat. Men nej, jag har betalat helt själv! 2758:- fick jag betala =) Tråkigt att man ska behöva förklara men lika bra att göra det en extra gång ibland.. Om inlägget är köpt av ett företag så skriver jag alltid ”inlägget är i ett samarbete med” högst upp i inlägget. Däremot så tipsar jag gärna om saker jag genuint tycker om och gillar, ställen/butiker där jag handlar osv =) Bara för att jag skriver ut var jag har handlat betyder det inte att jag har fått det gratis. Så nu vet ni! Kram!

15978408_10211692988541569_578005110_n

En välbehövlig påfyllning till köket =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Cissi :)

    Åååh!!! 😍 Har ni hunnit testa kastrull och stekpanna? Hur är dem?

    Kan du ”recensera” dem efter att dem använts en tid? Jag är ute efter stilrena/fina som även har bra kvalité. Ej bränner fast och ej börjar få slitage efter 3-4månaders användning :/

    Jag köpte en billig och (enligt säljaren) BRA stekpanna med vit beläggning som bara skulle vara att skölja av efter användning osv. Den stekpannan håller värmen väldigt ojämnt. Den bränner fast i mitten och har även blivit sliten (lixom sprucken) i beläggningen trots plast/träslev. Den är inte ens 1år gammal 👎 Behöver nyyyy!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Dom är JÄTTEBRA 😀 har dom ju sedan förr och dom har hållit sig fina i typ två år 😀 så rekommenderar dom verkligen, kram

  2. Profilbild
    Camilla

    Vad tråkigt att folk alltid antar att det är sponsrat! Jättefint iallafall. Så roligt att shoppa saker till hemmet 🙂 Kolla gärna in vår youtube-kanal! Länk hittar du på min blogg!

  3. Profilbild
    Sara

    Hej Gabriella! Jag läste en kommentar där någon hade skrivit vad du/ni tänker och tycker om adoption ? Du skulle gärna få skriva ett inlägg om detta:) skulle vara så intressant! Stor kram till din underbara familj<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish