Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagen före nyårsafton

Hej vänner!

Hur mår ni? Har ni fullt upp inför morgondagen? =) Vi ska handla all mat och lite dekorationer nu under dagen och så ska vi möta upp vänner lite senare för att bara mysa och ta det lugnt. Jag är verkligen så pepp inför imorgon och vi ska ha en heldag med övernattning, äta lunch, god middag, frukost, skåla i ett glas bubbel, äta ostbricka, åka in till stan för att se alla fyrverkerier.. Åh, kommer bli så härligt! Vi ska starta 2017 på bästa möjliga vis! Måste komma ihåg att ta massor med fina bilder så att jag kan visa er sen.

Önskar er en härlig dag så hörs vi lite senare! KRAM <3

15782202_10211588557970870_447791636_n 15820427_10211588557810866_1180207047_n15782109_10211588557770865_1087582590_n

Alltså älsklingar!! <3 Är så glad att jag har dessa. Och att vi dessutom får vara hemma med våra barn samtidigt gör ju verkligen att vi får en stor möjlighet till att umgås mycket och ofta. Känns så roligt! Både för oss och för barnen.

15750228_10211588558050872_1760521534_n

Blev bjuden på så god avokadopasta till lunch! Med creme fraich, citron och mozarella.

15782094_10211588557890868_424241540_n

Och så lite gotta till efterrätt såklart =)

15801193_10211588557850867_803791170_n

Följer ni mig på snapchat förresten!? Heter ”gabriellajoss” där =) Och Tove heter ”Tovsaan” om ni vill följa henne. Hon är grym på att uppdatera och jag är sämst. Men ska försöka bli bättre! Hänger ni mycket på snap?

Kommentarer

 1. Matilda

  Tycker också att det är märkligt att du som djurvän inte tar allvarligare på fyrverkeri-frågan utan avfärdar den med att ”det är fint”. Står varje år så mycket i tidningarna om djur som far illa/springer bort/skadar sig just pga rädslan för smällarna. Läste förra året om en dräktig ko som blivit så rädd att hon sprungit i panik rätt in i ett stängsel och fastnade och dog senare. Fruktansvärt att så många djur ska lida för att vi människor tycker det är fint och kul att smälla fyrverkerier.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jättehemskt verkligen! :/ Men jag har rätt till min åsikt precis som alla andra! Man får göra det man själv tycker och respektera andras åsikter och tankar även om man inte tycker samma sak själv. Om du anser att jag inte är en djurvän för att jag tycker att fyrverkerier är fina så får det vara så. Gott nytt år! <3

 2. Matilda

  Vi har fått ställa in våra nyårsplaner då hela familjen blivit sjuk. Så tråkigt då det är lillemans första nyår så man ser ju fram emot alla ”första gången”.
  Gott nytt år till dig och din familj 🙂

 3. Jennifer

  Du verkar ju vara en djurvän men varför väljer du att stötta fyrverkerier? :/ Sådan onödig grej som många djur lider av kring nyår. Väldigt många butiker går ju till och med ut med att bojkotta just fyrverkerier för djurens skull.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Tycker att det känns roligt med fyrverkerierna 😀 vi har dock inga egna som vi ska skjuta upp men ska till stan och kika. Våra hundar har aldrig reagerat på fyrverkerier men det är såklart synd om dom djuren som har det jobbigt. Jag tycker att fyrverkerier är superkul men att man kanske borde begränsa det till att man har en fyrverkeri”show”i varje stad och att inte privatpersoner får skjuta upp massor.. Då blir ju fler djur drabbade än om man bara hade EN gemensam fyrverkeriuppskjutning 🙁 kram kram! Ha en bra kväll <3

 4. Emma

  Hej fina! Gott nytt år till er! Själv hoppas jag på att jag är på benen imorgon.. influensa! Jag undrar vart din jacka är i från? SKITSNYGG! <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Det gör jag INTE! Har uggs men kommer aldrig köpa det igen då jag blivit informerad om hur det går till när dom tillverkas. Päls använder jag inte! Ställ gärna en fråga nästa gång (ex. ”Bär du äkta päls?”) istället för att anta saker baserat på en bild. Kram och gott nytt år!

 5. Jennie, Lova och Pol

  Hej fina Gabriella! Kan du tipsa mig gällande vegetariska förrätter och varmrätter till nyår? Har du någon rätt eller något tips som du tycker är lite extra bra? Vi ska fira nyår med några vänner som är vegetarianer och jag vill verkligen kunna bjuda dem på något riktigt gott 🙂 Kram!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jag tror att man ska utgå från ”vanliga” rätter man ska göra men byta ut själva köttet. Finns ju verkligen substitut för ALLT 🙂 <3 så kör säkra kort men byt ut proteinet mot qourn, sojaprotein, tofu eller något annat gott 🙂 KRAM <3

 6. Lisa

  Jag jobbar till kl 14, sen ska jag möta upp sambon så ska vi ta en fika någonstans..
  Sen ska vi hem efter det och ta tag i resten av tvätten och disken som ligger och skräpar hehe 😉
  Man orkar ju inte ta tag i det när man jobbar, på kvällen vill man ju ta det lugnt.

  Vi ska ju inte fira nyår med några andra förutom oss själva då och vi ska inte vara hemma så har inget att fixa med..
  Alltså du får lägga av att visa bilder på massa goda grejer blir ju så sugen haha 😉
  Speciellt när det är bilder på choklad och grädde (chokladälskare)
  Du har inte möjligtvis receptet på den pastarätten?
  Det såg jättegott ut..

  Ha en underbar dag 🙂

 7. Lena

  Hur ser du på detta med fyrverkerier/smällare? Tänker på alla djur som är livrädda för smällarna och ljuset som blir av dom.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jag tycker att det är fint med fyrverkerier! Köper inga själv men ska in till stan och kika på showen dom har där 🙂 hade önskat att varje stad hade EN uppskjutning där alla fick vara med och kika. Så hade minimalt med djur blivit drabbade. Just att så många privatpersoner står och skjuter på sina gårdar och vid skog och vatten gör ju att fler djur tar skada av det hela.. Nej, hade nog inte köpt några själv men förstår folk som vill göra det.. Synd om djuren är det ju såklart :/ kram <3

 8. Louise

  Hur gör ni med hundarna på nyårsafton? Törs ni lämna dom ensamma med tanke på ljudet från alla raketer? 😊Tänker om dom blir rädda 😩 Har själv hund och skulle aldrig lämna han ensam på nyårsafton.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jaa, vi vågar lämna dom i några timmar. Dom har aldrig brytt sig om fyrverkerier och sådant 🙂 <3 jätteskönt för oss och för dom! Men synd om alla hundar och andra djur som får det jobbigt 🙁 KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish