Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Alltså vilken människa!

Jag tycke att Therese Lindgren är så fin. Jag såg att hon hade en insamling där hon samlade in pengar till Djurens Rätt och för varje krona någon skänkte så skänkte hon lika mycket. Hur bra!? Jag får rysningar av människor som tar vara på sin ”makt” och gör något fint av den. Människor som lyfter upp och sprider kärlek istället för att trycka ner och göra illa. Jag kikar på Therese videos då och då och har alltid tyckt att hon är så himla härlig! Men detta tog ju priset. Vet inte ens varför jag ville skriva om det egentligen men blev bara så oroligt glad att hon lyfter djurens röst och engagerar. Framtiden ser ljus ut med tanke på hur fina personligheter som tar över youtube. Är tacksam för det hon gör och bidrar till! Vilken fantastisk människa!

Jag tycker i allmänhet att youtube är en trevlig plats att hänga på. Det är trevlig stämning och mycket pepp och glädje. Jag ser många yngre där och många mellan 9-16 år (och äldre och yngre med) sitter och ser videos dagligen. Det känns som att det är en helt ny tankebana hos dom yngre just på grund av youtubekulturen som råder. Det gör mig glad! Många är veganer och tipsar om bra och hälsosam mat medan andra jobbar aktivt mot näthat och vill sprida en härlig stämning på internet. Jag och F pratade om det senast igår – att framtiden ser fin ut och att det finns fullt med bra unga människor där ute. Det gör mig glad <3

Skärmavbild 2016-12-13 kl. 00.46.11

Lånade denna bild från Djurens Rätts instagram! =) Och vilken bra summa dom lyckades få in! Vi skänker pengar till Djurens Rätt varje månad här hemma. Det dras på autogiro någon dag efter att lönen kommer in.  Känns bra att bidra till det.

Kommentarer

  1. Malin

    Helt offert topic men vet du om att du är väldigt lik Michelle Monaghan? 😊 jag satt och såg en film med henne och Gerard Butler igår (machinegun preacher, verklighets balanserad , bra och gripande film, tips!) Jag har tänkt att du påminner om någon ibland och nu slog det mig 😀 fick bara lov att dela med mig av min upptäckt 🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish