Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fyra från gårdagen

– Vi åkte till IKEA igår för att inhandla vår nya tvbänk men flera delar till den var slut.. Så vi fick snällt stoppa tillbaka allt som vi hade plockat på oss och åka hem igen. Bättre lycka lite senare i veckan! Då hoppas vi att alla delar har kommit in så att vi kan få upp den på väggen.

15822279_10211628066878568_131382306_n

– Igår gjorde F supergod äggröra med paprika och champinjoner. Och så stekte vi grönkål till! Tycker att det är så jäkla gott! Helt beroende av det och så är det ju nyttigt med. Perfekt! Vi vill äta mer veganskt och jag skulle gärna sluta med ägg men tycker att det är så svårt att ersätta med något annat. Vad kan man äta istället? Vet att man kan göra ”äggröra” med bland annat tofu så ska sätta mig in i det hela lite mer och testa mig fram.

15871202_10211628066958570_1942816822_n

– Det finaste man har sätter man på bordet!? Älskade unge vad vi är kära i dig! Var tvungen att knäppa lite bilder på honom vid ballongerna innan vi tog ner dom =)

15871332_10211628066918569_1973020850_n

– Och förresten! Visst är tulpansäsongen igång nu!? Tycker att tulpaner är världens finaste blomma typ! Eller ja, kanske inte finaste men dom känns sådär krispiga och våriga på något vis. Helt klart en favorit hos mig när det kommer till snittblommor. Och att dom finns i så otroligt många färger är ju bara ett stort plus. Här hade jag köpt 20 tulpaner för 79:-. Hur bra!? Dom är så himla fina.

15871219_10211628066838567_744244147_n

Gillar ni kamerabilderna förresten? =) Testade att fota lite i dagsljus och alltså HJÄLP så fina bilderna blir med kameran när det är ljust ute. När det är mörkt blir dom gula och fula, hehe… Så kvällstid är mobilen bättre tycker jag.

Kommentarer

  1. Nathalie

    Ett litet fototips. Du nämnde att bilderna blev fula och gula. Vet inte vad du har för kamera. Men du kan iallafall ställa in något som heter vitbalans, förkortas WB i dom flesta kamerorna. Om du väljer symbolen som ser ut som en lampa eller ett lysrör om du fotar på kvällen inomhus så kommer bilderna inte bli lika gula. 📸👌🏼☺️

  2. Evelina

    Alltså tullpanerna var ju bara SÅ UNDERBARA! Älskar färgen. Lite sådär romantisk men också upplyftande och upp piggande. Jag har också mycket snittblommor hemma. Tycker det ger en levande känsla i hemmet och jag blir allitd glad av blommor och mår liksom bra av att se en behaglig färgklick. Själv är jag mer såld på rosor men dessa var som sagt UNDERBARA. Blir alltid så glad och inspirerad av dig. Du är så himla fin som människa och person. KRAM.

  3. Sandra

    Har en liten äggallergiker här hemma så vi äter inget som innehåller ägg. Vi har köpt NoEgg, ett veganskt pulver som blandas med vatten. Det använder vi till både matlagning och bakning 👍
    Har inte provat att göra äggröra men det skulle kanske funka. Finns bland glutenfritt!

  4. N

    Hej! Jag undrar om du fortfarande ammar din son? Ammar nämligen min 20 månaders fortfarande och känner mig rätt ”ensam” om det… H*n älskar att ammas och det är det enda sättet för att lyckas sova ned osv. Grejen är den att vi såååå gärna vill försöka få ett syskon till barnet, men min mens verkar inte ska komma förrän jag slutar amma… Så hur gör man? Hur fasen tänker man? Vill ju som sagt absolut börja försöka få till nästa, samtidigt som jag har så svårt att neka lill*n bröstet. Skulle känna mig så jäkla elak och hemsk då. Vi ammar morgon, kväll, natt, vid sovning mitt i dagen samt ibland oftare. Flaska eller napp har aldrig någonsin fungerat. Får typ huvudvärk av att fundera på detta. Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, ammar fortfarande mycket och ofta.. Direkt han vill <3 förstår hur du tänker fina du! Jag har funderat flera gånger på att sluta bara för att bli gravid men det känns så fel.. 🙁 kram kram

  5. Sandra

    Åhh vilken fin bild på lillen<3 Orkar inte vänta längre tills min lilla kille äntligen ska komma! Bara en månad kvar!!:)

  6. Jeanine

    TIPS! Om du vill att tulpanerna ska hålla mycket längre så ställ ut dem på balkongen under natten eller in i kylen, dagen efter tar du ut dem byter vatten och låter dem stå framme under dagen.
    Då håller dem oftast mer än en vecka 🙂

  7. elida

    Det går alldeles utmärkt att göra omelett på kikärtsmjöl istället för ägg, tycker själv att det blir godare dessutom. Och i bakverk och sånt brukar det funka fint att ersätta ägg med kikärtsspad 🙂

      1. Ann

        Ett tips: handla på Bondens marknad. Den finns i Umeå och det är närproducerat/närodlat. Du får träffa odlaren/uppfödaren och prata med dom om hur maten hen säljer är producerad.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish