Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Snapchat

Följer ni oss på snapchat förresten!? Tycker att det börjar bli roligt att hålla på i den appen nu (vilket jag verkligen inte tyckte förut, haha) =)

Untitled-1

Lite bilder från idag =)

15879202_10211656694434239_211272458_n

Och igår hade vi upp mot -26 grader! Galet så kallt..

Kommentarer

  1. Christer Eklund

    Gillar inte Snapchat-appen.
    1: Det gamla försvinner
    2: ergonomiskt så fungerar den inte som man själv vill osv.
    Dock gillar jag att använda vissa funktioner när man väl lärt sig. Tack för envisheten om att lära sig nya saker!
    Jag är en ”historiknörd” vill ha gammal chatthistorik kvar osv.

  2. L

    Hejs Gabriella och Fjodor!
    Några frågor till er båda. Hur bra kan F prata finska? Hur upprätthåller han sin språkkunnighet lixom? Kan han prata ryska? Har ni funderat på att åka till Finland och isåfall vartdå? Umeå och Vasa är ju väldigt nära. Vad gillar ni för namn på kanske kommande barn? Vad har ni för tips på hur man bibehåller en sund och vegetarisk livsstil?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han pratar ganska bra 😀 nej han pratar inte ryska! Jaa, vi kanske får åka dit någon dag 🙂 vi har faktiskt inga namn alls som vi gillar just nu.. Men det kommer väl när det är dags <3 tror att det är viktigt att äta varierat och att inte snöa in sig så mycket på att det ska vara vegetariskt. Då fastnar man nog lätt. Byt ut köttet mot ett vego-alterntiv istället och ät precis som "vanligt". Ska man göra köttfärssås kan man göra den på vegofärs, ska man göra kyckling kan man byta mot quorn och tillaga på samma vis, ska man äta någon gryta kan man byta ut köttet mot bönor men annars göra som man alltid gör och använda samma ingredienser för övrigt. Det behöver inte alls vara svårt, kram <3

  3. Amanda

    Har länge funderat på att tatuera mina ögonbryn, men det har inte blivit av, än… haha.. Men det jag undrar är hur det blir med de naturliga brynen? får man hålla på o noppa osv så att inte de växer ut ”under”? om du förstår vad jag menar? haha.. skitsvårt att förklara, men hoppas du förstår, annars får jag försöka förklara ytterligare än gång! 😉

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Man låter dom naturliga vara kvar! 🙂 man noppar bara bort det som ligger utanför ”mallen” man följer 🙂 KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish