Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jag är sjukt dålig..

..På att svara på sms! Alltså jag skäms dagligen för att jag missar att svara på det mina vänner skriver. Kan hända att man får svar av mig tre dagar senare ibland. Sanningen är att jag inte hinner! Ni med småbarn vet kanske hur det är. Jag bollar bebis, hundar, hem, försöker hinna med mig själv, andas ut mellan varven, få ordning på alla sociala medier.. Det finns alltid något att göra eller ta tag i! Och när jag väl landar på kvällen så är det sovdags och morgonen efter så är det samma visa igen.

..På att öppna paket på ett ”trevligt” vis. Detsamma gäller brev! Vet ni hur dåligt tålamod jag har eller? Har hänt flera gånger att jag slitit sönder halva innehållet i ett kuvert bara för att jag inte orkar öppna det ordentligt utan bara river det åt olika håll, haha. F tycker att jag är helt hopplös då han är tvärtom och öppnar allt låååångsamt och lugnt.

..På att inte impuls-shoppa.. Jag har ett mål att tänka över mina köp bättre under nästkommande år. Har ni några bra tips? Mitt bästa tips är egentligen att lägga allt man vill ha i en varukorg och sedan kika igenom den igen några dagar senare. Då känner man oftast inte lika starkt för sakerna och kan avstå från det mesta. Jag är dock sjukt dålig på att följa detta tips själv.. Men det är bra att sova på saken!

..På att tycka om mig själv som jag är. Jag är så himla självkritisk och vill hela tiden ändra något på mig själv. Det gör mig ledsen att jag känner så! Min mardröm är att mina barn ska känna detsamma. Vi är alla så fina som vi är och duger precis som vi är. Jag är nog rätt osäker på mig själv i många avseenden och brottas med hjärnspöken varje dag. Jag tror att det är viktigt att vara medveten om det! Då kan man arbeta mot att göra en förändring.

15451070_10211380844578165_675543461_n15417068_10211380844658167_1312037444_n

Jag är dålig på att få till bilder på mini också nu för tiden, haha. Han rör sig verkligen heeela tiden nu och är sjukt snabb.

Kommentarer

  1. Johanna

    Jag ska få mitt första barn i maj. I familjen har vi 4 hundar (3 stora och min lilla ”bebis”. + min sambo jobbar borta i veckorna. Får liite (mycket!) panik över hur det kan komma att bli… Men! Så tänker jag att du och f har två hundar och jag har nog aldrig hört er klaga på hundar + bebis. Det ger mig lite styrka 💗👍

  2. Blousey - Ida Sandberg

    jag känner igen mig såååå i det du skriver! är också så himla självkritisk, när det kommer till ALLT! det kan förstöra hela dagar ibland. jag tror dock de flesta har sånna dagar men det är otroligt synd att alla lär känna så, för de tar sån energi 🙁 kram på dig fina du!

  3. Emma

    Jag har ett tips om du vill undvika spontanshopping och onödiga köp – kolla på dokumentären The True Cost (finns på Netflix). Textilindustrin är en av våra smutsigaste industrier, både vad gäller produktionen av kläder samt fabriksarbetarnas villkor och även om det blivit bättre så är det fortfarande långt ifrån bra. Självklart är det svårt att göra en helomvändning och bojkotta H&M, Bik Bok och Gina Tricot helt och hållet, men jag har iaf blivit mycket bättre på att satsa på kvalitet framför kvantitet efter att ha sett just denna dokumentär 🙂

  4. Evelina

    Känner igen mig i de där med att vara självkritisk 😯 Jag kan vara så kritisk mot mig själv ibland att de nästan inte spelar nån roll hur myckt bra jag egentligen gjort. Jag har lätt att hitta ”fel” på mig själv på allt från utseende till saker jag gör. Men de är som du säger! man ska vara glad o stolt över den man är. man duger som man är. Tack för att du delar med dig av såna tankar oxå. Då känner i alla fall jag mig mindre ensam. 😊 Så tack för en super fin och ärlig blogg. Kram. Kram.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men visst!! Jag är precis likadan!! 🙂 <3 och du har helt rätt i att man duger som man är. Du är absolut inte ensam. Jag har dom tankarna varje dag. KRAM <3 och tack för fina ord!

  5. petra

    Hejsan. Har en vän som precis som du vvarit vegetarian i många år. Hon och hennes familj gick nyligen över helt till vegansk kost och jag MÅSTE verkligen rekommendera hennrs vegan matblogg. Massa goda härliga recept och andra tips och råd. Hon är jätte duktig. In o kika på familyveganliving.blogg.se. mvh 😀

  6. Sofia

    Jag är också jättesjälvkritisk och ledsen över det. Jag vill jättegärna vara stolt över mig själv men det är svårt. För du har rätt, vi är alla bra som vi är. Det är bara lättare att vara snäll och förstående mot andra.
    Från ena till det andra, testa sportinställningen på kameran när du fotar Jason. Då är det kort slutartid och anpassat för rörelse. Vissa kameror har nåt liknande inställning som heter barn och även husdjurinställningen funkar 💖

  7. Anna

    Mitt absolut bästa tips till att undvika (onödig) shopping är att vara helt ärlig mot sej själv och ställa frågan, BEHÖVER jag verkligen det här?
    Det är en sak att ’fylla ett hål’ med nåt man kanske för stunden blir lite glad för men om man tänker efter hur mkt kläder man faktiskt har hemma så klarar man nog sej väldigt bra på det ett tag till 🙂

  8. Mysan

    Din blogg är så mysig 🙂 jag har en lite orelevant fråga men hoppas det är okej att jag frågar ? 🙈 Jag har en son i samma ålder som dig och när vi nattar honom inför natten brukar de ta 10-20 min ungefär 🙂 hur lång tid tar det för er ? Ibland blir jag nojjig och tänker att de kanske är lång tid, fast jah egentligen inte tycker det är ett problem ! 🙂 blir lätt påverkad av att läsa mkt och verkar som många somna på 5 😉 är alltid så rädd för att göra fel och inte de bästa för min son! kram och tack för en fin blogg !

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh tack <3 det tar typ fem minuter men det är bara för att vi lägger honom när han är trött. Skulle vi försöka lägga honom när han är pigg eller inte vill sova så skulle det ta låååång tid, haha 🙂 så vi gör det enkelt för oss själva genom att se hans signaler och ta vara på det tillfället. Jag tycker inte alls att det låter som lång tid utan snarare tvärtom 🙂 STOR kram och tusen tack för fina ord!! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish