Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Uppföljning

Inlägget är i ett samarbete med Rädda Barnen.

Fina ni! Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om att starta en egen insamling? Har ni gjort det? Hur går det för er insamling i så fall? =) Ni får gärna länka i kommentarerna om ni påbörjat en egen så att vi alla kan hjälpas åt att bidra!

Jag tänkte annars ge en liten update om hur det går för vår insamling och vi har hittills fått in 700:-. Varje krona gör ju såå stor skillnad men vi ligger faktiskt sist då mina bloggkollegor Claudia (se hennes insamling HÄR) och Ulrika (se hennes insamling HÄR) har fått in mer pengar än vi. Jag tycker att vi ska lägga in en liten slant allihop så att vi kommer upp i ledningen. Vi klarar detta tillsammans! Och ju mer pengar vi får in ju fler matpaket kan vi få ihop.

GE ÅRETS VIKTIGASTE JULKLAPP HÄR! Tillsammans kan vi göra enorm skillnad för barn och familjer i nöd! Nu hjälps vi åt in i det sista! Kram! <3

Skärmavbild-2016-11-24-kl.-02.11.27

Ett matpaket kostar 132:- och ni ser ju hur ENORMT stor skillnad dessa pengar kan göra för en familj. Alla förtjänar att somna med mat i magen.

Skärmavbild 2016-12-11 kl. 23.24.39

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish