Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Godaste frukosten just nu

Jag är en person som går i olika frukost”perioder”. Just nu gillar jag mackor och juice och ibland är det havregröt eller bananpannkakor som gäller. Visste ni att jag älskar smörgåsgurka på mackan? Och som den är också för den delen.. Skulle kunna äta den direkt ur burken, hehe..

15941593_10211660368006076_1490275065_n

Älskar!

15935608_10211660371446162_1670356317_n

Denna juice testade jag för första gången här om dagen. Jättegod!

Kommentarer

  1. Profilbild
    sanna

    Hej😊 vi ska åka utomlands med vår dotter som ör 8 månader när vi åker. Tänkte kolla om du har några tips vad man ska ha med sig, tips hur man lättast underhåller bebis på planet osv. Kram

  2. Profilbild
    Emma

    Hej!!
    Har några frågor skulle bli jätteglad om du svarade på dom.
    1. Jag fick en liten kille 3 november 2016 som jag har samsovit med från dag 1 för att det är mysigt och blir lättare med amning. Möts ständigt av kommentarer att det var onödigt o köpa säng till han och att om vi inte börjar med att han sover själv kommer ni få det jätte jobbigt senare osv. Har sett att Jason sover i eran säng, har folk kommenterat det eller hur har det varit för er? Börjar redan bli trött på sådana kommentarer.
    2. Hur får ni till erat privatliv när Jason sover i samma säng 😇 min sambo vill inte göra någonting när han ligger i samma säng😂.
    3. Hur är era läggningsrutiner med Jason?

    Tycker din blogg är den bästa och så sjukt inspirerande.
    Hoppas du vill svara på mina frågor.❤
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej hej! Nej, har aldrig fått kommentarer om det. SÅ sjukt att folk ska lägga sig i! Alla barn är olika och har olika behov och jag hade ALDRIG lagt Jason i egen säng som det ser ut idag. Han har ett stort närhetsbehov och vi vill ge honom det han behöver. Vissa barn vill ju sova själva från tidig ålder men varför ska man kämpa ditåt när man inte vill det själv och ens barn inte heller vill? Jag passar på att ta vara på dom åren han vill sova med oss. Han lär ju inte vilja göra det när han är 14 direkt 😉 Så SKIT i sådana kommentarer. Du vet själv bäst vad som är bra för dig och ditt barn <3 Vi får till privatlivet på andra ställen, hehe. Vi har ju andra rum i lägenheten så man får ta det någon annanstans 🙂 Soffan är ju lika bra, hihi 🙂 Jag ammar alltid till sömns men när jag inte är hemma så kan F också lägga honom. Då brukar han stryka honom på ryggen, nynna en sång och varva ner med honom först. Sedan somnar han oftast av sig själv efter en stund 🙂 detta kan jag dock inte göra då han aaaalltid vill ha tutte när jag ska natta 😛 KRAM <3 och tack!<3

  3. Profilbild
    Evelina

    Ville bara säga att du är en så stor inspiration och jag har börjat äta mer vegitatiskt nu sen jag läst dina recept. 😊 Jag åt mycket kött förr, de var en ”köttkultur” i min familj. Men nu när jag har egen familj är det vegitariskt som gäller. Tack för en så bra blogg. Kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish