Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

FREDAGSLISTA

Bäst i veckan hittills:

G: Bästa i veckan har nog varit att det har släppt helt för vårt barn när det kommer till att gå. Han kryper nu bara 10% av tiden han tar sig framåt och annars går han precis överallt. Jag är fascinerad över utvecklingen just nu. Vet att jag alltid skriver att det händer så mycket men nu efter att han fyllde ett så har det VERKLIGEN hänt något nytt varje dag. Han har lärt sig dricka ur sugrör, gå helt utan problem, krypa ner från sängen/soffan, äta själv med sked eller gaffel, säga mer och mer ord. Det går hur fort som helst nu.

F: Spela fotboll med Jason och att det äntligen börjar märkas att vi anstränger oss med blommorna. Våra murgrönor har fått massor med nya blad på bara några dagar.

Sämst i veckan hittills:

G: Det sämsta hände imorse! Mini vaknade med snorig näsa. Jag hoppas han slipper bli sjuk men det känns nästan som att det hör till denna årstid lite. Vi får se vad som händer men vi håller tummarna.

F: Feber!

Där har jag ont:

G: Jag har faktiskt inte ont någonstans just nu! Eller jo förresten! Jag brände mig på min locktång imorse och det svider fortfarande på handen där den kom åt. HATAR att bränna mig då jag är så dålig på att kyla ner direkt och det i princip alltid slutar med att det gör ont länge och jag har blåsor.

F: Ingenstans just nu. Känns underbart 🙂

Det tänker jag mycket på:

G: Framtiden. Jag har svårt att leva här och nu ibland och det är kanske inte så bra. Tänker alltid planerande, långsiktigt och framåt istället för att stanna upp och vara i nuet. Någon som känner igen sig? Det är något jag jobbar på och försöker träna bort. Det är ju såklart bra att tänka framåt men VIKTIGARE att leva här och nu.

F: Just nu tänker jag mycket på julen och hur vi ska göra. Vi har planerat mycket och det är mycket som finns kvar att planera.

Det klär jag mig i:

G: Jag har en tendens att glida runt i mjukiskläder större delen av helgen. Om vi hittar på något så blir det dock sköna men snygga vardagskläder.

F: Det har varit mest mjukisar och tjocktröjor denna vecka eftersom att jag har varit lite sjuk. Men nu ska det förhoppningsvis bli lite mer uppklätt.

Nästa vecka ser jag fram emot:

G: Någon av dagarna ska jag få mitt hår fixat från grunden igen och det ska bli så jäkla kul. Vi ska ut med allt löshår, färga om och i med det igen. Ni får såklart se resultatet sen. Jag och mini ska också iväg till Malmö (om han är frisk då dvs) där vi ska fotograferas. JULEN ser jag också fram emot såklart!

F: Julafton! Och vi ska fira ”lilla jul” med vänner med. Vi har sjukt mycket julklappar at ge bort också så det ska bli roligt. Och att se Jason fira sin andra jul (han var ju bara två månader sist) känns spännande. Han har redan fått tjuvöppna en julklapp och det gillade han verkligen. Så ska bli kul att se honom slita upp pappret på fler klappar.

Det dricker jag?

G: Idag har jag druckit te hos min mormor! Och lite vatten, haha. Jag och F kanske ska ut och äta ikväll och då kanske det blir en cola eller ett glas alkoholfritt vin. Igår drack vi kullamust och det var sååå gott =)

F: Massor av vatten!

Idag händer detta:

G: Det blir nog en myskväll hemma men vi får se! Vi har pratat lite nu under dagen om att vi kanske ska gå ut och äta middag. Soffläge och film lockar också. Jag känner mig rätt trött (standard som småbarnsförälder, hehe).

F: Känner mig väldigt sugen på att hitta på något. Typ gå ut och äta middag. Samtidigt känns det lockande med en tidig kväll.

Och på lördag det här:

G: Våra vänner kommer hit på förmiddagen och det ska bli trevligt. Jag är också sugen på att äta julbord någonstans men tror inte att det kommer att hända. Det finns ju typ inga vegetariska här i Umeå eller runt omkring..

F: På lördag ska vi få besök av Robert, Hanna och barnen och så kanske vi tar utekvällen (middag) imorgon om vi inte tar den idag.

Söndagen tillbringas så:

G: Jag ska vara med min fina Tove! Vad vi ska hitta på vet jag inte men det brukar alltid vara något roligt.

F: Söndag kommer nog vara seriesöndag. Om jag inte har helt fel så har Gabbi planer med Tove och då blir det nog en riktigt vilosöndag.

Och mest av allt önskar jag detta:

G: Att Jason får slippa allt som har med förkylning och feber att göra och att vi kan ha en fin helg. Jag önskar också att vi får minusgrader, sol och snö. Och att jag får kila iväg till gymmet och träna =)

F: Jag vill ha en till bebis 🙂 det önskar jag mest just nu.

12243663-10208022731067426-505868018-n1616686-10205884451091763-1135100592-n12244100-10208006040490172-1188313548-n

12233525-10207984333307506-628516377-n

Kommentarer

  1. Ulrika

    Le garage har underbar vegetarisk julmat, säg bara till före så kompletterar de det ”traditionella” med massor med veg.rätter. Jag hoppas att jag hinner dit i år igen!

  2. Mäl

    Om du brönner dig ska du INTE spola kallvatten, du ska spola ljunmet vatten. Kallvatten gör de värre, triggar igång huden ännumer.

  3. Elin

    Är precis som du och har svårt att leva i nuet och uppskatta det jag har just nu..Tänker och längtar mycket till framtiden. Tråkigt med sant! :p Kram

  4. Fanny

    Haha jag fattade inte vad F och G stod för, men sen efter ett tag när det blev lite upprepningar fattade jag att det stod för era namn 😂Så roligt!
    Hoppas ni har en bra kväll, kram!

  5. Hanna

    super fin och intressant blogg med massa fina bilder. Vill att du ska veta att du är såå duktig!! Älskar att du svarar på kommentarer, många bloggare svarar aldrig på kommentarer vilket är väldigt dåligt , så du ska veta att du är såå duktig på det du gör!!

  6. Joanna

    Skulle ni inte på husvisning?! Eller har det varit?! Så nyfiken är jag. Låter som om du/ni har mycket att tänka på och vill bara säga: LYCKA TILL och ta det lugnt tillsammans. Ni verkar ”få” som ni vill, ni både kämpar och är tacksamma över allt bra som sker. En bra kombo tror jag. KRAM!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har varit på en! Och vi ska på en till nu i veckan 🙂 <3 den visningen vi var på blir det inget med då vi inte tyckte om området alls.. Tusen tack för så snälla ord! <3 du anar inte hur glad jag blir, kram 🙂 <3

  7. Sofia

    Hahah vad dum jag känner mig, jag ba ”G? F? Vad tusan menas med G och F hela tiden? Ska hon skriva något på G eller F på varje grej” men sen trillade polletten ner haha 😂

  8. Ida

    Hej! Måste bara börja med att säga att du är en fantsisk person och förebild! Älskar att dina inlägg är så ärliga och peranoliga. Jag fyller 21 och längtar så efter att få barn och egen familj. Dock har jag endometrios och svår IBS som tyvärr sätter rejäla käppar i hjulet. Jag är livrädd för vad som kommer hända den dagen jag försöker/blir gravid och för att få ännu mer besvär efter det. Jag har pratat med min läkare om detta och vi har pratat om IVF och andra alternativ. Min läkare( som förövrigt är helt fantaiskt och världens snällaste) vill att jag ska funder på IVF mm och gradivitet och ammning brukar göra att endom lix lugnar ner sig och inflmationerna dämpar sig. Som sagt längtar jag verkligen tills den dagen jag får en egen familj och bebis samtigt som jag är livrädd att barnet ska känna sig oälskat när mamma har endo och är rädd att ibs ska bli värre… samtidgt är jag så avundsjuk på mina nära vänner som har barn och familj. Och så är nojjig över för hur min redan dysfunktionella tjocktarm skulle fungera om jag skulle spricka eller likande…
    Är också rädd att mina sjukdomar skulle göra mig till en dålig mamma. Nu pladdrade jag iväg och blev personlig känner jag men ville bara dela med mig till dig, känns som du förtsår fast vi inte känner varandra.

  9. E

    Är de BEBE på g? Inget elakt i min fråga utan tänkte bara just alkoholfritt & din längtan 😍 Längtar också , men har endo som sätter käppar i hjulet❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi håller alla tummar vi har 🙂 <3 är så bebissugna båda två så det är inte klokt, haha <3 förstår dig 🙁 håller tummarna för dig!! <3 kram

    2. Christer Eklund

      Att dricka alkoholfritt vin kan också betyda att hon ammar än. Det kan också betyda att hon kanske inte vill dricka alkoholhaltiga drycker. Valet av vad man vill dricka och inte är ens eget val. Men om en unge tycks vara på väg så säger jag bara STORT GRATTIS!
      Samt att man inte ska stressa till en ny graviditet även om hon kanske redan är eller vill bli det just nu. Kämpa väl och följer er så gått det går!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish