Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Beställt till nyår

Har beställt lite smått till nyår och det ska bli så himla roligt. Nu är vi taggade till tusen på att fira in 2017 med våra älskade vänner. Hur ska ni fira? Berätta gärna =)

Skärmavbild 2016-12-28 kl. 01.47.59

Cupcakeställningen ska vi ställa mat på och inte cupcakes. Ni får se sen hur jag har tänkt mig =)

Kommentarer

 1. Eliza

  För mig blir det middag, massa gotta och spelkväll med lite vänner. Då vi är två som är gravida, jag och min bästa vän(!!!) och kommer finnas en 2åring och en 10 månaders med oss också, så det blir nog en väldigt mysig, lugn kväll! Gott nytt år på er fina!

 2. Felicia

  Du var en av anledningarna till att jag en dag för länge sen tog steget och blev vegetarian. Blev så jävla ledsen när jag såg Jasons pälsmössa idag på instagram. Du är inte längre en förebild utan lika inkompetent som alla andra som bidrar till djurplågeri. Usch. Du har förlorat en trogen följare.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men usch på dig som skriver hårda ord och hoppar på utan att ens veta sanningen. Det är inte äkta päls på mössan. Önskar dig en fin dag och skickar en kram. Gott nytt år!

  2. Lina

   Men alltså VA!? Vad är det för fel på folk när man bara hoppar på en utan att egentligen veta sanningen!? Nä usch och fy för dom som dömer och drar förhastade slutsatser utan att veta sanningen. Blir bara så jävla less att det fortfarande finns sådana som skriver just sånt där utan att egentligen veta något om saken, så fult och dåligt. Om man nu vill hoppa på någon sådär över något så ta fan reda på fakta först. Du är en GRYM förebild Gabriella!

   1. Gabriella Joss
    gabriellajoss

    Men ellerhur.. Så tråkigt att bli påhoppad på grund av några bilder.. Man vet liksom ingen bakgrund alls utan baserar sina ord på något man tror. Fuskpäls kan verkligen se ut som riktig päls nu när dom är så duktiga på att göra den.. Man kan ju fråga istället för att gå på så hårt med en gång <3 kram och stort tack!! <3

  3. Elin

   Vilken tur att du slutar läsa då Felicia! Pinsamt och omoget! Och för att man har päls betyder det inte att djuret blivit slaktat BARA pga pälsen…..suck på såna som dig

 3. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

  Vi har legat sjuka alla tre sedan i fredags så vi har inte vågat göra några fasta planer. Selma har haft hög feber i flera dagar så idag fick vi träffa doktorn och det visade sig vara dubbelsidig öroninflammation med spräckt trumhinna 🙁 blir nog en lugn nyårsafton för oss med mys i vår grillstuga 🙂 kram ❤️

 4. Lisa

  Åh så kul att fira nyår med vänner.. 🙂
  Ska ni vara hemma hos er?
  Jag och killen har bokat rum på Hotell Avalon i Göteborg..
  Vi ska kolla på Gp:s fyrverkerier kl 17 sen efter det ska vi äta mat på hotellet, och sen om vi orkar kanske gå upp till Avenyn vid tolvslaget
  eller stanna på hotellet, vi får se..
  Jag är beräknad att föda 22/1 så blir lite ”sista chansen” att mysa till det med hotellövernattning och så på ett tag 😉
  Jag hoppas ju att han/hon inte vill födas innan Januari iallafall.. 🙂
  Hoppas ni får en underbar nyårsafton med era vänner..
  Kram..

   1. Becka

    På vilket sätt är det härligt? Tror inte Camilla tänkte sig ett svar om att det är ”härligt” att fira SISTA nyåret ihop med sin familj. Det är ju en tragedi i sig att förlora en livspartner, och skilja sig

    1. Gabriella Joss
     gabriellajoss

     Haha men snälla du.. Alla som skiljer sig tycker inte att det är en tragedi. Jag är inte insatt i Camillas situation men många som skiljer sig tar ett gemensamt beslut kring det som känns BRA för båda parter. Bara för att man skiljer sig betyder det ju inte att det är något hemskt eller tragiskt – snarare tvärtom! 🙂 Om Camilla är ledsen över detta så ber jag om ursäkt över mitt svar till henne men jag tolkade det som något härligt iallafall och tänker att dom kanske fortfarande är vänner efter skilsmässan och spenderar nyår ihop 🙂 kram på dig

 5. Emma

  Fint! Firar i Thailand tillsammans med min sambo, hans mamma och hennes man. Har bokat bord högt uppe med utsikt över havet och fyrverkerier. Kommer dock sakna vännerna hemma men de kunde inte följa med på resan 🙁❤

 6. Cassandra

  Vi ska fira hos mina föräldrar och med våra grannar som vi har gjort i säkert tio år. Jättemysigt och lagom med ståhej. Har en Golden Retriver också som är superrädd för fyrverkerier så vi måste passa honom på natten då han blir jättenojjig och skäller massor. Stackars djuren 🙁 Hoppas ni får en superfin nyårsafton! 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Åh vad roligt 😀 förstår det <3 så fint att tänka på vovven. Våra hundar bryr sig inte om fyrverkerier som tur är! KRAM och detsamma <3

 7. Annika

  Så fina dekorationer 😊 Ser fram emot bilder där du använt dem 😊
  I år blir det ingen festlig dukning för oss. Vi håller i detta nu på att packa väskorna för att imorgon dra oss mot fjällen. En veckas skidåkning står på agendan. Bara vi, familjen, utan några måsten. Längtar så. En fridfull vecka fylld av mys och tid för varandra. Ljuvligt.
  Önskar dig en fortsatt härlig dag.
  Kram Annika

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting