Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

VIDEOBLOGG

https://www.youtube.com/watch?v=Gxwt1KkOwqI&feature=youtu.be

Kommentarer

  1. Kajsa

    Hej Gabriella, måste först säga att åh vad fint ni har hemma hos er!! Helt i min egen smak😍 Tänkte tipsa om kameran, trycker du ner ”fotoknappen” så fokuserar kameran om och det blir bra skärpa igen ☺️

  2. Linnea

    Hej Gabriella! Har likadan kamera som er och har hört att ni stör er lite på när den hamnar i oskärpa! Kameran filmar i HD vilket också betyder att den alltid jobbar med fokus. I detta klippet klagar du på skärpan vid ungefär 12-13min in på filmen, och anledningen till att det blir oskärpa är för att du först filmar närbild på Jason och sen snabbt efter filmar på långt håll på köksbordet. Om du väntar ett tag så kommer fokuset att ändras till långt håll… Men om du inte vill vänta på att kameran ska fokusera av sig själv (vilket jag heller inte orkar vänta på hela tiden) så kan du försiktigt trycka ner knappen du tar kort med. Detta gör att du fokuserar manuellt med kameran :D! Håll alltså inne knappen försiktigt, tryck inte ner den hela vägen ner! Ibland behöver man prova detta 2ggr i rad för att kameran ska få in rätt fokus! Hoppas detta hjälper! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish