Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej vänner och god morgon!

Allt bra med er? Vi mår toppen! Delar med mig av en dagens status såhär på morgonkvisten:

– Igår när jag satt i bilen och väntade på F som var inne på ICA (Jason sov så vi kunde inte gå allihop) så hör jag ett konstigt ljud och ser att alla lampor i bilen tänds. Jag fattar först ingenting men inser sedan att det är bakluckan som har åkt upp av sig själv. Var så himla konstigt då den hade hållit sig stängd under rätt så lång tid och vi hade åkt i bilen ganska länge. Tur att den inte åkte upp under tiden som vi var i trafiken iallafall!

– När jag hoppar så ilar det i en av mina tänder, haha. Det är seriöst det knäppaste jag har varit med om  (okej, kanske inte men ändå) och jag misstänker att det kanske är ett hål på gång. Jag har aldrig haft hål i tänderna så jag ska vara lite extra noggrann med att borsta dom och använda tandtråd nu så får vi se om hålen håller sig borta. F har inte heller haft hål i tänderna någonsin! Så vi hoppas på att Jason får ärva vår tandkvalitet vidare då vi verkar ha rätt bra tänder trots allt =)

– Hemmaträning fick det bli igår trots att tanken var att gå på pass till en början. Men att träna hemma funkar minst lika bra! F åkte iväg till sin farmor med mini så jag fick egentid deluxe i ett par timmar. Efter träningen så körde jag ett varv med dammsugaren, skrev en handlingslista, läste bloggar och bara hängde i soffan. Verkligen såå härligt med tystnad omkring sig. Det behöver man ibland.

– På tal om handlingslista så har jag börjat tycka att det är roligt att jaga erbjudanden och handla billigt och bra. Jag skriver ner vad alla butiker har på extrapris och sedan inhandlas det under veckan. Det låter kanske larvigt men jäklar vad vi sparar pengar i månaden när det kommer till matkontot nu! Och det känns nästan lite som en ”sport” att utmana sig själv i och se hur bra man lyckas. Förra månaden tror jag att vi handlade för cirka 4000:- och det är BRA för att vara oss. Heja! Någon annan som gör likadant?

– Jag ringde till tandläkaren för att kolla hur det går med min tandställning och under tiden som jag stod i kö så kopplades radion på och jag trodde till en början att någon pratade med mig och började prata tillbaka, haha.. Oftast får man ju höra någon musik eller så men vad roligt det var att få lyssna på liveradio istället. Bra idé! Blev nästan lite snopen när dom väl tog emot ett samtal då jag blev så insatt i samtalsämnena. Dom pratade om brott!

– Jag har beställt en ny åkpåse och lite annat smått till Jason! Längtar tills det landar här hemma! Håller även på att göra om i hans rum och ni ska få läsa mer och se slutresultatet sen.

Önskar er en toppendag! KRAM <3

15942511_10211682275633753_1696417305_n 15978564_10211682275953761_39655429_n15970198_10211682275593752_516613155_n

Gårdagens träningskläder! Dom är helt nya och jag älskar dom! Får sådan motivation av nya kläder att träna i  =) Och vilken färgkick!

15970691_10211682275673754_1889928438_n

Tack för alla fina ord om golvet förresten! Vi är så himla nöjda verkligen =) Ser ni att vi har en ny tvbänk också!? Tycker att det blev bra.

15978502_10211682276273769_1912620759_n

Haha alltså Jason.. Första parkett när det kommer till Fåret Sean.. Gillar era barn också det programmet?

https://www.youtube.com/watch?v=zz8EasCCZQA&feature=youtu.be

En liten filmsnutt från när vi var på IKEA =) Gillar ni långa vloggar, korta små snuttar eller en blandning av båda? Berätta gärna så att jag kan göra youtubekanalen bättre.

Kommentarer

  1. Johanna

    Haha, jag måste bara kommentera det du skrev om din ilande tand… Jag har varit med om PRECIS samma sak. När jag hoppade eller typ studsade fram så kändes det i en hörntand. Jag vet fortfarande inte varför det var så, men det försvann efter ett tag och inget hål har jag heller 🙂 Jätteknäppt. Kram på dig! <3

  2. Cecce

    Hej! Din kropp är ursnygg och helt perfekt!
    Jag är en tjej som oxå har stor byst och normalvikt, det enda som jag vill träna bort är fettet från armarna, jag kanske uttrycker mig fel nu men vill så gärna ha smalare armar så jag kan bära linne.
    Får otroligt dåligt självförtroende pga det.
    Har du tips på hur man kan få smalare armar?
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack! Blir så glad!! <3 åh, jag vet faktiskt inte.. Tror inte att man kan punktförbränna så.. Jag tror man får träna mycket biceps, triceps och axlar för att få formen där <3 någon annan i kommentarfältet kanske har tips? STOR Kram och glöm aldrig att du är perfekt som du är <3

  3. Emma

    Hej!
    Jag hittar inte tv bänken på Ikeas hemsida,vad heter den? Är ute efter något liknande,måste få upp tvn på väggen då lilleman börjat intressera sig för tvn haha!
    Kram!❤

  4. Emma

    Jag kollar alltid igenom veckans reklamblad från Coop och de två Ica vi har i Lycksele. Skriver ner vad för mat som finns i varje butik och handlar sedan på den affär som hade bäst erbjudanden 😊 gör alltid en matlista från mån-mån och handlar då hem allt som behövs till veckans middagar! Storhandling är bra grejer det 😊👍🏻👍🏻

  5. Rebecca

    Det kan bli så med ilning i tanden när man stampar i golvet om man haft förkylning som satt sig i bihålorna! Brukar själv få så. Man kan köpa nässpray med kortison i (dämpar svullnaden) så brukar det gå över inom ett par dagar! ☺️
    Bästa bloggen har du! Kram ☺️

  6. Nenne

    Hej Gabi kan du göra en till apartment tour? eller fota alla rum ur alla vinklar? Ditt hem är GOALS, vill ha bra bilder på allt som inspiration 😀

  7. Petra

    Måste bara säga att jag har haft precis samma sak med tanden som du beskriver, att det gör ont/ilar när man hoppar. Helt sjukt och trodde jag var ensam om det haha. Har heller aldrig haft hål och visade sig att det inte var det då heller, så oroa dig inte 🙂 ingen aning vad det beror på dock..

  8. Sanna

    Hej! Vill bara säga att jag tycker ni är otroligt fina föräldrar, man blir varm i hjärtat när man ser dig och f med lilla j.❤ och Jason verkar väldigt harmonisk….kram på er

  9. Trebarnsmamma

    Här jagas det konstant erbjudanden/extrapriser (för att ha råd med hus). Bra månader landar vi på 4500, sämre på 7000. Då handlar vi i stort sett bara eko, till två vuxna, och tre barn (snart 9, 7 och 2).

    Hur får ni ner ert till 4000, med då mycket ”dyra ingredienser”. Jag tycker vi lever på gröt med hemgjort äppelmos, hembakat bröd, baljväxter och rotfrukter 😉 Det är i stort sett bara kaffe, smör och ost som vi handlar som är lite dyrare.

  10. Nikki

    En blandning av både långa och korta vloggar tycker jag är bra! 🙂 Ibland finns det kanske inte så mycket att prata om eller filma och då är det bättre med en kortare vlogg än att det blir utdraget liksom, även om dina vloggar aldrig är tråkiga:) Kram!

  11. Vanja, 20 år och mamma till Freya

    Vi har börjat att skriva ner vilka middagar vi ska äta under kommande vecka, och sedan handlar vi allt på en gång. Så slippar kompleteringshandla.. Innan storhandlade vi en gång i månaden och sedan kopleterade vi under veckorna, men då drog pengarna lätt iväg! Så vi sparar 1-2000 på att veckohandla istället! 😀

  12. Emilia

    Jag älskar alla era videos men när man får följa med er i vloggar och när ni handlar är så roligt xD Haha vad gullig Jason är när han går runt och är så nyfiken xD

    Ville bara säga tack att du svarade när jag kommenterade för flera dagar sen och du verkade bli glad xD Gjorde min dag så mycket bättre. Ville bara tacka dig igen för att vara så inspirerande och vara dig själv. Har depression och svårt att sova så att titta på era videos och läsa don blogg får mig att må lite bättre.
    Tack för att du finns Gabriella och uppdaterar här så ofta
    Kramar från Göteborg

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh kul att du gillar 😀 <3 men åååh vad glad jag blir! Självklart svarar jag fina du!! TACK själv <3 stor, stor kram

  13. Annie

    Så som du beskriver med din tand har jag också känt och frågade min tandläkare vad det kan bero på. Han sa att om man är förkyld så kan det vara att bihålorna blir svullna och därför trycker mor nerverna i tänderna! Kanske kan vara en förklaring för din del också? 😊

  14. Erika

    Hej Gabriella! Jag tycker att din blogg är en av dom absolut bästa, man blir alltid glad av att gå in här, plus att jag tycker verkligen det känns genom datorskärmen att ni båda är fina, snälla, godhjärtade människor 🙂 jag undrar vad som hände med er nya vagn? Hade ni inte en ny crescent? Ser bara er gamla på bilder o youtube. Var ni inte nöjda med den? Många kramar till er alla.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack!! <3 vi har kvar den men tyvärr så upplevde vi inte att den gick så bra i snön här uppe i Umeå. Vi har ju jättemycket snö här! Så vi använder den gamla då den funkar lite bättre för oss i just snön, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish