Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

27e december

Hej fina vänner och god morgon!

Hur mår ni?

Vår lilla kille här hemma vaknade vid midnatt och ville absolut inte somna om. Var bara att kliva upp! F skulle köra några av våra vänner till tågstationen nu vid fyra på morgonen så han är sååå trött, haha. Han får sova lite under dagen! Det får vi nog ta och göra allihop. Jason brukar ju ta en nap mitt på dagen så blir perfekt att ta ikapp lite sömn då for oss alla.

Delar med mig av en dagens status innan vi drar igång även denna dag. Kram på er!

– Vi har fått en kapselkaffemaskin i julklapp och den gör ju bara SÅ gott kaffe. Man kan också köpa till kapslar för att göra varm choklad och chai latte och det ska helt klart göras. Vi kikade in på Elgiganten igår men hittade bara kaffekapslar så gissar på att vi får beställa dessa ”roligare” kapslar på nätet. Är iallafall så tacksamma för denna julklapp! Kommer att användas flitigt.

– Igår blev det en snabbis förbi IKEA där vi handlade lite hyllor som vi också satte upp när vi kom hem. Ska visa dom för er imorgon tänkte jag. Så håll utkik om ni vill se. Älskar IKEA just för att det är så billigt. 250:- fick vi betala för två hyllor med konsoler. Kunde inte ha blivit bättre.

– Vi har pratat igenom sparande och budget här hemma. Lagt upp en plan för nästkommande år och skrivit upp månad för månad. Vi får se om vi håller det eller inte! Oftast så blir en sådan planering mest som en ungefärlig mall. Men vi brukar lyckas hålla den ganska bra ändå tycker jag.

– Jag funderar mycket på nyår nu! Vi ska fira hemma hos oss med vänner och tänkte bjuda på sushi, lite bubbel, efterrätt och ostbricka. Tycker att det är roligt att planera och ordna. Har köpt bordsdekorationer i form av små kristaller till och med haha =)

-Jag har börjat äta D-vitamin för att peppa upp mitt mående lite. Som jag har skrivit lite tidigare så går jag lite upp och ner på hösten och vintern. Det blir mörkt och kallt och jag kan känna mig lite tom och deppig helt utan anledning till och från. Har fått massor av tips om att D-vitamin kan hjälpa så har börjat ta en kapsel om dagen nu. Uppdaterar er med resultat framöver.

Idag ska vi försöka filma en videoblogg till er. Vi blir bara hemma hela dagen (tror jag) men det kan väl vara roligt ändå? Att bara hänga med oss lite under en helt vanlig dag =)

15731477_10211562752685754_308460038_n 15750379_10211562752645753_1570377891_n

Två bilder från igår när Jason sprang runt i sin julklapp från Geggamoja! Älskar deras kläder. Så fina och sköna! Mössan hade han på sig för att vi höll på att klä på oss inför den lilla bilfärden till Ikea. Han har den alltså inte inomhus annars, hehe =) Och leksakerna på golvet är också julklappar han har fått.

Kommentarer

  1. Malin

    Hej, får jag fråga vad det var för någon kapsel maskin? Är nämligen själv på jakt efter en egen till våran nya lägenhet. Kram på er

  2. Rebecca

    D-vitamin är även jättebra för immunförsvaret, jag äter d-vitamin året om och har fått mycket bättre immunförsvar sedan dess, är även lite piggare. Så jag tycker du gör rätt i att äta d-vitamin, det är bra för mycket.

  3. Sara

    Hej Gabriella! Jag har funderat mycket kring att bli vegetarian, men tyckt att de va bökigt och jobbigt (tilläggas ska också att min sambo är största köttätaren typ) så jag har varit så lat, men de känns så fel att äta kött, de känns onaturligt, onödigt och inte ens gott längre. Så mitt nyårslöfte blir att sluta med kött och bli vegetarian (lakto-ovo). Har du några tips till mig på enkla maträtter där man får i sig mycket näring??
    Älskar din blogg! kram

  4. anonym

    Hur mycket sparar ni varje månad?:) Håller på att spara till insats men det går så långsamt med 3000 i månaden😩 Hur mycket sparade ni ich hur hade ni råd med det? Vad drog ni in på?:) kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Väldigt olika! Ibland sparar vi inte alls (när vi har köpt något större en månad) och vissa månader har vi kunnat spara 20.000. Men oftast runt 8000-10.000 kanske. Tänkte skriva ett inlägg om ekonomi nu i dagarna och berätta om det så håll utkik.KRAM <3

  5. Sara

    Hej!
    Vill bara tipsa om att gällande D-vitamin så behöver man ha betydligt högre doser än de som går att köpa på Apoteket! Jag köper mina i hälsokostaffär och de är på 75 mikrogram styck!
    Rekommenderar att du tar ett preparat som har en dos på minst 50 mikrogram för att märka skillnad! 🙂 finns mycket att läsa om detta om man googlar.
    Hoppas det hjälper dig!
    kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för tips! Jag kör på kapslar från Holistic så tror att det ska vara en rätt hög dos! 🙂 KRAM och tack för info <3

  6. Bea

    Hur ser ni på gelatin med tanke på att ni är vegetarianer? Typ i godis, bakverk osv, det är ofta i kapslarna runt vitamintillskott också. Frågar i all välmening och nyfikenhet! Kram från en nybliven vego 🙂

  7. MammatillWille

    Om det är en tassimo maskin ni fått så finns kapslar att köpa på vanlig Ica butik. Finns både the, varm choklad m.m 🙂

  8. Evelina

    Hej Gabriella. Vilket superfint resultat de blev med sminket!! Ska nog prova deras märke. Jo jag tänkte på de du sa om bloggen att den strulat. Jag har använt både dator och mobil (mest mobil) och då jag ska ta mig in på bloggen så kommer det upp ett meddelande som säger att sidan/linjen inte är privat och att det kan vara så att hackare försöker stjäla infomation såsom meddelanden lösenord osv från hemsidan. Men jag kan ändå komma in till din blogg.
    Tack för en så mysig och fin blogg.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish