Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gott nytt år mina fina!

Hej fina vänner!

Vill önska er ett gott nytt 2017 såhär ett par timmar i förskott. Vad har ni för drömmar och visioner inför kommande år? Några speciella mål eller nyårslöften? =) Jag ser fram emot 2017 och välkomnar året med öppna armar. Jag tror att året som komma skall kommer att vara det bästa någonsin hittills i mitt liv. Min stora dröm och förhoppning är att få tillbaka min mens och få ett plus på stickan. F är övertygad om att vi kommer att bli med barn igen detta år och min magkänsla säger faktiskt detsamma. Vi får väl se! Annars hoppas jag att vi får hålla oss friska och krya och att vi har livet på vår sida.

Jag är tacksam över 2016 och allt som det har givit mig. Jag hade aldrig kunnat tro att drömmen om ett barn skulle uppfyllas och att vi nu har en son här hemma som är hela 14 (!!) månader gammal. Jag känner en frid och en lycka. Jag är så sjukt lycklig och så länge jag får ha min familj så kommer jag alltid att vara det. Dom är mitt allt! Tänk att jag och min fina man har byggt upp allt från grunden. Allt vi har idag har vi slitit och kämpat för under snart sju års tid. Jag är stolt över oss och allt vi har åstadkommit.

Och förresten! Jag har bloggat i tre år nu! Startade en ny blogg på for.me under januari 2014 och sedan dess har jag skrivit inlägg vecka ut och vecka in. Tänk hur mycket som har hänt med bloggen sedan dess!? Tack för detta fina år underbara ni! Och jag ser fram emot många fler år med er alla. Ni är som vänner för mig hela högen! Är så glad att vi har varandra och kan dela allt från tankar, vardag, åsikter, relationsproblem, barnrelaterat och annat här bland kommentarerna. Så tack igen <3 Tack för att du är just du! Och jag önskar DIG en fantastisk, inspirerande och alldeles magisk start på 2017! <3

15800876_10211593587336601_220478193_n

Här är dekorationerna som vi har hängt upp (inte sugrören såklart men det andra, haha)! Ni får se hur allt såg ut imorgon! Och om ni följer mig på instagram (@gabriellajoss) så får ni se redan under dagen =)

15782000_10211593587296600_1517798084_n

Gårdagens mat! Grönsaker som vi hade stekt med svarta bönor, dill och havregrädde + ris.

15801807_10211593587536606_1748752918_n

15801488_10211593587136596_1921078218_n 15801095_10211593587096595_940986122_n

Följer ni oss på snap också? Uppdaterade ganska flitigt där igår faktiskt. Här är några bilder därifrån. Ni ser ju ganska direkt vilket filter som vi gillar mest. Jason älskar det och blir så glad när han får en hundnos och små öron! Kolla hans glädje på bild nummer två, haha =)

Kommentarer

 1. Lisa

  Jag har aldrig några nyårslöften.. 🙂
  Men jag hoppas det kommer bli ett bra år för mig och familjen..
  Det blir något helt nytt för mig och min sambo då vi väntar på bebis nu i Januari.
  Eller jag har varit med förut, men det är hans första barn, och det blir ju ett helt annat liv med en liten 😉
  Inte lika lätt att vara spontan och så som förut..
  Hoppas verkligen ni får ert efterlängtade plus nu i år <3 🙂

 2. Jenny

  Hej! Jag är 16 år (blir 17 i mars) och jag känner att jag vill flytta hemifrån, när kände du dig redo för det? Min morfar har ett helt hus som han hyr ut nedervåningen till min storebror men övervåningen är ledig, som en lägenhet. Morfar har sagt att jag får väl flytta in där om jag vill men då krävs ju ett jobb från min sida för pengar och vet inte om jag skulle klara det psykiskt med gymnasiet och allt. Hur gjorde du för att klara bo själv så tidigt? Var det jobbigt psykiskt? Tycker liksom att det redan är stressigt med skolan men vill klara mig själv, det lockar på något sätt. Kram fina du, ser upp till dig mycket<3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Åh förstår <3 jag kände mig redo när jag var 15! Ville så gärna flytta ihop med F så vi körde till 100% och det gick jättebra. Om det känns bra i magen och hjärtat så tycker jag att du ska prova 🙂 du kan ju säkert alltid ångra dig och flytta hem. Det värsta som kan hända är ju att du märker att det inte fungerar. Så ge det ett försök om du känner dig redo. Det är tungt att jobba och plugga däremot! Jag pluggade mellan 8-16 i skolan och jobbade mellan 17-21. Så man har inte mycket tid över till annat.. Men allt går om man vill och kämpar <3 kram kram och lycka till!! <3 <3 tack för fina ord!

 3. J

  Vet inte om du skrivit om detta men har du slutat amma? Jag slutade amma de få två gångerna på dagen så kom mensen som ett brev på posten (trots att jag äter minipiller) 🙂

 4. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

  Jag har ett mål för 2017 men inget nyårslöfte!

  Får förfrågningar om föreläsningar ganska ofta men än då länge har jag aldrig tackar ja. Har sä stora prestationskrav på mig själv så jag vill ju göra det så förbaskat bra! 2017 ska dock bli året när jag håller min första föreläsning, läskigt!! 🙂

 5. Amanda

  Alltså din blogg, så rolig att läsa! 😀 hur många barn vill du/ni ha? 🙂
  2017 har jag som mål att kunna komma ner i spagat, jag kunde det förr nämligen när jag var yngre och gick på gymnastik och nu när jag har sätt gamla bilder från gymnastiktiden så vill jag så gärna komma ner i det igen, haha, bara för att lixom, hade ändå varit liite kul!! 🙂
  Sedan så kommer jag att söka jobb som tågvärd nu när jag ÄNTLIGEN har åldern inne, och jag hoppas innerligt att jag får jobbet då jag har velat bli det så länge! 😀

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men tack!! <3 Tre barn känns bra tycker vi! Men kan lätt tänka oss fler 🙂 Låter ju hur bra som helst. KRAM och lycka till!

 6. Jenny Josefin

  Gott Nytt År, världens raraste och mest underbaraste familj! ❤️✨ Önskar er ett fantastiskt år och håller tummarna för att dina önskningar går i uppfyllelse. Du är verkligen bara värd det bästa i livet och jag är så otroligt tacksam över alla underbara inlägg med bilder du delar med dig av, finns ingen som sprider så mycket inspiration, livsglädje och ren och skär lycka som du och din familj alltid gör! Kramar i massor till er alla och jag ser framemot att fortsätta följa er, min topnoch blogg!! 😍✨🎊 LY ❤️

 7. Ida

  Hej! Jag har hört att om man inte har fått tillbaka sin mens när det har gått mer än ett år sedan förlossningen ska man kolla upp det! Jag vet ju dock inte om det var sant eller inte. Bara tänkte att du kanske skulle kolla upp det. 🙂 jätte fin blogg och Jason är världens sötaste!! <33

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jag ammar ju fortfarande väldigt mycket så tror inte att det gäller för mig :/ kram kram <3 och tusen tack!!<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler