Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre frågor och tre svar

Vad önskar du dig i julklapp?

Alltså ärligt talat så önskar jag mig ingenting! Jag vill inte ha något alls och vill inte att någon i min närhet ska köpa något till mig! Har ju lite standardsaker på min önskelista men det är saker jag ska köpa själv när jag har råd och vill lägga pengar på det. ”Dagg”vasen från Svenskt tenn är ju något som jag en dag ska köpa! Och så vänskapsknuten i försilvrad variant. Sedan har jag kikat på två SJUKT snygga ringar som jag inte kan sluta tänka på från Emma Israelsson. Tove visade mig det instagram-kontot och jag blev helt såld! Så sedan dess har dom stått högst upp på min önskelista. Tror att jag ska beställa dom snarast faktiskt. En julklapp till mig själv! Och så vill jag ha en ny väska då min är så himla gammal och börjar bli lite för sliten.. Och en ljusstake från Klong + nya dricksglas från Iittala som jag också spanat på länge. Haha, okej nu märkte jag att det är rätt mycket jag vill ha ändå. Men det är saker som jag vill köpa själv och inget jag önskar av någon annan.

Vad skulle du kunna äta till middag varje dag? 

TACOS! Det är en solklar favorit. Och så kan man ju variera sååå mycket. Man kan äta den med quornbitar, bönor, linser, ”kött”färs.. Älskar att byta ut lite smaker och kryddor och så också! Det är snabb mat som känns fräsch på många vis. Och så mättar det så himla bra också.

Något knäpp som har hänt under senaste tiden? 

Ja, haha.. Jag går aaaalltid på sådana där ”låtsas”mail från företag där man ska fylla i sina bankuppgifter och sådant. Jag har aldrig gått i fällan till fullo men får alltid panik när det står att en faktura inte är betald eller liknande. Börjar genast slita i papper och kolla upp saker för att sedan rätt så snabbt inse att det inte är på riktigt.. Känner mig dock alltid lika korkad för dom där sekunderna som jag stressar upp mig. Och det händer ju om och om igen =) Någon annan som går i fällan varje gång?

15423698_10211422854068376_553502001_n

Kommentarer

  1. Sofia

    Ett tips för att slippa stressa upp dig är att kolla mailadressen det är skickat från direkt, då står det ofta något himla konstigt snarare än företaget det ser ut att vara från! 🙂

  2. Evelina

    haha. Läste detta nyss. Ja … Jag går oxå i den fällan! Mer än EN gång. Hinner få upp plusen till högre höjd innan jag inser att de är nptt skumt. De gäller reklam brev oxå. 😂 Skönt att jag inte är ensam 😄 Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish