Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Microblading – tatuerat ögonbrynen

Vet att många av er önskade ett inlägg med före/efter-bilder på ögonbrynen och mer information så här kommer det! =)

Jag gjorde mina bryn hos Amanda på Creative Beauty här i Umeå. Du hittar henne under namnet @amandanicolina på instagram =) Jag och Amanda har känt varandra i flera år nu och jag litar verkligen på henne då hon är petnoga och perfektionist när det kommer till sitt jobb. Hade nog inte vågat tatuera brynen hos någon som jag inte kände och litade på till 1000%!

Iallafall så hade jag ju SÅ mycket frågor och funderingar innan så tänkte att jag kan besvara mina egna frågor åt er här nedan (gissar på att dom flesta som ska/vill göra samma sak undrar samma sak som jag gjorde. Och hojta till om ni undrar något mer så svarar jag såklart.

Vilken variant och typ av bryn är detta?

Amanda är utbildad inom PhiBrows av Gissel Cures (@gnailseyes). Finns ju olika utbildningar att gå men jag tycker själv att denna verkar absolut bäst om man kollar på bilder. Ser så naturligt och fint ut,

Gjorde det ont? 

Det kändes! Jag har rätt hög smärttröskel och upplevde mest att det stack till lite och sved lite smått. Men ont kan jag inte påstå att det gjorde. Man får dessutom bedövningssalva efter ett tag och då känner man ingenting.

Tar man bort brynen först eller tatuerar man på dom befintliga brynen?

Man noppar ju till brynen så att dom passar in i formen som man ska tatuera. Men man tar absolut inte bort mer än nödvändigt utan låter det naturliga brynet vara kvar.

Vad kostade det?

Amanda tar just nu 3500:- och då ingår ett återbesök.

Hur är läkningen? 

Dom läker relativt fort och man tvättar och smörjer dom ofta under den första tiden. Mina har läkt jättefint hittills och jag har inte alls ont idag! Känner mig lite öm bara.

Något att tänka på?

När man precis har gjort brynen så är dom lite mörkare än vad dom kommer att vara efter några dagar. Dom blir några nyanser ljusare då.

Untitled-1

FÖRE/EFTER =) Här ser ni att jag redan hade rätt mycket egna bryn! Vi har ordnat till formen och gjort dom lite tätare bara. 

image2

Här hade vi ritat upp mallen!

image5

Och här var tatueringen precis nygjord!

image6image8

Jag ska visa er bättre efterbilder när det har läkt. Färgen är som sagt väldigt mörk till en början =) Så återkommer om några dagar med det ”riktiga” resultatet om ni vill se? Och hojta om ni har fler frågor så ska jag svara så gott jag kan. Jag är så otroligt nöjd och kan inte sluta spana in mina nya bryn! Kan spegla mig med dom hur länge som helst, haha =) Älskar dom verkligen och det hade inte kunnat bli bättre! Ska bli roligt att se hur dom kommer att se ut när dom har läkt.

Kommentarer

  1. Emma

    Hejje! Hur ser brynen ut nu när det har gått ett drygt år?? Är du fortfarande nöjd med själva proceduren? Är själv sugen på att fixa, men skulle vilja höra lite åsikter när det har gått en tid.

  2. Matilda

    Hej Gabriella, blev jätte fint! Jag vill också tatuera mina ögonbryn , osäker på om du ammar fortfarande eller du slutat men är det OK att tatuera även medans man ammar? Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack!! Åh, vet faktiskt inte, maila Amanda eller skriv till henne på instagram så kan hon nog svara 🙂 man får inte välja färg utan dom anpassar den efter vad man har för naturliga färger 🙂 jag har den näst mörkaste, kram

  3. Ida Hilli

    Åh så fint 😍 Kanske ska kolla upp det där, skönt att slippa sminka sig och fylla i brynen när man snart har två små att ta hand om 🙈 Btw, hör av dig om ni vill ses snart =) Kram

  4. Sara

    Hej! Jag måste verkligen bara fråga.. Är jättetacksam om du svarar!
    Jag bloggar på vimedbarn.se men varje gång jag laddar upp en bild så försvinner den när jag publicerar inlägget.. Är det någon inställning jag måste göra? Har letat info ÖVERALLT men hittar inget så tänkte försöka med dig som bloggar med wordpress <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men såå konstigt!! vet faktiskt inte.. Maila deras support så hjälper dom dig. Dom är jätteduktiga och löser allt snabbt, kram <3

  5. Matilda

    Hej Gabriella! Jag undrar hur länge det sitter i alltså håller det förevigat eller blir det ljusare och ljusare med tiden så tillslut försvinner det. Dina blev verkligen jätte fina så blev så sugen på att testa det själv, kram Matilda.

      1. Matilda

        Jag har en till fråga. Hur lång tid tog det att gör? förstår att det kan ta olika lång tid beroende på hur mycket man ska fylla i men hur lång tid tog det för dig:) Kram!

  6. Malin

    Hur länge håller tatueringen om man räknar med återbesöket också? Det ser superfint ut och jag bor också i Umeå så man blir ju lite sugen! 🙂 Vart ligger salongen förresten?

  7. Emma Siljehult

    Phi är de bästa!
    Vår Sadaf på Sweet Ambrosia Stockholm har också Phi-utbildningen. Och hon är såååå populär. Hon ska göra mina med. Och INGEN får ens noppa mina bryn 😉

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish