Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

CARMEX

Jag upptäckte denna mirakelprodukt för läpparna för några dagar sedan och är helt fast! Förstår inte hur jag har kunnat missa denna tidigare (och då har jag ändå testat väääääldigt mycket produkter för just läpparna)! Hade helt fnasiga, såriga och torra läppar men på bara några dagar är det helt borta. Brukar tycka att alla dessa läpprodukter mot torra läppar inte håller så länge på läpparna men denna gör att dom känns bra i flera timmar efter att man har lagt på. Jag köpte mitt på ICA för under 50-lappen, supertips! =)

15909698_10211660368966100_217485783_n

Har ni testat? Annars gillar jag HURRAW och Försvarets hudsalva med.

Kommentarer

  1. Sofia

    Den är inte vegansk :/ Skrev du inte att du skulle börja försöka luta mer åt vegan hållet.
    Hurraw är ju det! Fortsätt med det istället.

  2. Malin

    Carmex är det enda som funkar på mina vintertorra läppar. 🙂 brukar använda försvarets hudsalva också, men Carmex funkar bäst!

  3. Fennie Gistedt

    Hej Gabriella!
    Det är jag som skrev till dig i en annan kommentar ( som jg inte hittar nu, haha!) om att jag ska flytta till Göteborg. Datum och allt är spikat, och jag har lyckats berätta för alla i familjen, så jag skrev ett inlägg om det. och kände att jag inte kunde låta bli att nämna om ditt fina svar du gav mig senast. Inlägget är ganska rörigt, skrev bara precis som jag kände och tänkte. Länkade självklart din blogg också och nämnde dig vid namn, tänkte bara se om det var okej att jag skrev så om dig och din fina familj! Är det inte så är det bara att du skriver det så tar jag bort / ändrar det! ( inlägget – http://nouw.com/mystories/nervos-med-en-gnutta-angest—gabriella-28447258 )
    Har så sjukt mycket ångestladdade tankar och är så galet nervös. Ska säga upp mig från jobbet denna veckan och har redan sagt upp lägenheten. Har också Mailat dig om detta, tänkte att det var bättre så än via kommentarer här, vet inte vad du tycker men du får absolut välja! 😅❤️
    Har ingen att bolla med riktigt som förstår mig.. 😕 så lite jobbigt att vara ensam dag in o dag ut, börjar snart prata emd min katt om allt, craaazyyyy, hahah! 😅😂🙈❤️ ne men du förstår nog.. flummigt här med men nog lite sådan jag är.. hahah!

    Hoppas allt är bra med er! ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååååh!! GRAIS!! 😀 såå spännande!! <3 kommer att gå så himla bra fina du! Önskar dig lycka till!! Du kommer nog vara sååå nöjd med detta beslut sen. Lita på dig själv 🙂 <3 du fixar detta! Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish