Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

När man får kommentarer som gör en illa till mods..

Måste bara dela med mig av en händelse som jag var med om sist jag flög från Stockholm till Umeå. Detta var någon vecka sedan och jag har velat fram och tillbaka om jag ska dela med mig av det eller inte. Jag satt iallafall på flygplanet bredvid en man som jag inte känner. Flygvärdinnan kom förbi och delade ut muffins och något att dricka. Hon frågar om vi vill ha muffins och vi båda svarar ”ja” varpå han kollar på mig (sådär noggrant uppifrån och ner) och kommenterar ”ja, det ser inte ut som att du är en sådan som äter muffins!”. Sedan skrattade han lite för sig själv. Jag log mot honom men inom mig blev jag så himla ledsen och ville fråga vad han menade. Jag är alltid så himla efterklok i sådana här situationer och tänker att jag borde ha gjort och reagerat på ett annat vis än vad jag gjorde just där och då. Men ja, hans kommentar gjorde mig illamående och lite ledsen. Hur ser jag ut då!? Jag tycker aldrig att det är okej att kommentera någons utseende eller kropp. Hur vågar man ens lämna sådana kommentarer till folk man inte känner!? Nej usch.. Känns som att det är så typiskt vissa män och gubbar att ta sig friheten till att säga ”roliga” saker till vem som helst.. Vet egentligen inte varför jag tog så illa upp men ville iallafall dela det med er. Har ni varit med om liknande?

11257713-10206673799984992-206121137-n

Om han bara visste hur mycket jag älskar muffins! Och chips, sallad, frukt, bär, pommes, pizza, köttfärssås, pannkakor.. Haha, ja.. MAT! I alla dess former.

Kommentarer

  1. Madde

    Ja, jag har tyvärr fått liknande kommentarer. ”Jasså, trodde inte du var en efterrättsmänniska?” Eller ”Va, vill du verkligen ha en portion till? Det trodde jag inte om dig”. Känns så knäppt. Bara för att man är smal, betyder det att man inte äter? Folk har så knäppa förutfattade meningar, men sen att de även SÄGER dem högt….it’s beyond me.

  2. Hanna Grinneby

    Att kommentera någon annans utseende på ett negativt laddat sätt är bland det lägsta man kan göra. Han har ingen aning om hur du är som person eller vad som är känsligt för dig. Jag önskar att folk kunde tänka sig för en extra gång innan de häver ur sig vissa saker, det kan bli så himla fel trots att de inte menar någonting illa.
    Du har en så himla bra och fin blogg, ser verkligen upp till dig som person och tycker du är så vacker! Ha en bra helg, kram!

  3. Sofia

    Så dumt sagt av honom och vaddå menade han att om man äter muffins måste man vara fet. Har fått liknande kommentarer, t.ex. på mitt förra jobb (bor i England) där jag tipsade en kollega om ett fik där de har jättegoda bakverk och då flikade en annan in att det är märkligt att jag tipsade om det för ”sånt äter väl inte du nåt av”. Det är märkligt att en del tror att det är OK att säga sånt till någon som är normalviktig/åt det smalare hållet. Jag rör på mig och äter ganska nyttigt men älskar sött och onyttigt också men blir inte fet av det och det verkar av någon anledning sticka så mycket i andras ögon att de måste kommentera det. Ugh. Stå på dig 🙂

  4. Millie

    Tycker inte heller det är okej att kommentera någons utseende! Man vet ju aldrig vem personen är och vad den har gott igenom i livet.
    Jag blev lika chockad för en månad sen när vi va ute och gick och min son på 3 år gick med sin kompis lite bakom mig och en kvinnan på en cykel kör förbi och skriker att min son är en jävla unge som springer ivägen, där blev jag också så illa berörd men jag va inte tyst då kan jag lova. Inte för att detta va samma sak men fick å tänka på de när du skrev att människor tar sig rätten att säga va de vill och de gör verkligen de, förstår mig verkligen inte på vissa o dom verkar inte förstå hur ledsen man kan göra en annan människa.
    Du är så vacker i alla fall och en fin person på både insida å utsida <3

  5. Johanna

    Men fy jag blir också så less på såna människor och min erfarenhet är tyvärr också att de är män som beter sig så där. Tycker inte att de är konstigt att grubbla på de nu.

    Tänk om du tex hade en ätstörning! Hur skulle en person må av en sådan kommentar om dom dagligen brotas med att äta eller kunna unna sig godsaker. De är ju inget som syns på utsidan och man behöver inte se anorektisk ut för att ha svårigheter.

    Och jag tror inte han skulle sagt något liknande om du var större, skulle han sagt ”hehe du ser ut att gilla dina muffins du” 😉 😉

    Håller helt med att kommentar kring främmande människors kroppar/utseende är helt onödigt.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur!! <3 Det är lite så jag tänker.. Man kan inte vräka ur sig vad som helst till vem som helst. Man vet ju aldrig vad någon annan kämpar med. Kram <3

  6. Frida

    Blir så äcklad av sånt beteende.. ärligt alltså 🙁 Förstår dig helt! Där jag gymmar finns så otroligt många äldre män och gubbar som ska kolla in en och kommentera hur man ser ut. Även om det är positiva saker så vill man inte alltid höra det från någon som är typ dubbelt så gammal som en själv. Har vant mig nu men försöker att inte få ögonkontakt med de personer jag inte vill föra en konversation med (vissa av dem är väldigt trevliga ändå). Men det tog priset när en man i 40 – års åldern smygfotade mig för ett halvår sedan när jag stod på löpbandet. Efter att han hade tagit bild kom han fram till mig och sa ”Titta så bra det ser ut! Kan du inte dra upp linnet lite så man ser din rumpa mer?” Jag blev så fruktansvärt ledsen, arg och förnedrad. Vem är han som tar sig friheten att fota MIN kropp över huvud taget?! Jag sade ifrån på gymmet om vad som hade hänt och personalen var helt på min sida, tack och lov har det inte hänt fler gånger (sade till mannen skarpt också) men gör det det så kommer han bli avstängd. Sen har han frågat om mina bröst är äkta osv… Vidrigt beteende!! Kram Gabbi ❤

  7. Hanna

    Själv jobbar jag i säkerhetskontrollen och både jag och mina kvinnliga kollegor (vi är många unga tjejer) får ta en heeeel del skit av just män. De är ofta kommentarer som att ”va härligt att bli visiterad av en snygg tjej”, ”du som tjej förstår ju inget” osv osv. Varje jävla dag. Så sjukt tröttsamt. Och ofta lyssnar de inte på oss heller förrän en manlig kollega backar upp oss.
    Den vite kränkte mannen….

  8. Lisa

    Jag brukar i princip aldrig få kommentarer om min kropp tack och lov för det.
    Men nu när jag är gravid oj då får man många kommentarer om hur stor magen är, om det inte är tvillingar och när jag ska föda?
    Jag har ganska mycket tålamod, men nu börjar det bli tröttsamt..
    Hade seriöst lust att ge en rak höger till nästa okända person som sa något!
    Familjen/släkten okej där kan jag väl tåla mer, men blev lite sårad häromdagen faktiskt då min faster tyckte jag var kraftig 🙁
    Jag har liksom bara mage, inte gått upp så mycket då jag inte var pinnsmal innan och ja det enda som syns är ju magen i princip..
    Så blev lite ställd och visste inte vad jag skulle säga.
    Hon menade säkert inget elakt, men ja det blev lite fel tycker jag.
    Men jag är väl lite som du, kommer inte på något bra att säga just då..
    Jag tycker det är fruktansvärt ohyfsat att kommentera någon annans kropp, man vet faktiskt inte vad personen har för historia..
    Han/hon kanske har haft ätstörningar?
    Eller kämpat med vikten jättemycket.
    Jag har aldrig kommenterat någons kropp och tänker verkligen ett varv extra nu..
    Att folk inte bara kan hålla tyst.. 🙁

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Verkar som att många får höra dom orden.. SÅ störande.. 🙁 Förstår dig verkligen fina du.. <3 man vet ju aldrig vad någon annan brottas med så man ska vara försiktig med vad man säger tycker jag. KRAM <3

    2. Hanna

      Vad jag känner igen mig i det du skriver , jag är också gravid och då verkar folk tro att de har någon slags rättighet att kommentera ens kropp ! Eller när folk klappar mig på magen , jag blir galen och brukar säga ifrån att de får gärna fråga först.

      1. Lisa

        Jag önskar att jag kunde vara som du som säger ifrån, men är så dålig på det 🙁
        Det är sjukt irriterande och respektlöst när folk tar en på magen eller kommenterar allt möjligt bara för att man är gravid..

  9. Emelie

    Jag förstår din känsla! Det är aldrig okej att hoppa på någon angående utseendet. I detta fallet tror jag dock att han menade positivt! Att du är sund och vältränad. Men sen hade jag också blivit ledsen oavsett om jag är rund eller smal! Du är en fantastisk människa! Följer dig både här och på instagram! Heja dig! 😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur! <3 jaa, så är det nog 🙂 Men kändes ändå obehagligt att han kommenterade min kropp och liksom kollade in mig ordentligt uppifrån och ner innan han sa det 🙁 tack fina du för så fina ord, glad jag blir! KRAM <3

  10. Joanna

    Hej du fina!
    Jag antar att han syftar på att du är smal (och säkert fin). För honom kanske det innebär att smal = tänka på vad man äter = noga med att inte bli större = inte äta muffins. Vilket egentligen genomspelar en syn om hur någon borde äta och se ut. Kanske sa han det också på något sätt som gjorde dig illa till mods, också?

    Men en fråga: du skriver att det aldrig är okej att påpeka någons utseende. Denna mannen kanske menade det som en komplimang – är komplimanger också fel, i ditt tycke? Eller finns det en begränsning i vilka komplimanger man får ge? Tex; om jag säger ”vad fin du är!” Eller ”vilken fin tröja!” Så menar jag ju det, uppriktigt. Men personen i fråga kanske tänker ”jaha, är jag inte fin när jag är osminkad/har ofixat hår/har sminkat mig på ett annat sätt? Osv. Eller ”den här tröjan? Jaha.. Den trivs jag inte alls i”. Kanske blev luddigt nu hur jag tänker men jag menar mest att öppna upp tankarna och en diskussion. Tycker det är intressant! 🙂

    Tycker hur som att det var tråkigt att du blev illa till mods. Bättre att vara ”efterklok” än att inte reflektera alls. Nästa gång kanske du kommer dig för att fråga hur någon menar. KRAM och trevlig helg!! Tack för din blandning av innehåll i din blogg. Uppskattar det verkligen!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, så är det nog <3 och ja, det gjorde han! Det obehagligaste var nog hur han såg på mig och granskade mig från topp till tå först. Håller med dig i det du skriver absolut! Man kan ju verkligen spinna vidare på det och han menade ju säkert absolut inget illa. KRAM KRAM och tack för fina ord 🙂 <3

  11. emmsan

    Fast han menade nog faktiskt bara något positivt.. Han menade säkert att du såg vältränad ut och inte ”misskötte” kosten genom att äta en muffins 🙂 Ha en fin dag 😊

  12. Pratibha

    Jag läste din blogg och tänkte att dela lite samma incident som hände igår. Jag gick för zumba klass på IKSU igår där, på en låt vår intstruktor ville att vi skulle göra ett par och sedan dansa. Jag stod i närheten en kinesisk kvinna som blev min partner för dansen. Efter sången var över, jag bara nonchalant höjde min hand för high five som hon vägrade direkt att ge mig. Kände så generad. Jag tänkte länge om hennes beteende efteråt och kunde koncentrera sig på ytterligare dans.

  13. Evelina

    Alltså jag förstår precis hur du känt. Jag är likadan själv! Jag vill gärna tro att jag kan säga ifrån eller fråga en person vad den menar men blir ofta ledsen o drar mig undan lite. Ibland tror jag att folk inte tänker före de säger de som de nu vill säga. Och då uttrycker dom sig riktigt jäkla dumt. Men de är som du säger. Jag håller helt med. De är både inte okej och onödigt att uttrycka sig om en annan persons utseende skämt eller inte. Speciellt om det är en främmande person. De är ju en främling som man varken känner till person eller själ. Jag vet ju inte vad den människan känner o har gått igenom! Näe har person inget snällt att säga kan person lika gärna vara tyst.

    Jag hade det så där på ett jobb som jag hade för ett år sen. Där fanns en lite äldre karl som trodde han va skit rolig som kommenterade oss yngre tjejer och han sa saker som jag uppfattade som direkt stötande. Men enligt han själv var det bara skämt. Men jag vågade faktiskt ställa mig inför alla i matsalen inkl. karln och ta upp saken. Och då kom de fram att jag inte var ensam som tyckte o uppfattade honom som mer vulgär än skämtsam. Jag hängde inte ut honom med namn. Men alla visste nog vem elefanten i rummet var. Han slutade inte med sina skämt men han bytte arbetsuppgift så jag slapp då träffa honom.
    Blev lite långt de här men ville dela med mig och säga att försök att inte klandra dig själv för att du inte sa nått. De är inte så lätt i stundens hetta. Jag vet. Du är en jätte fin person och du gör ditt jobb med bloggen så bra! Och vad man äter o hur man äter syns o kan inte dömmas på kroppen! herre gud! Näe ta absolut inte åt dig! Stor Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig!! <3 Och ja, så är det. Jag tänker att man verkligen ska tänka sig för kring vad man säger till främlingar just för att man inte vet vad dom har för förflutet. Jag kanske hade haft en ätstörning eller vad som helst!? Men ja.. tack för att du delade med dig. SÅ sjukt att han gjorde så.. GALET!! 🙁 och sååå häftigt att du tog tag i det. SÅ SÅ bra av dig!! <3 kram och tusen tack för så fina ord. <3

  14. Jessica

    Han menade det nog som en komplimang eftersom du är så vältränad. Han blev nog chockad då han kanske inbillade sig att du bara äter typ nyttiga saker. Men jag håller med dig, tycker också att det är helt sjukt med människor som känner att de kan slänga ur sig vad som helst, till vem som helst! 😠 helt gränslösa och sjukt oförskämda! Usch! Men all kärlek till dig ❤️

  15. JJ

    Åh. Förstår att du blev illa till mods. Det skulle jag också blivit. Jag har en bakgrund med över 10 år av ätstörningar (anorexia), vilket såklart har satt sina spår än om jag mår bättre och är friskare i tankarna idag. Senast idag fick jag ändå en kommentar av en kollega på mitt jobb. ”Du kommer aldrig kunna bli gravid, då måste du äta dubbelt så mycket mer än vad du verkar göra nu”. Jag förstod inte riktigt vad hon syftade på, då hon aldrig sett mina portioner, eller mitt intag av energi under en dag. Jag kanske äter små portioner, men dock väldigt ofta med anledning av att jag har väldigt mycket problem med magkatarr. Hur som helst, jag kanske inte är så stor i kroppen, har alltid varit nätt, men är idag långt ifrån sjukligt mager. Någonstans inuti mig blev jag jätteledsen och tänkte på de senaste tre åren jag verkligen kämpat för att komma tillbaka och bli frisk, vilket jag också är. Här vill jag också tillägga att jag sååå ofta får höra ”Va! Äter du verkligen det där, vet du hur mycket kalorier den innehåller!” om det är något som innehåller socker eller är sött. Direkt får jag ont i magen och känner att ”oj, jag kanske inte är värd att äta detta eftersom jag avstått från det så många år tidigare”. Jag tycker precis som dig raring, att man inte ska kommentera någon annans kropp eller intag av energi. Du är den finaste och vackraste tjej jag ”känner” och genom din blogg och bilder har du hjälpt mig mer än du någonsin anar, att våga prova mängder med livsmedel, som varit totalt förbjudna under mina sjukdomsår. TUSEN TACK för att just du finns och för allt du och din underbara familj delar med er av!! ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig fina du 🙁 <3 så fruktansvärt!! Så ska det inte vara. Tack för att du valde att dela med dig. Och så stark du är som tagit dig igenom allt det där. Alltså gulle du!! Detsamma <3 <3 tack för så snälla ord, gjorde hela min kväll. KRAM <3<3

    1. Malin

      Fast ändå märkligt att granska någon uppifrån och ner och säga så och sedan skratta? Troligtvis så överreagerar man inte om man känner sig illa till mods. Skillnad på en situation där man märker att någon bara är klumpig och en situation där någon faktiskt ”kränker” en eller beter sig obehagligt. Jag förstår dig Gabriella!

  16. Sandra

    I mitt fall sa en främmande gubbe att jag inte skulle äta glass för att jag är ”kraftig” som han uttryckte det, till saken hör att jag var gravid. Far åt helvete vad chockad, ledsen och arg jag blev. Vad ger han rätten att kommentera min kropp liksom? Fick bita mig i tungan för att inte sjunka till hans nivå (han hade nog inte duschat på veckor och luktade sprit) utan sa att det var oförskämt sagt och att han inte har rättighet att kommentera min kropp. Svaret jag fick? Att han var snäll som kallade mig kraftig! Människor…

  17. Therese

    Alltså vilken idiot. Och vad hade han sagt om du var tjock? Alltså folk (män) som känner att de måste kommentera kvinnors kroppar… så tröttsamt.

  18. Caroline

    Har alltid fått sånna kommentarer hela mitt liv (är 26 år) har alltid varit smal men älskar mat och äter allt jag vill. Tom vårdpersonalen på sjukhuset sa kommentarer om min vikt efter en operation jag gjorde för ca 2 år sedan. Ibland blir man lite ledsen men oftast försöker jag att inte bry mig.

  19. Emma

    Tycker inte alls om när personer känner att de har rätten att uttrycka sig om vikt eller utseende. Tråkigt att hon sa så, hon borde verkligen tänka efter. Men ta absolut inte åt dig ❤️ Jag har en på mitt jobb som alltid ska kommentera allt.. ”Är du gravid?” ”Vad smal du är!” ”Du är för smal!” ”Vad trött du ser ut” Dessa kommentarer och många fler har jag fått höra. Men jag har sagt till henne flera gånger och när hon ändå fortsatte så skällde jag ut henne ordentligt! Snacka om stt hon (45år) blev chokad när jag som är 22 sa till henne 👍🏻 Blev en lång kommentar men jag tycker det är tråkigt att ens utseende hela tiden ska kommenteras 🙁 Varför inte säga något postivt om någons personlighet istället? Kram ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Du har helt rätt!! 🙂 <3 Skojar du!? Så sjukt att folk faktiskt gör så. Och så jäkla bra att du sa till! 🙂 det borde fler göra. Stor kram <3

  20. Eva Karlsson (familjenoinredning på instagram)

    Jo du jag har varit med om samma något nedlåtande kommentarer hela tonåren.. då var jag lika smal som dig typ. O förstår inte varför folk alltid skulle påpeka min kropp. Jag gillade den som den var! Hade nog aldrig reflekterat så mkt över hur smal man va om inte så många o ofta killar i min ålder kommenterade.. sårande! Kram på dig snygging!!

  21. Jenny - 20 år och mamma

    Rent spontant så känns det som han menade att du är någon som gärna håller i i form och undviker sötsaker. Han tyckte säkerligen du hade en snygg kropp och tog sig friheten att nämna det för det är ”okej” att säga/anmärka till någon att de är smala. Men tänk om du skulle lida av en ätstörning? Eller en djup depression eller sjukdom som fick dig att gå ned i vikt? Tänk om!?

    Gud jag blir så trött på människor som aldrig tänker ett steg längre. Han hade antagligen ALDRIG sagt så till en kraftig person, för bara för man är kraftig så betyder det ju att man dagligen äter muffins, enligt samhället och säkerligen denna gubbes syn :-))))

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja så är det nog! 🙂 men som du också tar upp så är det ju så att vissa har ett förflutet med ätstörningar eller liknande.. Man kommenterar inte någons kropp tycker jag.. Inte en främlings iallafall! Stor kram <3

  22. Diana ..

    Jag tror nog ganska bestämt att han menade att du ser så fit ut att du inte är så medveten om vad du äter och tränar, därmed inte äter skräp. Men oavsett om hans kommentar var menad på gott eller ont så håller jag med dig, man ska banne mig inte kommentera andras kroppar. Herre Gud att man inte kan förstå hur opassande det är, att någon ska skanna in ens kropp och kommentera den.
    Trist att du blev ledsen gumman, skaka av dig allt och ät precis vad du vill finis <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nja inte direkt.. Bryr mig inte så mycket om vad folk tror men vill helst inte att främlingar på flygplanet ska kommentera min kropp och granska den.

  23. Nina

    Så himla dumt verkligen… Jag var på julfest med jobbet för en vecka sen (jag är mammaledig nu) då en medelålders kollega skojade till det med min chef om att jag inte kommer tillbaka till jobbet än för att jag är gravid igen.Vilket jag inte är. Jag hade inte ens en tajt klänning på mig plus att jag har ångest över min mamma-mage (min son är 5 månader). Ja verkligen jättekul att du skämtar om min kropp…. Så himla onödigt!

  24. Anna

    När jag en gång flög till Senegal mellanlandade vi i Marocko. När jag gick igenom säkerhetskontrollen kollade de även passet, sakerna åkte igenom röntgen och sedan skulle en man som arbetar där titta på mitt pass igen, vill ju inte säga nej så sträcker fram passet. Mannen tittar noga på passet, frågar sedan var jag heter och tittar å passet igen. Jag får tillbaka passet, åker upp för rulltrappan och säger till min vän som är med att när vi kommer komma fram till hotellet i Senegal kommer jag ha en vänförfrågan från mannen. När jag kommer fram och öppnar facebook har jag mycket riktigt en vänförfrågan – kände otroligt konstigt. Inte direkt samma situation men en situation som jag blev obekväm i.

  25. Lisa

    Du skulle visat honom dina ”gottis”-bilder 😉 Näe, men tycker aldrig man ska kommentera vad andra äter eller inte äter! Onödig kommentar av onödig gubbe!

  26. Anna

    Har kan det hux flux vara okej att kommentera hur man ser ut? Jag är gravid och i v. 30 var jag på en föreläsning. I föreläsningssalen satt man i typ biostolar med ett liter bord framför varje plats. En kvinna kommer fram till mig och ber att få komma förbi, jag packar ner mitt block och penna, fäller upp bordet, och flyttar mig så hon kommer förbi. När kvinnan passerar mig säger hon: ”du som är så tjock”
    Hur ska man reagera på det? Är det okej bara för att man är gravid så ska man bara ta det?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ellerhur! <3 det är sjukt!! 🙁 speciellt som gravid kan jag tycka! Då tror folk att dom får säga vad som helst.. Kram

  27. Patricia

    Alltså USCH!! Jag förstår inte heller..Varför tror vissa (män i synnerhet) att det är ok att göra en sådan sak!!? Hur skulle han reagerat om du sagt ” ja, jag ser att du gillar muffins ”? Kram!

  28. Lisa

    Jag är precis likadan att jag tänker efter händelsen och önskar jag sa något när det just hände. Men alltså vadå ”som du ser ut” bara för att du har fin kropp och ser normal ut viktmässigt, behöver inte det betyda att du inte kan äta sötsaker. Vad vet han vad du äter?? Du kanske har väldigt bra matsmältning och tränar regelbundet. Jag har varit med om liknande och det var också på flyget, där en man tyckte att jag inte skulle äta utav potatisen om jag vill hålla formen. Han såg att jag kollade i en fitness tidning. Men jag bara struntade i det han sa men önskade så gärna att jag sa något istället. Jag var väl rätt trött också, flugit ca 6 timmar från Dubai och vi var nästan på väg att landa. Men Gabbi nästa gång om det händer, säg ifrån eller liksom säg till personen att det är ok att säga så. Det var riktigt fult av honom.

    Älskar din blogg och din fina familj! Önskar er en god jul !!! Glöm inte du är grym, snygg och har ett hjärta av guld! Bryr dig inte om sådana idioter!

  29. Jessica claesson

    Jag hade också tagit illa upp . Du har en jätte fin kropp gabbi! Vissa människor tänker inte på vad som säger och att folk faktiskt kan ta åt sig. Tyvärr men skit i de han va bara avundsjuk säkert ☺

  30. Therese

    Oj vad många såna kommentarer man fått. Fast tvärtom om. I en ica butik när jag frågade efter en ost så förklarade dom att det finns fettsnåla ostar nu för tiden efter en blick på mig. Så vidrigt men blev så ledsen så gick därifrån utan att säga nått

  31. Emelie

    Dock borde du inte ta åt dig! Klart man inte ska säga något sådant men jag tror bara han menade väl. Att du hade en smal och fin figur.

  32. Linda

    Människor kan verkligen vara elaka och ord kan såra så mycket… kram till dig <3
    Jag har gjort en magsäcksoperation som gör att jag inte kan äta så mycket och fika och godis och sånt är väl kanske inte inte så bra att äta. Men visst fikar jag och äter godis men i små mängder. Man måste få njuta ibland. Men folk säger ofta, de som vet att jag har opererat mig, får du verkligen äta de där!? Är de där verkligen bra för dig!? Du ska ju verkligen vara försiktig nu när du fått en sån chans med operation och allt.
    De gör mig ledsen! Visst, jag har gått ner ca 70kilo så jag har verkligen fått en andra chans men jag vet vad jag kan äta, och även jag får fika ibland. Andra behöver lixom inte vara med och styra mitt liv. De gör mig ledsen :-/

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish