Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onödig information om mig

– Jag måste alltid sminka mig direkt jag vaknar på morgonen om jag vill vara sminkad en dag. Annars blir det oftast inte av över huvud taget. Dagens timmar passerar så snabbt och rätt som det är så är klockan kväll och jag är fortfarande osminkad. Jag är osminkad hemma rätt ofta men vet jag att jag ska någonstans så vill jag gärna ha lite smink på. Måste också tillägga att jag avskyr att sminka mig på morgonen! Men ja, vill jag ha det gjort så måste det ske direkt för sedan blir det på något vis så att jag ”inte hinner”, haha.

– Förr älskade jag att ha mitt hår uppsatt mitt på huvudet. Älskade att ha det i en boll eller i en hög svans. Nu är det en omöjlighet då jag har så mycket småhår som hänger överallt. Ser hemskt ut när jag sätter upp det, haha! Längtar så himla mycket tills det har växt ut och jag kan ha mina gamla vanliga uppsättningar igen. Ni som har varit gravida/ammat kan nog känna igen er i att håret ”går av” lite här och där.

– Jag har en period just nu där jag är tröttare än någonsin. Jag känner mig som en zombie! Kan sova i åtta timmar men fortfarande vara hur trött som helst. Det har nog aldrig hänt förr att jag sover bra flera nätter i rad men ändå är så oerhört trött. Någon som känner igen sig? Vad kan det bero på?

– Min navelpiercing åkte ut från min mage för några dagar sedan utan att jag märkte det och jag förstår inte hur det är möjligt att den försvann i tomma intet, haha. Har letat precis överallt men den är verkligen spårlöst försvunnen. Tycker att det är så skumt då jag borde ha funnit den i byxorna jag hade på mig den dagen (dom är ju så tighta och högmidjade så den inte kan försvinna någonstans).

– Jag uttalar gitarr med just ”G” istället för att säga ”jitarr” som jag förstått att man ska. Blir alltid skrattad åt när jag säger det fel, haha. Vet faktiskt inte varför jag säger så men kan inte minnas att jag någonsin har uttalat det annorlunda, haha.

– Jag hade några månader i mitt liv där jag solade solarium VARJE dag. Jag får panik när jag ser tillbaka på det.. Men gjort är gjort och jag kommer aldrig att göra om det. Så otroligt korkat. Det är ju dumt att sola solarium över huvud taget men att sola så ofta är ju så dumt som det kan bli. Jag har varit otroligt beroende av just solarium under en stor del av mitt liv och är stolt över mig själv att jag kommit ur det så bra som jag har. Jag solar fortfarande men typ en gång var tredje månad. Förut rörde det sig om flera gånger i veckan. Det går framåt! Sedan jag blev mamma så är jag rädd att förlora mitt liv på ett annat vis än vad jag var innan. Jag har någon annan att leva för som behöver mig. Jag vill vara en frisk och stark mamma och är livrädd för ordet CANCER. Men ja, jag kan ärligt säga att solarium är min last i livet. Jag jämför det med att vara beroende av cigaretter. Det beroendet kändes i princip likadant. Jag skrev mer om det här. 

12584073_10208454207294062_467491016_n

Gillade du denna lista? Då kanske du också gillar: 

FEM SAKER SOM DU INTE VISSTE OM MIG

SAKER SOM DU ABSOLUT INTE VISSTE OM MIG

100 HEMLIGHETER DU INTE VISSTE OM MIG

101 HEMLIGHETER OM VÅRT FÖRHÅLLANDE

Kommentarer

  1. Lisa

    Hej! Gillar din blogg skarpt!
    Det där med att vara trött när man sovit länge kan bero på att kroppen blivit uttorkad eftersom den inte fått vätska på länge. Jag får nämligen samma känsla när jag sovit länge. Men då börjar jag med att dricka två stora glas vatten och så känns det genast bättre:) som jag förstått det som är ju du en periodara med vatten 😉 haha. Värt att testa!:) kram

  2. Annie

    Hej, vill dela med mig av något du kan testa 🙂 jag trodde med alltid att jag behövde sova åtta timmar men har upptäckt att jag är piggare efter sju timmar istället. Sen brukar jag ta en kort powernap när tillfälle ges för att piggna till på eftermiddagarna 🙂

  3. Sjukskötarstuderande

    Hej, var det några problem med att ha i navelpiercing under hela graviditeten? Sen undrar jag om du någonsin tänkte på att piercingen troligtvis måste tas bort i fall det skulle ha blivit kejsarsnitt med Jason , eller i fall det blir kejsarsnitt med framtida barn. Tack för en inspirerande blogg !

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej inga problem alls 🙂 nej, tänkte inte på det. Men tog ut den någon vecka innan förlossningen iallafall för att magen blev så stor och den fastnade i saker, haha. Kram och tack för fina ord <3

  4. C

    Man ska värdesätta livet och vara rädda om varandra. Jag var, och är också livrädd ordet cancer. Min älskade pappa fick nämnligen cancer i höst och det är en upplevelse jag inte önskar nån människa. Så bara av att se ordet får jag så ONT i hela bröstkorgen och det känns som att jag ska kvävas. Jag HATAR den sjukdomen.

    Tack för en fin blogg, och jag önskar er en riktigt mysig jul! Ta hand om varandra ♡

  5. Karina

    Hej Gabriella! 🙂 Vart så inspirerad när ni åkte till Paris så frågade killen och vi bokade precis biljetterna 😀 Sjukt pirrigt att resa med en 5 månaders men äsch man måste prova! Har bara en fråga som jag hoppas att du kan svara på, hur gör man med barnvagnen förstår inte? Checkar man bara in den på flygplatsen eller måste man ringa och säga till innan att man vill checka in en barnvagn. Plastar man in den då? Hur gjorde ni? Haha sorry för frågorna. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad kul för er 😀 man får ta med den efter att man har checkat in alla väskor och så får man lämna in den precis innan man hoppar på flyget 🙂 du får all information på plats om du frågar. Detta gäller typ överallt förutom i Sverige <3 När vi flyger från Sverige så brukar vi plasta in vagnen innan och en sådan påse att plasta in i får man köpa på flygplatsen 🙂 då checkar vi in den med resten av väskorna, kram kram <3

  6. I

    Jag är oxå trött och trodde att det berodde på min 12 månaders som sover som en kratta och därmed jag också. Men jag har dessutom varit andfådd mer än vanligt och torrhostat i flera månader. Visade sig att jag förmodligen har astma, det är inte helt klarlagt än men medicinen har hjälp lite iaf. Innan min läkare fastställde diagnosen testades jag för järnbrist och vitaminbrist. I ditt fall det kanske bara är lite vintertrötthet och brist på sol men varför gå runt och vara trött om det skulle kunna vara nåt som vården kan ”fixa”. Kolla upp!

  7. Lisa

    Äter du D-vitamin? Det ska tydligen vara väldigt bra att äta det på vintern och göra mycket för energin! Jag har köpt en burk, men glömmer tyvärr att ta det typ varje dag 😀 Fast sen tror jag även att det är ”normalt” att vara mer trött på vintern, det är ju mörkt ungefär jämt! 🙂 Kram

  8. Sofie

    Enda gångerna jag har varit så trött som du beskriver är när jag har varit gravid, båda gångerna så tidigt i graviditeten så att det var innan jag visste att jag var gravid. Kunde sova mig igenom dagarna och fattade inte varför🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish