Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

I want you

Alltså jag är verkligen såå sugen på denna goding från Klong! Har rätt så nyligen fattat kärlek för den då jag tidigare tyckte att den var lite ”too much”. Vad tycker ni om den!? Funderar på att köpa den inom kort (typ när nästa lön kommer).. I silver!

klong-gloria-silver-massing-2016_0002_lager_1_kopiera_2

Helt kär i den! Finns så mycket fina inredningsdetaljer jag vill ha men det mesta kostar ju en del! Man får drömma lite och slå till när plånboken tillåter.. 

Kommentarer

  1. Amanda

    Jag har en sån fast från Sia home fashion, älskar den! Så otroligt fin men enkel. Tycker inte den är too much, snarare less is more 😉

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler