Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

2017

Fick frågan om jag inte kan berätta lite mer om mina förhoppningar, mål och drömmar inför detta år och självklart kan jag det. Har ju redan nämnt det mesta men kan lägga fram det i punktformat i detta inlägg =)

– Äta ännu mer veganskt! Vi ska utmana oss själva här hemma med att dra ner på mejeriprodukter ännu mer i vardagen. Det ska bli spännande att se hur det går. Det blir nog inga större ändringar då vi äter till 90% veganskt redan men det är roligt att se om vi kan ta det ännu lite längre.

– Få in mer rutin på youtube! Detta känns så viktigt! Vill att vi ska lägga upp klipp lite mer på rutin och inte bara då och då. Har ett mål om att få upp två videos i veckan detta år. Vi får se om jag lyckas! Jag ska göra mitt bästa iallafall.

– Ställa Jason i kö till förskolan! Han ska inte börja ännu på ett bra tag! Men jag vet att det är lång kö och det börjar bli dags att planera lite och göra en plan för hur detta ska se ut. Vi börjar med att hälsa på hos lite olika ställen och så får vi se vad vi gillar bäst. Vi har dock redan hittat en förskola som vi nästan är 100% säkra på! =)

– Sluta skrolla igenom mobilen ”bara för att”! Detta är något jag gjort alldeles för ofta. Har blivit mycket bättre nu i slutet av 2016 och ska bli ÄNNU bättre under 2017. Nu låter jag oftast mobilen ligga i ett annat rum när jag umgås med familjen. Det känns bäst så! Någon annan som känner igen sig i detta? Tänk hur mycket vi stirrar ner i våra mobiler egentligen.. Och när jag umgås med Jason så är det verkligen ett big NONO! Vill inte missa en sekund med mitt barn. Med undantag för om jag ska ta kort på honom såklart, då kan mobilen få komma fram en liten stund.

– BLI GRAVID! Vår största dröm nu under detta år, helt klart! Dom flesta som jag följde under graviditeten med Jason är gravida igen och vissa har redan fått ett till barn. Vet att det inte är en tävling och jag VET också att det är olika för alla! Men stressen finns där ändå då vi verkligen har önskat ett syskon under cirka ett års tid nu. Varför kan inte jag? Varför kan inte vi? När blir det vår tur? Var sak har sin tid och det är jag medveten om. Men man får hoppas och drömma och hålla tummarna! Jag håller tummarna för vår familj och vi får helt enkelt se när det är dags för oss. Detta är varken ett mål eller något jag förväntar mig utan helt enkelt en dröm.

11693243-10207226944733265-1365478234-n

– Inte ha så höga krav på mig själv! Detta är en viktig punkt. Jag måste sänka kraven och förstå att jag duger som jag är och att det jag gör är nog bra. Jag tror att det är rätt vanligt att unga kvinnor sätter press på sig själva! Man ska se bra ut, ha ett fint hem, vara en bra partner, vän, mamma.. Jag ska vara snällare mot mig själv i år har jag bestämt.

– Arbeta med min självkänsla! Jag har grymt självförtroende men kass självkänsla. Jag vet att jag kan klara det jag vill men jag tycker inte att JAG duger som jag är. Jag ska damma av Mia Törnbloms böcker som jag har här hemma i förrådet och börja göra övningar för att stärka mig själv igen. Mitt mål är att en vacker dag bli min egna bästa vän och att ha en känsla av att jag är perfekt som jag är till 100%.

– Inte stressa så mycket! Även denna punkt är viktig. Jag har lovat mig själv att inte stressa över småsaker. Jag stressar otroligt mycket i vardagen över typ.. allt. Stora som små saker! Det är inte hälsosamt för mig eller någon i min omgivning. Jag är medveten om problemet och jobbar redan aktivt med att påminna mig själv om att stressa ner. Detta ska jag bli ännu bättre på under detta år. Jag tror att denna punkt och dom två punkterna ovan går hand i hand. Jag ska helt enkelt jobba en hel del med mig själv och mitt inre.

– Vårda mina relationer! Jag ska fortsätta att umgås mycket med vänner och familj, nära och kära! Jag tycker att jag har varit bra på det även under 2016 och det ska jag fortsätta med under hela detta år. Är så tacksam över alla fina människor som jag har i mitt liv.

– RESA! Vi vill göra iallafall en resa utanför Sverige i år hela familjen. Det är roligt att upptäcka tillsammans. Vi vill åka till Grekland (vet inte var än) eller Barcelona i sommar! Så det blir mest troligt något av dessa resmål.

– Lägga mig i tid! Jag vet att inga dagar/nätter är dom andra lika med ett litet barn men jag ska börja göra mitt bästa när det kommer till att sova. Istället för att se på film med F när mini har somnat så ska vi börja gå och lägga oss vi med! Det börjar bli slitsamt att somna runt tvåsnåret.. Tyvärr är det så det ser ut dom flesta kvällarna hos oss.

– Spara! Vi har bestämt oss för att inte sätta några tydliga mål för exakt hur mycket vi ska spara. Vi hade satt ett mål för någon vecka sedan men har ångrat oss nu och strykit exakta belopp från listan. Det slutar alltid med att vi blir besvikna och det vill vi inte bli i år. Så vi gör om och gör rätt! Vi vill spara pengar men vill också känna att vi kan leva och ha roligt utan att behöva ha ångest för det. Så till skillnad från andra år sätter vi nog inget mål detta år och ändrar oss helt där. Vi ska spara men utan krav. Det ska kännas roligt!

– TRÄNA! Jag ska fortsätta träna massor under 2017. Det får mig att må bra och det är något jag vill göra oftare än vad jag gör idag. Jag har perioder där jag tränar mer och sådana perioder vill jag ha mer av under detta år. Jag har dessutom rätt nyligen fått hem massor med nya träningskläder som jag längtar efter att få inviga.

12398958_10208220031039802_2056087281_n

Ett preggo på gymmet under 2015 =) Vad har du för mål, drömmar och förväntningar under 2017? 

Kommentarer

      1. Miirox

        Vad duktig du e! En fråga, vet att du tog upp det för ngr mån sedan men jag får fortf ingen mail när du svarar mej =S Så jobbigt o behöva leta upp medd för att se svar, är det något som andra oxå har problem med? Tänkte iom att man fyller i sin email när man ska kommentera, måste juh utgöra en funktion?! Kram!

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Men tack <3 ååh, förstår.. Så konstigt.. Tror att man ska få mail faktiskt men kan dubbelkolla med LOPPI, kram <3

  1. Anonym

    Om du slutar amma så ska du se att mensen kommer igång riktigt och du blir gravid om du slutar tänka på det 😊 Och även ta ta reda på när du har ägglossning så ni prickar in dom dagarna runt ägglossningen 😊

  2. Ebba

    Gud vad era vloggar är mysiga och inspirerande!! Har följt dig länge där men såg nu att du även har blogg – spännande. Lycka till med dina mål. Håller tummarna med graviditeten! Kram <3

  3. Malin

    Hej! Brukar verkligen aldrig kommentera men såg att du fått så många kommentarer på detta inlägg om att du måste sluta med amningen helt innan du kan bli gravid igen. Vill egentligen bara skicka lite pepp och säga att det behöver man visst inte. Jag blev gravid igen när min son var 1år och då hade jag helammat länge och ammar fortfarande nattetid. Dock så hade jag fått mens 2ggr innan jag blev gravid men medan jag helammade. Så amma på om det är det som känns rätt för dig och Jason. Alla är olika och bara för att det funkat för mig (och många fler jag känner) kanske det inte gör det för dig men att amma behöver absolut inte betyda att man inte kan bli gravid. Önskar er iaf all lycka!

  4. Jenny

    Jag känner igen mig på punkten att inte ha så höga krav på mig själv i skolan. För jag tycker sällan att mina prestationer är på topp vilket jag alltid vill. Även om det jag gör är bra, för det går väldigt bra i skolan så måste jag tänka på att det räcker om jag gör mitt bästa för mer än så går inte! Vill också inte jämföra mig med de andra i klassen utan köra mitt eget race:) Hoppas ni får ett fint år<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur! Det är så vanligt och typiskt att känna så tror jag 🙁 tack för att du delade med dig <3 DU är grym som du är och kom ihåg att inte tävla mot någon annan än dig själv. STOR Kram och detsamma<3

  5. jennifer

    Om ni är sugna på Grekland så kan jag varmt rekommendera Kolymbari och hotellet Avra Imperial. Underbart fint, super bra mat och jätte fina pooler med super trevlig personal! Vi var där på en barnfri semester förra året och har bestämt att åka tillbaka med barnen i sensommar/höst. Jag har BF med vårt 3 barn 1 juni så måste vänta några månader till med att boka men längtar såå =)
    Kramar till dig och din fina familj <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh tusen tack för tips fina du 🙂 Och såå spännande 😀 grattis till er!! <3 är så avis! Kram kram fina du <3 <3

  6. Maria

    Mitt barn är snart fyra och jag kan lova dig att ALLA runt oss fått syskon för länge sedan och nu börjar alla med mycket yngre barn få syskon😳Vissa stunder känns det jobbigt men vi har av olika orsaker inte kunnat/velat ha barn tätt. Tror verkligen man får försöka att inte jämföra sig vad gäller detta! Se det positiva- ni har verkligen kunnat ge er son 100%uppmärksamhet och fokus. Det finns fördelar med att få syskon med längre mellanrum, till exempel är det ju spännAnde för första barnet om det verkligen förstår att det ska fp syskon och kan prata och uttrycka sig. Lycka till med dina mål!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår det.. <3 Jaa, det finns ju för och nackdelar med allt såklart. Det har du ju rätt i! !:) TACK för pepp och stöd <3 kram

  7. K

    Vi delar samma dröm för 2017: att bli gravid!!
    Vi försökte i över ett år innan vi blev gravida i höstas. Min mens var superregelbunden så vi förstod ingenting, varför blev det ingen bebis!? Vi är ju unga och friska.

    Lyckan var otroligt stor när vi plussade, men 2 veckor innan julafton fick jag en stor blödning vilket var ett missfall i vecka 9. Vi hade tänkt att berätta för alla på jul, så hela julen kändes bara fel.
    Efter att ha varit superledsen och besviken hoppas vi på att vi blir gravida snart igen!

    Jag hoppas att du också får uppleva en graviditet under 2017 <3

  8. Saara

    Förstår inte varför folk är så hatiska när det gäller att fortfarande amma när man vill bli gravid. Så fort avslaget försvann fick jag min mens. Jag som hade hoppats på att vara ”blödfri” i några månader. Vi alla är olika och kvinnokroppen fungera olika. Jag ammade och har blivit gravid igen, Min son är ett år och vi har sluttat amma, men är som sagt är på smällen igen.. Vill bara ge lite perspektiv och förstår verkligen er som vill gärna ha syskon. Stor kram till er kvinnor och speciellt dig Gabriella som vågar vara så öppen. Love youre blogg!<3

  9. Mikaela

    Åh jag hoppas också på att bli gravid under 2017. Dock helst under senare delen av året. Har en son på snart 3 år o en tjej på snart 9 månader o tycker att det är väldigt lagom åldersskillnad. Men finns ju inga garantier. Hoppas det ska gå lika smidigt att bli gravid nästa gång som tidigare. Ser dock inte jättemycket fram emot själva graviditeten i sig pga tidigare erfarenheter. All lycka till er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 låter ju helt underbart 🙂 Nej, det finns ju verkligen inga garantier så man får bara hoppas <3 kram och detsamma!!

  10. Linda

    Hej! Jag väntade barn samtidigt som dig när du väntade Jason. Skiljer bara 1 månad mellan våra killar. Hade ganska svårt att bli gravid och fick missfall innan. Sen äntligen fick vi Alexander i november 2015. Jag har helammat till november 2016 och i augusti 2016 blev jag gravid igen med en liten lillasyster som kommer nu i maj. Jag fick aldrig tbx min mens och jag helammade så de går att bli gravid ändå! Självklart olika för många men stressa inte! Mitt bästa råd, va jätte stressad efter mina missfall och den här gången tänkte jag inte ens på de och vipps så va ja gravid, fortare än vi tänkt 😉 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul!! 🙂 <3 beklagar dina missfall 🙁 kan knappt förstå hur det måste kännas <3 och STORT grattis!! <3 <3 Tack för peppen och stödet fina du 😉 det är ju nog så det funkar, hihi. KRAM

  11. Christer Eklund

    Jag förstår din längtan efter ett nytt barn och att bli gravida. Har du testat akupunktur? Testat lite alternativa vägar? Slutat amma? Massage? (Massage i bland annat fötter och vid hälarna/hälsenorna har punkter för just äggstockar för er kvinnor och samma punkter har även för oss män med testiklar).
    Jag förstår frustrationen, även om jag inte själv har ett förhållande och att vi vill skaffa barn. Men jag är ensam och jag själv lever med vissheten att inte kunna skaffa barn normalt. Alltså är jag kort och gott – steril.
    Men eftersom ni redan fått 1 barn, så kan det ibland dröja eller att ni slutar med amningen tvärt och väntar på att amningen ska upphöra och att ni förhoppningsvis får igång mensen. God lycka och lyckönskningar till er båda för att få bli med barn igen!

  12. K

    Min största längtan och målet under 2017 är också att bli gravid!!! Denna längtan och att gå och vänta. Vi hade försökt i över ett år när vi blev gravida i höstas. Jag hade börjat överväga om det var något fel på någon av oss, men sen kom det äntligen, det där lilla plusset på stickan. Men efter att ha mått superdåligt i flera veckor och gått ner flera kg så började jag blöda. Och precis 2 veckor innan julafton fick jag missfall i vecka 8+. Vi skulle ha berättat för släkt och vänner på jul, sorgen var enorm till en början och hela julen blev ett riktigt antiklimax.

    Men nu verkar kroppen vara återställd efter missfallet så nu önskar vi inget annat än att få bli gravida igen!

    Jag hoppas att både du och jag och alla andra där ute som längtar får plussa under 2017 och att bebisen kommer ut hel och levande!!! Många kramar till dig.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men underbart med ett sådant mål!! <3 förstår.. tack för att du delade med dig. Och så starkt av dig att gå igenom en sådan sak. Önskar dig ALL lycka och berätta gärna hur det går. STOR Kram <3 <3

  13. Evelina

    Jag har en del mål inför 2017. Eller kanske mer sånt som jag vill nå upp till.
    Jag och maken tänker gifta om oss med varann förståss i sommar. Så ett mål är att börja träna så jag kommer i brudklänningen igen. Vi är redan gifta sen november 2013 men gifte mig i en annan klänning då för var gravid med vår son då. Var inte så långt gången men blev stor rätt fort.
    Så gifta mig och träna är två mål.
    Jobba med min självkänsla och självförtroende. Jag känner igen mig i det du säger. Har sjukt bra självförtroende men så sjukt dålig självkänsla. Så tänker jobba med mig själv. Sen vill jag få igång något eget drömmer om eget företag eller att göra något eget som kan utvecklas till egen verksamhet med tiden. Som jag sen ska kunna leva på fullt ut.
    Sen ska jag fortsätta på spåret att sätta gränser och inte ställa så höga krav på mig själv. Jag hoppas att jag lyckas med det mesta 😊 Och jag önskar dig lycka till och håller tummarna att ni får plussa! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men underbara och rimliga mål!! 🙂 Så härligt <3 tack för att du delade med dig och tack för peppen, kram <3

  14. Rebecca

    Måste ställa en fråga… ni verkar ju så himla mysiga och harmoniska! Men, har ni aldrig tappat tålamodet med Jason? Rytit till lite eller bara suckat över att han inte blir nöjd vad ni än gör? Eller är han aldrig missnöjd!? Känner mig som världens sämsta mamma ibland när tålamodet tryter… vore så tacksamt om du gjorde ett inlägg om detta ämne!

  15. Sarah

    Jag e 13 o har väldigt dålig självkänsla och självförtroende när det kommer till vissa saker😕Och jag försöker jobba på det men jag vet inte hur😐Vet att jag har suttit o gråtit och varit ledsen över hur dålig jag känner mig även om jag vet att det inte är sant😓Har du något tips på hur man kan bli mer säker i sig själv?❤️Kram, du är en stor förebild Gabriella!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår <3 läs böcker om självkänsla och självförtroende! Gör övningarna i böckerna 🙂 Det har hjälpt mig ENORMT faktiskt hur larvigt det än låter. En kvinna som skriver så bra om det heter Mia Törnblom så kika på hennes böcker <3 KRAM och tack för så fina ord <3

  16. Amanda

    När du gör videosar, då kan du väl fortsätta med ”dagens fråga” i slutet på videon så som du hade förr? men sen vet jag inte vad som hände, för det har du ju inte haft med på läänge nu 🤔

  17. Hanna

    Hej.
    Förstår dig att det är jobbigt när man verkligen försöker och det inte blir en bebis. Våran dotter är nu 6år och har försökt med ett syskon väldigt länge men de vill inte funka. De gick fort att bli gravid med henne. Det som är jobbigt att släkt och även vänner tjatar ”hon är sex år och har inga syskon. Du måste skaffa ett syskon till henne. Du borde ha gjort de för länge sedan” Herregud att folk inte tänker ibland. Man kanske inte kan få fler? Jag svarar bara ”inte än”. Senast idag träffade jag på en granne ”men se så stor hon är och har inga syskon. Du måste skaffa syskon till henne” 😟

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen ellerhur <3 förstår verkligen känslorna 🙁 är så rädd att hamna där jag med.. Vill så gärna och min värsta mardröm är att vi inte ska kunna 🙁 <3 Blir så arg på folk som säger sådär också.. man måste verkligen TÄNKA PÅ vad man säger för man vet aldrig vad någon annan går igenom <3 kram

  18. Kirunabon

    Har för mig att du tidigare skrivit om att Jason ska vara hemma tills han börjar riktigt skolan…men nu skriver ni att han ska på förskola. Har ni tänkt om angående det? Om ni blir gravida i år, kommer ni gå hemma med båda barnen då eller fortfarande ha Jason på förskola i så fall?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, har aldrig skrivit det vad jag vet. Har skrivit att han ska börja när han är runt 3/4 år och tänker fortfarande i samma banor. Tänker att han får börja tidigast när han är två och ett halvt om han visar att han ”behöver” det 🙂 Får vi ett till barn så kommer vi ha båda hemma samtidigt i så fall tror jag.. Har Jason redan börjat förskola kanske han dock får gå kvar några få dagar och några få timmar i veckan så att han får behålla den tryggheten iallafall 🙂 KRAM

  19. Jennie

    En dröm vi delar är att också bli gravid igen 😍 vår tjej är född augusti 2015. Nu längtar vi! Har ”försökt” med syskon länge så hoppas på 2017 nu 😊 det jobbiga är dock när släkt och vänner kommer så snällt med ”är det inte dags för syskon snart?” 🙁 vet inte hur jag ska hantera det längre, blir så ledsen eftersom vi försökt så längre. Vill ju inte heller ”förstöra överraskningen”. Mannen blev dock trött på att hans mamma tjatade om syskon jämt så han sa rätt ut hur det låg till. Men ska man verkligen behöva göra det? 😢

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh vad spännande 😀 <3 förstår det fina du!! Hatar att få den kommentaren och om jag påpekar att jag blir stressad så får jag svaret att jag får skylla mig själv att dom frågar just för att jag har berättat att vi vill ha ett till barn :/ Håller med dig, kram och lycka till med bebis <3 berätta gärna hur det går 🙂 <3

  20. Ella

    Vill ni bli gravida är det skippa amningen helt som gäller, så länge du ammar kommer kroppen inte igång med ägglossning. Tyvärr eller vad man ska säga så är ju amningen ett skydd mot graviditet, vissa blir gravida ändå men många måste sluta helt samt vänta in ägglossning ett par månader efter detta, vissa äglossar första månaden efter oxå! Alla kroppar är så olika men kroppen brukar fatta galoppen ganska snabbt bara du ger den chansen. Tips är oxå att kolla med stickor om du ägglossar som du ska efter avslutad amning. Lycka till!

  21. Sabrina

    Hej! Tack för din underbara blogg!
    Jag och min sambo hade det jätte svårt att bli med barn, visade sig att jag har PCO (får endast ägglossning ca 1-2ggn per år) det är många kvinnor som inte vet att de har det. Fick iaf ägglossningstabletter och blev gravid redan första månaden! Nu är vår lilla plutt 4 månader 🙂 Tänkte att det är värt att kolla hos en gyn för vet hur frustrerande det är att aldrig plussa! Ha det så bra <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack för fina ord!! <3 tack för att du delade med dig fina du <3 får kolla upp om det tar lång tid för oss igen, kram kram och detsamma <3

  22. M

    Jag skulle vara mer än lyckligast i världen om jag fick ett barn! Vi har försökt nu i ca 1.5 år och haft 2 missfall i vecka 12.
    Bara vi får ett skulle det göra hela min värld ❤️

  23. Johanna

    Vilka bra mål! Du är verkligen inspirerande, man mår bra av att läsa din blogg!

    Jag vill dra ner på min köttkonsumtion och bli bättre på att laga vegetarisk mat. Recept på bloggen uppskattas massor!

  24. Hanna

    Om du fortfarande ammar så kan det vara anledningen till att du inte blivit gravid. Har läst att det kan påverka jätte mkt. 🙂 no stresd

  25. Matilda

    Ta inte detta på fel sätt.
    Men, många använder ju amning som ”preventivmedel”. Vet att det gäller helamning och att det absolut inte är ett säkert preventivmedel. Men tänker att om ni försöker bli gravida kanske du ska försöka sluta amma helt för att maximera chanserna.
    Tror och hoppas att din dröm går i uppfyllelse i år!
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är nog så det ser ut för oss 🙂 <3 tror inte jag kommer bli gravid förrän jag slutar amma helt, kram <3

  26. Malin

    Jag och min sambo har försökt i 2 års tid och haft 4 missfall så vi längtar också och jag förstår precis din längtan! Känns som om alla i våran krets fått barn vilket gör att det blir mer press fast det inte borde vara så. ❤

  27. Diana ..

    Men shit vilka grymt roliga mål!! Ganska lika mina vissa av de, så som att jobba med sig själv, bli starkare etc. Samma med att stressa mindre, ha mindre krav på mig själv, mindre mobil, mer tid med barnen etc.
    Du när det kommer till att ha ett syskon till din son, jag förstår att du vill ha NU men om du är lika stressig som jag är så är det nog bra om det inte blir för tätt. Det är den värsta stressen jag någonsin har känt på i mitt liv, att ha två barn tätt inpå födda (skiljer 16 månader). Jättekul för de men jag har nästan gått in i väggen med jobb, blogg, barn, familjelivet i sig och husliv och någonstans där ska man köra träning och vänner etc. HJÄLP! så ta det lugnt, det kommer sen (klyscha) men tro mig, det kommer bara bli MER stressigt med två.
    Hoppas ändå att du får din vilja igenom såklart men kanske när du uppnått målet att lära dig att stressa mindre.
    Och om du lyckas det, säg till hur du lyckades för jag har då inte hittat vägen än.

  28. Anne

    Är de inte möjligen så att dom som fått två barn så tätt antingen har skippat amningen helt eller slutat amma tidigt? Som jag förstått det så är det väl ändå rätt OVANLIGT att få tillbaka mensen medan man ammar? Jag förstår dock din känsla, jag började själv längta efter ett till barn direkt efter förlossningen med ettan.. Men FÖRSÖK ändå att inte sätta så mycket press och stress i att bli gravid medan du ammar. Det blir liksom en ond cirkel (mvh en som är expert på att noja över saker). Ni har inte funderat på att sluta amma för att lättare kunna bli gravida? Annars tycker jag att ni ska ta en sak i taget och njuta av jason och amningen!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det stämmer 🙂 ingen jag vet har nog blivit gravid under tiden som dom ammat 🙂 <3 tack för att udd elake med dig fina du och tack för peppen. STOR Kram <3

  29. Sylvia - mamma och gravid igen

    Kan inte du skriva ett inlägg på vilka bloggar du följer? Jag började följa dig då vi var gravida samtidigt (min dotter blir ett på torsdag) och jag är gravid igen med BF i april, så hade varit kul att hitta fler mamma/gravid bloggar 🙂

  30. Linn

    Hej! Vill skriva att ni inte är ensamma i er syskonlängtan! Vi har försökt sen i våras o håller på än. Vår dotter blir 5 i augusti så nu vill vi verkligen plussa. Att vi börja så ”sent” är för jag inte haft fast jobb o det kändes viktigt o ha innan ett barn till men nu när allt det fallit på plats bara vi längtar så mycket… tycker alla blir gravid till höger o vänster o känns så orättvist. Varför måste vi kämpa så?!? 😣😭 jag hejar på oss! Tills vi plussar får vi glädja oss att vi faktiskt lyckas en gång o ge oss tusan på att lyckas en gång till.
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh förstår fina du <3 tack för att du delade med dig. Håller verkligen med dig! Och önskar er all lycka. STOR KRAM <3 <3

  31. Emelie

    Bra mål och rimliga ☺ vill komma igång och röra på mig efter graviditeten dottern är 8 veckor och hennes bror 26 månader ☺ ta mig tid blir nog ett mål att försöka genomföra 💪 vårda relationer är alltid viktigt och detta viktigt även i år 😍 njuta av min tid hemma (gillar att jobba) så måste tänka att jag skan jobba hela livet sen så dags att njuta av tiden hemma med barnen 😘 min viktigaste punkt ☺

  32. Felicia

    Kommer ihåg att du frågade om tips på solpuder för ett tag sen. Jag använder ett från the balm super bra !! & det bästa är att deras smink INTE är testat på djur:)

  33. F

    Jag förstår ifall du inte vill sluta amma för Jasons skull. Men varför då fråga dig själv varför du inte kan bli gravid? Mensen måste ju komma tillbaka först 🙂

        1. Hanna

          Jag blev gravid under tiden då jag fortfarande ammade min dotter på 1 år och 3 månader, men då helammade jag inte fick, MEN jag hade fått tillbaka mensen så jag märkte direkt att jag var gravid. Men det är ju så olika helt klart!! Många säger ju att det ej funkar när man ammar, men tror det kan variera för alla. Min vän blev gravid när hon helammade sin lilla son på 9 månader, och hon hade ej fått tillbaka mensen alls, och hin märkte att magen bubblade ovanligt mkt, men det var en bebis som låg därinne i v 20😍så upptäckte hon sin graviditet inte förrän halva tiden!! Hin teodde ju bra mensen uteblev för att hon ammade.
          Men lyckades till och ni kommer säkert bli gravida detta år❤❤❤

          1. Gabriella Joss
            gabriellajoss

            Tack för att du delade med dig fina du! SÅ häftigt att upptäcka graviditeten så sent ändå 😀 kram kram <3<3

    1. Amand

      Mensen måste inte komma tillbaka för att man ska kunna bli gravid, man har ägglossning innan mens och det är ju innan ägget hinner släppa som man blir gravid 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish